Suboxone Bağımlılığı | Suboxone İlacı Nasıl Bırakılır?


Suboxone Bağımlılığı

 Suboxone İlacı Nasıl Bırakılır? 


İyi günler arkadaşlar, ben doktor değilim fakat bunları yaşamış tecrübeli biri olarak  günümüzün altın çağı olan internetten size yardım etmek istiyorum. Öncellikle ben nasıl bıraktığımı anlatacağım inşallah sizinde işinize yarar.

Eroin'i bırakmak için subokson (suboxone) bizim için altın bir ilaçdır. Bağımlıyken nasıl suboxone olmadan bırakamıyoruz şimdide suboxone u bırakamıyoruz, suboxone olmaz ise ben ne yaparım, suboxonesuz hasta kalırım, suboxonesuz uyuyamam diye düşüncelere girmeyin. 2 Yıl suboxone kullanımından sonra ilacı bıraktım.

Öncelikle size destek veren bir Aileniz olması lazım, yada destek veren bir çevre eş dost akraba gibi.
Bırakmadan önce kesin ama kesin beyinde bitirmelisiniz, ben bunu bırakacağım! diye beyniniz inlemeli tüm organlarınız bu sesi duymalı, bırakmanız çevrenize yankılanmalı..

Ömür boyu suboxonela yaşayacağız diye bir olay yok, o yokken nasıl yaşıyordunuz ? Nasıl hayatınız işiyordu.. O halinize geri dönün bu şeyden önce nasıldınız şimdide öyle olun !


Suboxone


Değişim zamanı geldi.. Ben artık eski ben olacağım diyin, bende elimden gelen yardımı edeyim size ! Lafta değil icraata gelelim şimdi..


 Bol bol yararlı,vitaminli yiyecekler tüketin çünkü kaybettiğimiz tüm vitaminleri, yararlı proteinleri geri kazanmamız lazım, vücudun direncini arttırmak gerek.,
Litrelerce günde su tüketin, bu sadece su ile kısıtlı değil, süt için, severseniz bol bol turşu suyu için, prebiyotik açısından.
Bunları yapacak durumunuz yoksa, sadece bol bol su için.

 Lavaboya artık kaydırmak yada kaynatmak için değilde hep içimizde ki ilaçlardan kalan artıkları çıkarmaya gidin.

Güçsüz olsanız bile erinseniz bile spor yapmaya çalışın sadece ısınma hareketleri bile olabilir, bu vücudunuzu hissetmenize ve size moral kaynağı olacaktır.

Ailenizden bireylerle yada yakın güvendiğiniz madde kullanmayan bir arkadaşınızla dolaşın gezin yorulun biraz. Boş boş gün geçirmekle, herhangi bir aktivite yapmadan yatarak ilacı bırakamazsınız. Beyniniz sizi kandırarak tekrar madde yada ilacı kullanmanız için kandırır, evet beyin kandırır.

Yatmadan önce ufak bir spor yapın, vücut yorgun olursa uykuya kolaylıkla dalabilirsiniz.
Eğer ki..
Uyumakta zorlanıyorsanız, bacağınız durmuyor sağa sola dönüyorsanız..
Eliniz de bulunan doktorun size yazdığı herhangi bir uyku ilacını kullanabilirsiniz. Zestat,Remeron vs gibi.

Sıkın dişinizi sabır edin, inançlı biriyseniz tanrıya dua edin!
Odak noktanızı bunu bırakmaya çevirin, İlaçsız 4 - 5 gün geçirdikten sonra..
Normal bir bünye artık ilacın vücuttaki yoksunluğunu atmış demektir.
Bazı bünyelerde bu daha uzun sürebilir, olsun o kadar emek vererek dayandınız, bir kaç gün daha dayanırsınız.. Çünkü sonunda siz mutlu olacaksınız! Aileniz ve çevreniz mutlu olacak!

 Artık her şey eskisi gibi tertemiz ve güzel. Hayattan zevk almaya başlayacaksınız, her şeyin en ufak tanenin bile sizin için önemli olduğunu anlayacaksınız.. Sonra bana teşekkür edeceksiniz bırakacaksınız bunu..


Yazdıklarımı iyi okuyun amacım size yardıım etmek, lütfen bırakın artık bu işleri.
Bırakıp tekrar kaymayın.. Ha oldu da kaydınız, kendinize tekrar güvenip, iradenizi yüksek tutup en kısa yoldan geri dönün.

Attığımız adımlar ufak ama sağlam olsun, bir den bırakacağız diye bir şey yok, sadece kendinize ve ailenize güvenin..


Esen kalın..

Suboxone Tedavisi adlı yazımızı okumak için tıklayınız

189 yorum

Hacı bırakamıyorum bu suboxone mahvetti beni. ağliycam artık dayanamıyorum yaw biz hep böle hasta hasta mı yaşıycaz a.q

Senin dedigin gibi yaptim 4 gundur soboxone yok capadan dr ilaclar yazdi nervium cipramda dahil. Soboxonu biraktigim gun bu ilaclara basladim. Bi yandanda kan temizleyici yiyeceklerden yedim. Ama hala sıkıntimda var agrilarimda duramiyorum soboxonu cok ariyorum. Bi onerin varmi detox tedavisimi yaptirsam ...??

Saka derken ? Gerci sen cvp verene kadar agrilarim biraz gecti. Ama Skntım bni deli ediyo. Ayrica sabirli olmasam 7 yildir cabalamazdim.. Oyle yada boyle gecicek biliyorum. Neyse sagol yinede yardimci oldun.

Merhaba dostum o eroinin sıkıntıları öyle 3 günde 5 günde geçermi sanıyosun harbiden üzülüyorum bare içtiğiniz şeyin ne olduğunu bilmiyosunuz kafa yapmak için ne bulursanız içiyosunuz.Oyle boyle geçerde o sıkıntılar kafana taktığın müddetçe birşeylerle uğraşmadığın zaman geçmez ayrıca suboxone tedavisi 1 yıl sürer öyle kafanıza göre ilaç bırakırsanız sıçarsınız bir yıl içinde yavaş yavaş küçültür en son ilacı kesersiniz gidin adam akıllı özel polikliniklerde tedavi olun devlet hastaneleri tedavileri yarım yamalak yapar o ithal kaliteli ilaçları yazmamak için bin takla atar nerde boktan muadili varsa yazar gönderir hiç sormazki bu insan kriz yaşadığında ne yapıcak ağrıları yaşadığında gidip çözebilirmi adam gibi ağrı kesici bile vermez sonuçta hüsran olur gider çözersin.

Ben 6 aydır subox kullanıyorum her gittiğimde 2 kutu yazdırıyorum 2mglık toplam 2 ay yetiyor maddi durumum kötü olduğundan birdahaki seansa gidemicem yani son 2 kutum kaldı artık yarım içiyorum son 1 ayda 4/1e düşürücem ve külliyen bırakıcam. İlacı yarıya düşürmem hiçbir yoksunluk yapmadı! İlaca hiç ihtiyacım yok. Tamda kesebilirdim ama kesmedim böyle bir çizelge uyguluyorum başarılı olucagımada inanıyorum çünkü dr olayını bitirdim. Param yok durumun kötüyse her seferinde teste para ver doktora para ver ilaca ver anam ver. Ne alkolum var ne otculugum kurtulun arkadaş sizin beyninizi donduran şeyleri genç yaşınızda kafanıza sokmayın kafa eskisi gibi çalışmaz.Eroinmanlar hertürlü adrenalini sever yada bazıları diyelim güzel sporlar yapın imkanınız varsa Yamaç Paraşutu,Rafting türlü extrem sporlar var hobi edinin en kötü balık tutun,sevdiğiniz kurslara yazılın sağlıklı düzgün arkadaşlar edinin semtinizden kopun sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar suboxonu bir haftadır yarım kullanıyorum 2mg dı yarısı 1mg oluyo bir sürü kabuslar görmeye başladım cinsel isteği libidoda azaltma boşalma sorunları ara sıra ve en populer yan etkileriyse bu hafif hafif oluyor arada boşlukta gibi baş dönmesi ve uyku hali, mide bulantısı ve baş ağrısı kesinlikle sabahları ağız kuruluğu, kaşıntı, hipertansiyon ve idrar tutma çok tuhaf dimi yan etkileri yine iyi bile kırmızı reçete ilaca göre valla bıraktığımda bayram edicem arkadaş…Bırakınca Allahın izniyle yazıcam buraya buraya not düşim : 25.08.13 tam olarak planlamama göre bırakıcağım tarih 01.12.13 bu tarihte yazıcam bu bloga sağlıcakla temiz kalmanız dileğiyle saygılar

bekliyoruz umarım dilediğin gibi gerçekleşir planların..

Genel sağlık sigortası yaptırsana ? onda teste doktora falan para ödemiyorsun. Aylık 40 tl veya bedavaya oluyor bu sigorta. İlac da ucuza gelir hem. Kaymakamlığa gidip, soruşturabilirsin.. Kal sağlıcakla

aklıma geldi yazayim diye girdim ilacı 1 hafta önce çeyreğe düşürdüm kabusları falan ilacı azalttığımın ilk günleri yaşadım şimdi sabah kalkıyorum kahvaltıdan sonra çeyrek suboxnumu içiyorum 2mg içerken gün içinde mallaştığım falan oluyodu uykumu alsamda esniyodum sürekli bitkinlik yapıyodu şimdi taş gibiyim ilacların bitmesinide beklemicem bırakıcam yakında akşamları 2 saat spor yapıyorum eskisinden çok daha iyi oldum ben öyle uzun sürede takılmadım bu işlerle hiç alakası olmayan bi insanım kadersizlikmi salaklığımmı bilemiyorum .birde şunuda söliyim adsız narkotikler e katıldım ara sıra seminerlerine gidiyorum değişiklik oluyo semtteki eroın cetesini ihbar ettim komserle detaylı herşeyi konuştuk bilir kişi gibi bişey oldum epey saglam bi ceteyi allahın izniyle cokertecekler bunu dememdeki amaç sadece kendinize yararınız olmasın bu şekilde topluma gençliğede yararınız olabilir iş veren torbacılar çerez onları yakalatsanızda bir işe yaramıyo sırada bekleyen sayısız bağımlı var ama en azından teknik takibe alırlarsa hepsinin sonu gelir. öğrendiğim kadarıyla bu zıkkımın afganistandan hammadesi giriyo doğuda hazırlanıyo zulalanıyo artık ülke dışınada çok zor çıkardıkları için ver ediyolar gençliği bitiriyolar bonzai denilen kimyasalda eroinden çok daha beter zarar veriyo

Çok haklısın be baba bence herkes düşünmeli böyle iş verene şiş girmez dahada rahmet gelir, hafifler o kadar masum insanın hayatını kurtarıR.. Doğru yoldasın inancın seni o yoldan ayırmasın.. Kal sağlıcakla ..

kardes güzel bir örnek vermiş, yalnız klavyede yazmak biraz daha kolay olsa gerek, 11 gündür icmiyorum suboxone ilacını, gece yataga girince ayaklarım yanıyor, uyuyamıyorum, sabah kalkıyorum cenaze gibiyim, bunun hastalıgını ceke ceke bırakmaktan baska care yok. huzur islamdaymış meğer

Merhabalar yazıları okudum kendimin daha başında olduğuna karar verdim.Ben daha fazla ilerlememesi için bir iki adet suboxonla bırakabileceğimi düşünüyorum.Napmam gerekiyor bakırköy amateme gittim redepre yazıp gönderdiler beni başka bi yoldan temin edemezmiyim 2tanecik fazla değil yarım yarım kullansam 6 günde herşeyi atabiilirim biliyorum ama bulamadıkca daha fazla içiyorum ve böyle giderse 2tanede kesmiycek beni.

selam ben yeni başladım başlamamda bulduğum şeyin eroin olduğunu ögrendim ve ictim sonrada anladım ki bağımlı oluyorum bunu bırakmak yada o ilacları nerden nasıl bulabılırım yardımcı olun elimde az kaldı o anlatılanları okudukca bende mmı ole olucam dıyorum bırakmak ıstıyorum yardım edın

ben 6 yıl kullandım bu zehırı 2 tane suboxone la bıraktım ceyrek ceyrek attım subozxları bıttıgınde son gece alkol ıctım vıskı tukettım 4 5 duble ustune sıgara yaptırdım bayıldım ertesı gunde cıgaraya ddwam ettım 5. gun sonunda hıc bırseyım kalmadı 7 . gun saunaya gıttım ıyıce terledım toksınlerı attım ustumden daha sonra tertemız bır hayata basladım onemlı olan onu beyınde bıtırmekk

Haklısınız, beyinde bitirdiniz mi gerisi sadece hikâye.

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Arkadaşlar biz bunu bırakmış olsakta yarın canımızın çekmiceği anlamına gelmiyo beyinde bitiyo nefret ediyosun iyi tamam herşey yolunda iş güç herşey.. bıraktıktan sonra ara ara tekleme istek geldiğini bırakanlar iyi bilir . Ara sıra yani ayda yılda bir böyle değişik bir istek geliyo o nefret ettiğimiz şey bir anda güzel yanlarını düşündüğümüz sıradan birşeymiş gibi geliyo ve alıp denediğin al o bıraktığın mücadele verdiğin herşeyin içine ediliyo beyin tekrar onu zararsız olarak algılıyo istersen Prof Dr ol istersen Caminin hocası farketmiyo yani allahın oglu içse tekrar başlar.Çok kötü içtiğim güne lanet ediyorum Beynimizi buna tutsak etmişiz hiç içmemiş biri gibi asla olamayacaz bu gerçek.Çok nadiren sigaralık içiyorum alkol bile içmiom ama ara ara aklıma eroin geliyo canım istiyo. suboxone da bırakması öyle çocuk oyuncagı değil bunu söylüyim mümkün oldugunca az kullanıp yakanızı kurtarın suboxonedan onunda yoksunlugu var üşüme terleme gibi değişik fiziksel şeyleri var suboxone da içtiğinde kendini çok iyi hissetme gibi kafa yapmıyo ama kendini iyi güçlü hissediyosun bıraktığındada doğal olarak o sahte iyi hissetme gidiyo dikkat etin canlar Allaha emanet olun pis işlerden uzak olun

Bende şu an suboxone kullanıyorum.Suboksonu bırakmak ta eroin kadar zor.İşin kötüsü subokson bittiğinde gelen kriz tekrar eroine itiyo insanı.Yukardaki arkadaşın dediği gibi nefret ettiğin şey bi anda çok güzel bişeye dönüşüyo.O isteği kıramıyosun,,hele bide hafif ama aşırı rahatsız eden tüylerin dikenlenmesi üşüme varsa şundan bi kurtuluyum diye tekrar içiyosun.Şu an en büyük kısır döngünün içindeyiz subokson a başla eroini bırak subokson bitsin eroine başla bu böyle gider.Çok güçlü irade lazım.

Yorum için teşekkür ederim arkadaş..

6 yıllık içiciyim,4. yılımda ,11 gün subo kullandıkdan sonra,6 ay boyunca ne mal,nede subo kullanmadım.6 ay sonra,hadi bi kere içeyim bişey olmaz dedim aldım,bu iş artık 3-4 gün aralıklarla oluyor falan derken bi bakmısım tekrar o rezil hayata dönmüşüm.şu anda 2 aydır subo kullanıyorum 2mm lik suboyu dörde bölüp içmeye basladım o kadar azalttım ilaç seviyesini yani.yukarıdaki yorumlara baktım da hiç içacıcı gelmedi bana.ewet bırakalı 3-4 ay gecse bile o tuylerin kalkmasından kurtulamıyosunuz ama günden güne günden güne seyreliyor.en son subomu dün içtim 2mm liğin yarısı idi.sıkıntım yok mu,tabi ki var ama asla eroinin krizi gibi bi sıkıntı değil.şurdan hesap biçin bırakmak isteyen arkadaşlar;şu an ilacın krizini değilde ,eroinin krizini yaşıyor olsaydım,sizce buraya bu yazıyı yazabilirmiydim,ewet diyen arkadasları eroin krizinin ikinci gününde klavye basına bekliyorum :)3 gün beyler,bayanlar kim ne derse desin ,bırakmış ve su andada bırakmaya çalışan birisi olarak 3 gün o g... sıkacaksınız arkadaslar diyorum ,başkada bişey demiyorum.herkeze bol şans ve sabır diliyorum...

Bu oyle bi illetki insanin hayatina birkere girsin birdaha birakmasi guc yaklasik ¹ seneden beri iciyorum suan subo kullaniyorum 8 lik tam atiyorum erenkoy ametem e gidiyorum cok guzel ilgileniyorlar ilk idrar verdim ikinci idrarda az cikarsa subo yaziyolar

birader olay tamamen piskolojik aslında sen kafandan silemedigin icin oluyor bunlar sen kendini spora ver yorul aksamları oyle yat bi kac gun sonra degistiginin farkına varırsın

arkadasım eger subo varsa almak istiyotrum parayla

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

şu anda sıze maıl atıyorum acıl bı durum bakarsanız sevınırım

ilk krizimi deniz kenarında yaşadım, nerviumum vardı, 3 aylık kullanıcıydım, ancak yüzerek, dinlenerek, sıvı tüketerek atlattım, vay be dedim, kendi başıma ilaçsız atlattım, şimdi 1 senedir kullanıyorum, ailem öğrendi, 35 yaşındayım, suboxone yazdırmaya çalışıyorum.

Tavsiyem bulaşmayan hiç bulaşmasın, her kesimden insan bulaşabiliyor.Benim düşüşüm ilginç bir hikaye, ağır alkoliktim ve sadece bunun durdurabildiğini gördüm, eskiden hayatım daha berbattı, en azından bir senedir insanlarla konuşabiliyorum, ancak üzerimdeki olumlu değişiklikle beraber 13 kilo zayıfladığımı gören arkadaşlarım ve ailem sonunda anladı.

Eğer deniz kenarında, yazın bırakma şansınız varsa bu fırsatı kaçırmayın, kışın evde sürekli yatarak hastalığı atmak yerine yazın yüzerek %25 daha rahat geçitriyorsunuz.ancak sadece %25, o kriz çekilecek arkadaşlar.Bilmiyorum hiç hemen 8 mg lik uboxone alarak ilk güne başlamadım, faydası oluyor mıu bilmem ama krizleri hep minimum suboxone alarak geçirmeye çalıştım, belki her an mal kullanabilme ihtimali yüzünden, beyin böyle pislik çalışıyor işte.

geçtiğimiz eylül ayında yazdığım bir yazıyı yolluyorum bütün düşmüşlere.

Arkadaşlar hepinize ve hepimize kolay gelsin diyorum, öncelikle eroin ve türevlerini hangi yolla ve ne kadar kullanıldığına bakılmalı, amatem'e gidip tedaviyi başlatmak önemli, suboxone vermeleri için genellikle önce idrarınızda madde tespiti yapılıyor ve daha sonra temiz gelmeniz isteniyor(kişi kendisi temizlenebilse zaten amatem'e ihtiyaç duymayacak), bu durumda o 5 günlük süreyi sağdan soldan bulabileceğiniz bir suboxone ile geçirmeniz gerekiyor(torbacılar,amatem çevresindeki satanlar...), daha sonra idrarınız temiz çıktığı için size suboxone yazabiliyorlar.

Suboxone tek başına bırakmak için etkili bir ilaç mı? Uzun vadeli bir kullanıcı iseniz ve iğne yapıyorsanız hastaneye yatmadan evde tedavi uyguluyorsanız ilk gün 8 mg, daha sonra 6,4,4,3,2,2,2,1,1, yarım, çeyrek diye gidebilirsiniz,(kişiye göre değişebilir, doz ayarlamalarını maddeyi kullanım çeşidine ve süresine göre değiştirebilirsiniz.)

Suboxone'da tıpkı madde gibi geri çekilmesi ve yoksunluğu olan bir ilaç, bütün kasılmalarınız, terlemeleriniz yine olacaktır, o yüzden suboxone'a bağımlı olmadan kısa süre içerisinde terketmelisiniz, tabii ki bu işin yoksunluk kısmı, daha sonra gündelik hayata dönmek insana büyük bir yabancılaşma hissi, duygu durum bozuklukları, maddeye aşırı aşerme.... ve tonlarca başka hikayeyle insanı şoka sokar, bu kısımda halletmeniz gerekenler asla ve asla yoksunluluğum azaldı, beynim çekiliyor gibi bahanelerle maddeye geri dönmemeniz, bir kere döndünüzmü bu çektiğiniz suboxone dönemi tamamen çöpe gidecektir, hikaye buradan sonra başlıyor dediğim gibi.

Öncelikle geriye eklem ağrılarınız duygu durum ve adaptasyon bozukluğunuz kalacak, eklem ağrıları nöropatik ağrılardır ve suboxone'nın düşüşünde Lyrica,Neurontin gibi nöropatik ağrı kesici ilaçlarla kesebilirsiniz,(bunlarında bağımlılık riski var ancak o aşamada bunu düşünmezsiniz), daha sonra A,B,C,D,E vitamin kompleksleri, ginseng,omega 3-6,ginko biloba,milk thistle(karaciğer fonksiyonları için) içeren (özellikle B12 iğnesi) haplar ve iğneler kullanmalısınız ki madde kullanımı sırasında paramparça olmuş vücudu toparlayabilmek, düzgün ve olumlu düşünebilmek, dünyaya her açıdan adapte olabilmek için.

Daha sonra ilaçlardan yavaş yavaş arınırken, kendinizi ibadete,namaza,meditasyona,yogaya (kişi için ne iyi geliyorsa)verebilirsiniz, tabiiki en başından arkadaş çevrenizi değiştirmeye, mahallelerin yakındından bile geçmemeye kısaca bu işi hatırlatacak herşeye ama herşeye kendiniz ve sevdikleriniz için söz vermelisiniz.

Uyku problemleriniz için başlarda yoksunluğunuzu tetiklemeyecek nervium, serequel gibi ilaçları kullanabilirsiniz.

Eğer alkolle ilgili probleminiz varsa her alkol içişiniz sizi maddeye yaklaştırabilir, çok dikkatli olun.

Ağlamak iyidir, bol bol ağlayın, bıraktığınızda ağlamak sizi arındırır.
Kendinize inanarak biraz iyileştikten sonra mümkünse bütün gün uğraşacağınız işlerde çalışın, yorulun ve maneviyatınızı doldurun, daha sonra gerçekten normal bir insan gibi uyumanın ne olduğunu anlayınca eskiden olduğunuz insanı hatırlayacak ve bunu hiçbirşeye değişmeyeceksiniz.Bir kereden bişey olur.Asla!!!

Yorumlari okuyorum kanim donuyor..2..3 aydr bu peynir denen seyi kullaniyordum.. soyluyorlardi hasta edior fie ilk baslarda onemsemedm. Simdi birakmaya calisiorm.. uyku yok her yerm agrio.. ama cekicm agrilari ve yenicem bunu allah hepmizn yardmcisi olsn

İnşallah bir an önce bırakbilirsiniz. Bütün gelişmeleri buraya yazarak bize haberdar ederseniz sevinirim..

sorun birakmak degil,sorun tekrar baslamamak!!!

facebook adresiniz var mı size sormam gerekenler var ?

Dirtynetworkz@gmail.com , facebook adresim yok mail ile ulaşın

Suboxson dediğin şeyin içinde %50 eroin var ışte o yüzden bırakilmiyor eroini eroinle. Bırakmaya calisiyoz öncelikle cevrenizden bi uzak durun ben yur dışına geldim hiç bişey bulamayacami biliyorum bi beket suboxsolsa geldim bitti oda yarım cerek der bitti artık hiç bir yerden bulamam ne eroin ne soboxson o yüzden çaresizce birakiyonuz ne yazıkki hemde az suboxsonla bunu size çevremiz yapıyor bi insan kendine yapti ni kimse kimseye yapmaz bunu ü utmayin allaha duva edin gerisini. Ondan bekleyin caresizlerin ceresidi allahu daala

Selam kardeş, çok güzel bir yorum atmışsın ve evet uzak durmak en önemli şey. Bu maddeyi 2 gün içme 3. gün insanların içindesin ama önemli olan şey bunu devam ettirmek. Aynı semtte mahallede kaldığın sürece ister istemez çevrendeki insanlardan görücek ve sen istemesen dahi beynin direk alarm'a geçicek, içeceksin.Çok güçlü iraden de olsa 1. ay değil 2. ay içersin o kaldığın semtte. Ama biraz uzaklaştın mı, bunun olmadığına beynini inandırdın mı, herşey yoluna girer. 1 ay hava değişimi için köyüme gittim ve suboxone ı orada bıraktım, tekrar mahalleye geldim ve artık görsem bile beynim görmemezlikten gelebiliyordu, çünkü bunsuz hayatın güzelliğine artık alışmıştım. Bir de canım kardeşim Allah'a dua ederek birşey elde edemezsin, eğer ki dua ile olacak iş olsaydı şuan BAĞIMLI insan kalmaz dı ve ben de bu siteyi açmazdım.. Demek istediğim, iradeni güçlü tutup, beynine hükmetmek varken neden kabul olmayacak bir dua edersin ki? Enerjinizi verimli şeylere harcayın..

Hepinizi seviyorum.

Merhaba sevgili arkadaslar basindan sonuna kadar itina ile her yorumu okudum emekleriniz, ictebnliginiz icin tesekkurediyorum neden mi cunku benim ne aile ne cevre nede etrafimda madde kullanan hic olmamisti yani sadece tv de gorurdum dolayisiyla hic bilgi sahibi deildim ihtiyacta duymamistim fakat simdi etkek qrkadasim var ve ilac kullandigini gordum, uzun bir sure bana ne icinne ilaci kullandigini soylemesini bekledim 5 ay sonunda itirafetti gectigimiz yila kadar 1 yilboyunca madde bagimlisi oldugunu 1 yildir tedavi gordugunu ben okadar bilgisizdim ki bu konuda bu sayfa ve sizler sayesinde aydinlandim Allah razi olsun hepinizden ve Rabbim herbirinizi bu illetten tezzamanda kurtarsin ins. Simdi bazi sorularim olacak onlari sormak istiyorum erkek arkadasim bana bagimli gibi oldu nefs dahi aldirmiyor beni gormeden gun gecmiyor, hareketleri cok dengesiz, o kadar sacma seylerede yalanlar konusuyor ki anlamadiginmi saniyor, bi erkek adi duysa sinir krizleri geciriyor kabuguna sigmiyor adeta cildirmis gibi oluyor ayrilmaya kalktigimda beni birakmadi tehditler savurdu ve okadar deli ki herseyi yapabilecek kapasitedi var potansiyelde var beni hep hakimiyetinde ulasilanbilecek mesafede tutmayacalisiyor. Bu davranislari normal deil bunlar ilacin etkisi mi kisiligimi nasil anlayabilecegim? Benden ilac adini gizliyor sama bigun kurcaladim esyalarini ilaci gordum suboxono kullaniyor, bu ilaci nasil birakabilecek ? Onu icmedigi zaman ilacimi almam lazim diye tutturuyor bende ilaci birakmadan evlenmem senle diyorum.

Aynı anlattığınız durum ben de de var fakat bunlar ilacın etkisi değil bastırılmış duygular, yani o kişi eğer sizi çok seviyorsa ve sahipleniyorsa yanında katiyen erkek ismi bile duymak istemez. Ben facebook u kapattırdım, instagram da erkek arkadaşlarını beğenmesini bile engelledim, çünkü ben de hayatımdan bütün kızları çıkarmıştım, önceden çevrem de tonlarca kız olmasına rağmen onları görmemezden gelip sadece bir kişiye odaklandım. Onun da aynısını yapmasını istemek en doğal hakkım. Bir sürü karşı çıktı ya arkadaşım ne olcak, sadece sanaldan falan israr etti ama gene nafile, sanal da olsa güvensizlik oldu mu olmuyor. Arkadaş önceden sizi bir erkekle samimi bir şekilde konusurken gördüyse yada geçmişiniz biraz kirli ise güvenini kazanması zor olabilir. O yüzden hareketleri dengesizlik değil, bazı şeylerin eksikliğinden dolayı kaynaklanıyor. Kendinize iyi bakın ve bir birinizi anlamaya çalışın işte ondan sonra o çocuk maddeyi bıraktığı gibi ilacı da bırakır, destek ol, köstek olma. Hayatını sana adamış bir insanı bulduysan, daha ne istersin?

Merhaba ben de 2 yıl boyunca madde kullandım. Bırakmayı kendim istedim ve tedavi görmeye başladım. Ilk maddenin krizini attıktan sonra suboxone verdiler ama Dr. Ların istediği dozda kullanmadım. Her defasında çeyrek içtim bi kutu 2 lik ilacı 2 ayda tükettim. En son ilacımı 3 gün önce aldım ve şu anda ufaktan da olsa sıkıntılarım devam ediyor. Ama bizim öncelikle kabul etmemiz gereken şey kullandığımız madde ağır bi maddeydi ve buna istinaden kullandığımız ilaç ta ağır ve bırakmak zor sadece inanmak gerekiyor kafada tamamen bitirmek gerekiyor. Ben kafada bitirdim ve çevremi tamamen değiştirdim. Ilaca da ilk günden beri çok fazla yaklaşmadım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Dilerim herkes kurtulsun bu illetten.

Ben 3 aydır folyo içiyorum nasıl bırakırım kriz yasamadım ama arada içmedıgım zaman terleme karın ağrısı çekiyorum 3 gun içmedıgımde oldu yıne içtım ıkıgundur içiyorum nasıl bırakırım

akadaşlar bu ilacı hastane bedava vermez mi duydum çok pahalı

GSS ile alabilirsin. Doktorlar kırmızı halı ile karşılamıyor. Biraz uğraşacaksın ve gerçekten bırakmak istediğini göstereceksin. Buradaki cahil cahil yorumlara aldanma yok efendim içinde yüzde elli eroin varmış yok efendim doktorlar kandırıyormuş falan. Duyacaklarının %90ı boş beleş yorumlar olacaktır çünkü zateb eroini de toplumun en alt en eğitimsiz ve en uyumsuz sorunlu kesimi kullanıyor. Opioid Maintenance Treatment yani Opiat İkame Tedavisi bütün dünyada otuz yıldan fazladır başarıyla uygulanıyor bize nispeten yeni geldi. Ama bu da sihirli değnek tedavisi değil. Kolay gelsin.

Genel Sağlık Sigortası ile alabilirsin. Devlet karşılıyor suboxone u.

beyinde bitirmek için içmediğin kalmamış müptezell =)) nasıl bi beyin varmıs sende la

Merhaba arkadaşlar ben 1 senedir folyo yolu ile kullaniyorum eroini son bir aydır gel gitler yaşıyorum yani 2 paket mal içiyorum 1 hafta subox eroini subox suz bırakmak çok zor biliyorum bugün 6 inci günüm her gün bi çeyrek subox atıyorum ilk bir iki saat güzel geçiyor sonra sıkıntılar başlıyor suboxladahi olsa ama bu sefer eroini kullanmiycam gerekirse suboxu 1 ay kullanicam suboxta meleke bi hap değil tamam mal onsuz bırakılmaz ama onunda yan etkileri var mesela cinselliği eroin kadar olmasada yinede bitiriyor benim suboxun en kötü yani bu bence birde extazi atar gibi düşüs ler yaşatıyor gün içersinde arkadaşlar allah hepinizin yardımcısı olsun nerden bulastik bu islere benim niyetim 15 gün ardından sonra 1 mg düşürmek ve sonra. bir mg yi 2 güne bir içip en az sıkıntısız bu pislikleri bırakmak defalarca yaşadım ben bu döngüyü 4 gün abid 2 gün mal bu sefer son olur insaallah sıkıldım artık eskisi gibi olmak istiyorum 35 yaşındayım 2 tane oğlum var ailemin haberi var yardımcı oluyorlar saolsunlar kalın saglicakla .....

SELAM ARKADAŞLAR BEN 5 AYDIR SUBOXONE KULLANIYORUM İLK GÜNLER GÜNDE 1 TANE 4 MG İÇİYODUM ŞİMDİ 3 GÜNE BİR 4MG İÇİYORUM 4.GÜNE ÇIKARIP BIRAKAMIYORUM NASIL KRIZSIZ TAMEMN BU BOKTAN KURTULURUM MERSİNDE YAŞAYAN VARSA VEYA SUBOXU BIRAKAN VARSA YARDIMCI OLABİLİRMISINIZ ŞİMDİDEN TSK LER

Öncelikle mrhabalar herkesin her şey gönlünce dilediği gibi olsun Ben şeytanın tozuyla yaklaşık 2 sene önce tanıştım önceleri hap cara alkol takılıoduk tabi anladım esrarın diğer maddelere atlayış basamağı olduğunu her neyse eroinle tanıştım ilk başlar iyiydi tabi ara ara içiyoduk 1 gün içiyosak 3 gün içmiyoduk yeri geliyor 1 hafta , neyse 4 ay takıldım bıraktım 2 ay sonra başladım tekrar bıraktım ve şu 1 senedir sabah akşam içiyordum allahtan iğne yapmadım ama bende artık eroinman Bi hastaydım ki 16 aralıkda amateme gidene kadar 2 lik subox yazdı 1 haftadır kullanıyorum ve Bi konuda bu yoldan geçmiş insanlara soruyorum beynimde bitirdim hapı direkt bıraksammıki yoksa azaltarak mı bıraksam yardım plase sağ olun Allah yardımcınız olsun.

Tabiki de azaltarak bırakmalısın eğer şıp diye bırakırsan çok fena yoksunluk çekersin.. Dozu 3 günden 3 güne düşürerek iç örnek olarak 8 mg kullanıyorsan 3 gün 6 mg kullan sonra 3 gün 4 mg ondan sonra 2 mg gelince 1 hafta kullan ve sonrasında 1 hafta 1 mg kullandıkdan sonra bırakabilirsin. yada 3 günde bir 1 mg alarak 1 hafta şeklinde iyice oturtup öyle bırakavbilirsin. Saygılar

Arkadaşım öncelikle çok süper ilerlemişsin seni tebrik ederim. Aslında 4. güne çok basit çıkabilirsin fakat beynimiz bizi yönettiği için seni 4. güne çıkamayacaksın diye ikna ediyor, halbu ki irademizi sağlam tutup denersek 4. güne de 5.güne de çıkabilirsin.. Bunları yapmak çok zor biliyorum fakat ekstra destek olarak sana bir takım şeyler söyleyebilirim. Öncelikle Lyrica denen bir ilacı önerebilirim. Eğer onu alamazsan, 3. günün akşamı full süt ürünleri ve vitamin dolu meyveler yiyerek atlatabilirsin. Hastaneye gidip vitamin serumu da taktırabilirsin..

Merhaba arkadaslar bende bu zikkimi 5 aydir folyoda iciyorum suan 5. Gunumdeyim suboxone ile birakmaya calisiyorum suan 2 mg suboxone yarisini icerek 24 saat idare ediyorum yarin ceyrek icicem en basta kafada bitirmek gerek arkadaslar inanin imkansiz degil hepimiz tertemiz hayata sahip olabiliriz inanin bende yasiyorum sikintilar agrilar ama nereye kadar bu illetin pesinde koscaz cigeri bes para etmez torbacilara kac kere yalvaricaz nereye kadar para dayancak geriye donup kaybettkklerimize bakalim lutfen birakin arkadaslar abilerim kardeslerim hepimiz bunu basarabiliriz allah hepimizin yardimcisi olsun

Eywallah kardeş ben 2 liğin yarısını atıyordum 2 gündür çeyrek atıom hap iyi maldan tiksindim fakat geleceğimden endişeli, çalışmıyorum evdende çıkmıyorum yediğim içtiğim yaramıyo bazı hastalıkları kapatıyo hap o yüzden fazla ilerletmeden bırakyom hapı mehti kardeş doğru soluyor bırakma aşamasında bol bol limon iyi gelir normalde de iyidir saçmaladıysam k bkmyın içimi döktüm hastalığa son verin her şey göğüs kafesinin arasındadır sağlıcakla kalın.

o değilde sana 2 tane ilacı yarım yarım kullanıp 6 gün içebileceğini yazdırtan kafa ne ? suboxonu bırakıp ona başlamak istiyprum

arkadaslar ümit açıcı yorumlar yaparak bırakacak arkadaşlara destek oluyorsunuz hepiniz bırakırsınız umarım

Arkadaşlar selam bende suboxone kullanıyorum ama ben değişik bir yöntem deniyorum şöyle diyeyim 1 tane 8 lik suboxone bana 1 hafta yetiyor nasıl mı ben ufak ufak yani günde 1 mg şeklinde ezip burundan çekiyorum sabahları kalktığımda bu şekil yaptıktan sonra 15 dk kendime geliyorum 2 gün oldu ilacım bittiği için şuan 4-5 tane lomotil kullanıyorum karın ağrımı alsın yeter cırcır olmuyorsunuz yani şuan koltuk altlarım terli biraz gerginim ama olsun 2-3 gün sonra oda geçecek biliyorum artık ondan sonrası psikolojik savaş hayat yaşamaya değer

Arkadaslar Allah hepinize yardm etsin. Benim eşim bu illete düşmüştü 8 ay içmedi ama yine bulaştı. Şuan amatemden suboxone yazdırıyoruz 2 mg yazdılar gunde 3 tane aldı ilk hafta şimdi 2 ye düşürdü. Benim size sorum bu mide bulantısına bi çözümü azaltmaya yardımcı bişeyler bileniniz varmı? İlk hafta sadece sabahları ama şimdi gün içindede yemek yedikten sonra aşırı midesi bulanıyo. Kussun yada kusmasın bi saat boyunca öğürmekten perişan oluyo özellikle sabahları. Ben ilacıda bıraksın istiyorm ama yapamam gider içerim diyo. Bütün yorumları okutucam inşallah yardımı dokunur.. Allah hepinizin yardımcısı olsun..

Ben 15 gun kullandim simdi birakmaya calisiyorum sobox denilen ilacla ne yapmaliyim nolr yardm

Arkadaslar 2 aydir kullaniyorum gecen gun biraktim bugun 4.gunun suboxone a ragmen zorlandim 3.gun artik rahatladim derken bu sabahtan beri terlemelerim falan yine basladi suboxone yi de en son 3.gun ictim ne olacak bu is boyle ilk defa boyle uzadi

arkadaşlar içinizde bilen varsa subox bırakırken cipralex diye bi ilaç var faydası olurmu sizce

Arkadaslar bn sabahleyin subox ictm 2mg ve ilacim bitti ve cnm.suan cok pis dlga cekiyo onumde acik vaziyette duruyor bna yardimci olabilck varmi acaba

Metz dostum ben her türlü uyuşturucuuyu içtim 6 aydir hicbirsey icmuyorum ama eroin heo aklımda kaldi 1 sefer de olsa içmek istiyorum bağımlılık riski nasil olur cok yoksunluk cekermiyim

Çok güzel söylemişsin kardeşim umarım herkes anlar, dinler seni.

Kardeşim verdiğin emek gerçekten güzel ve azmine hayran kaldım. Çok güzel düşünüyorsun sen bunu başaracaksın ben inanıyorum.

İçme, içersen de kendine ;)

Sakın deneme ben sana diyim daha da hastalığın gelir, ayakların kolların gerilir hep rahat edemezsin, sürekli esnersin. Çenen çıkar o derece yani. Sonra Beynin patlayacak gibi olur ama etkileri 1 hafta sürer ondan sonra ilaç bünyeye oturur ve sana faydalarını göstermeye başlar, örnek olarak psikolojikmen çok rahatlarsın hiç birşeyi düşünmezsin kafana takmazsın

Arkadaşlar ben de kullanıyorum bu sub illerini yaklaşık 7 aydır, ama bırakacağım allahın izniyle. Bir alman forumunda okudum sub bıraktırmak için Lyrica diye bir ilaç veroyorlarmış. Hem ağrıları kesiyor hem de çok rahatlatıyormuş. İlaç normal reçete yani her kez alabilir. Umarım merkeze faydası olur .. Banada tabi :) ... Allah hepimize şifa versin

Yukarıda yazdim gerçi ama eski tarihli olmuş., arkadaşlar sub bırakmak için Lyrica kullanin.. Normal reçete ile alınabiliyor, agrilari kesiyor ve çok rahatlatiyor... Allah yardciz olsun

ben sboksanı bırakalı bugun 32. güne girdim tam halen uyku problemım var 6 7 saat uyuyorum 3 4 kere uyanıorum ve belımde ayaklarımda yataga gırınce bıde sabah kalkınca yanma gıbı agrılar oluo amk seyı 3 5 gun deıl ben 8 gun krız yasadım 20 gun halsızlık bugun 32 gun oldu halen halsızlık cekıorum ama tabıkıde ılk bır hafta yı atlattıktan sonra acı cekmıosunuz ama halsizlık kalıo amk seyı gecmıcek bı omur bole gıdecek heralde 2 nokta olaydıda alaydım sımdı dıorum ama almıyorum neden cunku bıraktım bırakabılıyomusum cogu kes bıraktım gerı basladım ama bu sefer baslamıcam baslarsamda artık ölmüşüm demektır ölene kadar ıcecem amk bıda ıcersem ben bıtmısım demektır cunku bundan sonra da ıcersem bıda bırakmam artık olene kadr napıyım amk onlamı ugrasıyım ama 50 yasından sonra gerı baslıcam hersey bıtsın amk ılletındekı keyıfı bu hayat vermıo amk cıdden ama olume az kala baslıcam azraıl gelınce dur 2 nokta daha alıyım öle oldur dersın azraıl sıkınde bıle olmaz o derece

beyınde bıtırmekte saten beynimizi yönetebilsek içmeyiz o maddeyi beyinmi bıraktı onuda aldı elımızden torbacıya gıderken agzından ulan ıcmek ıstemıyom kurtuluyum dıerek gıdıosun ama beyın goturuo keske beyınde ole kolay bıtsede kımse ıcmese öle bi illetki ilk aldıgında kendısını sana öle bi tanıtıyokı o madde en yakın dostunmus gıbı sana dertlerını hayatı herseyı bırak kıyamet koptu obur taraftayız yanacaz sımdı deseler hadi yanak dersin ama ileriki zamanlarda sen ona dersın yanıyoruz dıe o sıkıne takmaz bu seferde öle bişey nese

Mehdicim ben 6 mg suboxone u bir anda kestim ertesi gün 300 mg lyrica yazdirdim, günde 2 tane içiyorum , yüzde 50 sıkıntıyı alıyor ama feci halsizlik var.bu durum ne zaman biter ve ne onerirsin

Aynen dogru soyluyorsun kafesim bunlarin hepsinin allah belasini versin hastanelerden bir bok cikmaz olay beyinde ve arkadas cevdnde bitiyor

d.bakırda suboxone ya da metadon satan biri varsa bana ulaşabilirse çok iyi olur https://www.facebook.com/serwan.tekes

Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar, cigara çok işe yarar niye kimse buna değinmemiş onu anlamıyorum alkol tek başına tehlikeli olablilir ama beraber iş görür. sanırım ilk ordan kanallarla tanışıldı orda sıkıntı var. köye yaylaya falan çıkıcaksın, hiç bir şekilde ne kimse sana ulaşabilsin ne de sen kimseye ulaşmayasın. yoksa sizi çeker içine. sigaranla şarabınla (lyrica' denen bir ilaç var ağrıları o kesiyormuş) onu da temin ettik çok şükür her şey güzel gitti o dönem . çevre çok önemli güzel bir kız arkadaşım oldu sonrasında. şimdi yaklaşık bir senedir içmiyorum, hiç bir şekilde kimyasal bişeye bulaşmayın esas basamak ex oldu benim için, sigaradan şaşmayın. hala aklıma geliyor, diyorum ki o kadar ders aldın bi gecelik bir şey artık bağımlı olmazsın bi tadına bak ama esas tehlike bu. güzel sigara olursa ona takıyorum hiç bir şey aramıyorum. bu da benim hikayem inş. geri başlamam. bazen dürtüyor şeytan!

Allah yardımcın olsun kardeş ama bu gidişle düşme olasılığın %90. Bunu demedi deme ama maalesef bu kafayla gidersen düşersin.. eyvallah!

Kardeş suboxone ileri değiştirmişler ben il bıraktımda günde bitane 2 ilk atıyodum 5daka sonra hiçbişim kalmıyordu ne ağrı ne terleme ne kasılma oldu.şimdiki yeni ambalajlı suboxonelerde yazdirdim 8 ilk yazdı bitane 8lik attim zımba gibi olacama birden terleme kasilma sinir kafayi yedim resmen .ben ilk biraktimda 2 likle biraktim hiçbişiyim yokken 8 ilk atmame rağmen niye böle oldum .arkadaşlar bilgisi olan cevap versin lütfen bu haplar niye kesmiyo.metadon diye bir ilaç varmış neresi yazıyo nasıl alabilirim konuda bilmiyorum.anlıyacanız şuan ne yapacamı bilmiyom

Kardeş bu yeni sboxoneler bi boka yaramıyo bileniniz varmı insanlarla dalgamı geçiyorlar

beyler subxsnla nevriym veya roch kullnmyn olumcul tehlikesi yapyr solnm yetmezlgi gbi adana amatemde kaninda roch veya nevriyum cikan hastalara subxson vermylar ya haasta hasta yatcan dyolar yada yol alacan diyolar kandan 3gunde cikana kadar nevryum veya roch 3 gun hasta bekliynuz daha once bi hastaya vermisler adana amatemde adamin kaninda roch varmis temizlemeden subox vermisler adam sbaha olmus

Arkadaşlar bende 1.5 sene olacak hemen hemen kullanıyorum suboxu küçülte küçülte bırakmak gerekiyor ve beyinde bitiyor kendinizi sıkmanız lazım birşeyin farkına vardım tüm içincede bu ilacı aynı cok az bişe içincede içtigimiz bok çok iyimiydi sanki onu içerken ne hallere düştüğünüzü hatırlayın ve eski arkadaş çevrenizi kesinlikle değiştirin kendinizi başka şeylere adapte edin Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar bende 1.5 sene olacak hemen hemen kullanıyorum suboxu küçülte küçülte bırakmak gerekiyor ve beyinde bitiyor kendinizi sıkmanız lazım birşeyin farkına vardım tüm içincede bu ilacı aynı cok az bişe içincede içtigimiz bok çok iyimiydi sanki onu içerken ne hallere düştüğünüzü hatırlayın ve eski arkadaş çevrenizi kesinlikle değiştirin kendinizi başka şeylere adapte edin Allah hepimizin yardımcısı olsun

ben 1 aydır sureklı ıcıyorum elımde 8mg subokson var mehtı akrdes nasıl bı yol ızlemelıyım suboksonuında bagımlısı olmadan yardımcı olurmusunuz bıde 29 saattır ıcmıyorum ve sadece 1 tane 4mg subokson ıctım suan bıraz rahatsızsım bu ıyı bıseymı 29 saattır agzıma vurmuyorum yardımcı olursanız cok sevınıtım

Ne 1 yılı ya sen ne diyon. 3 gün önce gittim balıklı ruma dr Suat bey var dedi ki biz suboxonu eroini bırakmak istemeyen hastalara veriyoruz ayrıca amatem yazar bizim yazma yetkimizi de yok dedi. Maksadımız eroine bağımlı olucana suboxona bağımlı olsun dedi. Suboxonun içinde sentetik eroin var ve krizi eroininkinden hem daha zor hem daha uzun dedi. O senin dediğin 1 yıl 2 yıl suboxone kullananlar varya, gdidip 3 gün suboxone kullanıyo gidip tekrar eroin içiyo. Sonra 2 gün suboxone kullanıyo gene gidiyo eroin içiyo. Doktora gidiyo geçmiyo ağrılarım diyo. Geçmez tabi. Suboxonun krizi en fazla taş çatlasın 1 ay. Bunu doktor söyledi. Çeşitli ilaçlar var nervium, zyprezka gibi bunlarla atlatmaya çalışcan başka yolu yook bu kadar basit. Bak ben 17.günümdeyim gittikçe azalıyo illaki geçicek amq inat ettim kurana el bastım biticek gidicek inş.

ARKADAŞLAR ÇİPS TAKTIRSAM SUBOXENE KRİZİNİ ALIRMI YADA SUBOXENE İÇİN HASTENE VEYA POLİKLİNKLER VARMI VARSA ACİL YAZIN NE OLUR:BOOND-07@HOTMAİL.COM

ARKADAŞLAR ÇİPS TAKTIRSAM SUBOXENE KRİZİNİ ALIRMI YADA SUBOXENE İÇİN HASTENE VEYA POLİKLİNKLER VARMI VARSA ACİL YAZIN NE OLUR:BOOND-07@HOTMAİL.COM

Arkadaşlar yaklaşık iki aydır,eroin içmiyorum,ama bir beş yıl kullandım,ilacı da iki aydır azalttım iyice,uyku zor uyuyorum ama uyuyorum altı saat kadar,sadece gözlerim sulanıyor,esniyorum,karnım ağrıyor,biraz da kollarımda kasılma ama rahatladım büyük ölçüde,dayanılmaz denecek kadar çok değil sıkıntılarım,azim gösterin kurtulun,bu benim üçüncü bırakmam,bir kere amatemde tedavi gördüm,bir kere ayaktan,bu da yardım almadan bırakışım olacak inşallah,sağlıklı günler,altı ay dayanın,onu özlemeyin,size yaşatıığı kötü anları düşünün.

YA arkadaşlar yorumlara bakıyorum da gülüyorum :) Bakın ilk önce kafanızda beyninize bitirin ve kendinizi odaklamayın şöyle olucam,böyle olucam diyerek..Tamam bıraktıktan sonra bişeyler olucak rahatsızlıkk hisseedebilirsiniz,adam gibi yemeğinizi yerseniz,başka şeylerle uğraşırsanız ve vücudunuz sağlam olursa sıkıntı yaşamazsınız.O daha beyninde bitirmemişler,İNSANLARI UMUTSUZLUĞA KAPTIRANLAR SİKTİRİN GİDİN MALINIZI İÇİN Bİ KÖŞEDE GEBERİN!!!KİMSYE KULAK ASMAYIN TEDAVİNİZE BAKIN,AMATEM'E GİDİN YARDIM ALIN VE ONLARIN DDEDİKLERİNİ UYGULAYIN.Öyle ordan burdan karaborsadan elden suboxone alıp kafanıza göre bırakamazsınız. bıraksanız bile tekrar başlarsınız ve başlayaacaksınız.!Özel hastanelere kulak asmayın onlar para almak için,ne yalanlar söylerler yok suboxone u önermiyoruz faaalan filan sizleri suboxonedan başka hiçbirşey kurtarmayacak!!!Bunu kafanıza sokun..Kullanın suboxone'u yaşanabilir bir hayat için aileniz için kız arkadaşınız nişanlınız karınız için!Suboxone a karşı çıkan her zihniyet eroin kul köpek olan aklında bitirmeyen bahaneler üreten zavallı gerizekalılardır başka hiçbirşey değil!!!YATIP KALKIP HER ADIMINIZDA DUA EDİN SUBOXONE 'U BULAN YAPANLAR'a...BAŞKA YOLU YOK!Çip falan hikaye...Çip sadece uzak durmanızı tiksinmenizi sağlar..Eridimi yine içersiniz!Çip'in diğer hap modeli'De ethylex diye bi ilaç yurtdışından geliyo ama kafanıza göre alamazsınız.ALMAYIN DA MADDEYLE VEYA ALKOLLE VEYA HERHANGİ BİR BAŞKA İLAÇLA KULLANIRSANIZ %100 ÖLÜRSÜNÜZ.SON LAFIM PROFESYONEL YARDIM ALIN.ÇOK BİLMİŞLERİN LAFLARINA KANMAYIN.TEDAVİNİZE BAKIN!ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

Torbacılarda suboxone satıyolar kardeşim torbacıları dolaş illaki bulursun bi yerlerden eroine vereceğin parayla çok rahat hapını alırsin kardeşim allah yardımcın olsun kardeşim

tegretol 200 çok iyi geliyo...

Lütfen yardım edin eroin denen pislik birakali 3-4 ay oldu subaxone da 2 haftadır kullanmıyorum ama ufak tefek titremeler geliyor içime sıkıntı düşüyor titreme geldiğinde moralim bozuluyor bu titreme nasıl geçecek ltfeb yardım edin :/

Lütfen yardım edin eroin denen pislik birakali 3-4 ay oldu subaxone da 2 haftadır kullanmıyorum ama ufak tefek titremeler geliyor içime sıkıntı düşüyor titreme geldiğinde moralim bozuluyor bu titreme nasıl geçecek ltfeb yardım edin :/

Merhaba arkadaşlar,
Yaklaşık 5 yıl kadar önce 5-6 ay kadar eroin kullandım burundan çekme yoluyla, bırakmak için doktora başvurduğumda bana suboxone vermişti, o zamanlar suboxone Türkiyeye yeni geldiği için bu kadar yaygın değildi, ilacı yazan doktor her ay gittiğimde 8mg'lık 2 kutu yazıyordu, bende ilaç çok diye, bol bol kullanıyordum, maddeden kurtulup ilaca bağımlı olacağım aklımın ucundan bile geçmemişti, şimdi hemen hemen 5 yıldır suboxone bağımlısıyım ,maddeyi bıraktığım günden bu güne kadar bir kez bile olsun eroin içmedim, içmemde bir daha o lanet şeyi ama inanın o kadar bıkkınlık geldiki, İlaç bitti ilaç bul, bulamadın yazdırmaya git, yazdıramadın, piyasadan satın almak ile uğraş, ilaç saatini takip et, sabah kalktığında ilacın etkisi bitti mal gibi uyan, yaz günü üşü tüylerin diken diken olsun, ne kadar uyursan uyu ama hala uykun olsun, bu ve buna benzer yazmadığım birçok belirti artık gerçekten bıkkınlık haline geldi bende, ilacı günde 1 mg'a kadar düşürdüm ama bunun altına ne inebiliyorum nede bırakabiliyorum, suboxone bağımlısı olupta gerçekten tamamen bırakmış normal hayatına dönmüş bir arkadaştan yorum ve yardım bekliyorum, Allah gerçekten kurtulmak isteyen herkese yardımcı olsun, öyle bir illetki insanın hayatına bir kere girince bir daha çıkmak bilmiyor, ( Filmlerde görüyorum adam bağımlı oluyor iki gün odaya kapatıyorlar sonra hemen kurtuluyor, keşke bu kadar kolay olsa ama içen, içine düşen herkes ne derece zor olduğunu biliyordur)
Birde şöyle bir tavsiyede bulunmak istiyorum, Eğer maddeye (eroin) yeni başlayan başlamak isteyen heveslenen birileri varsa ve bu yazıları okuyorsa , kesinlikle ama kesinlikle başlamasın, sakın benim iradem güçlü, ben başlarım bırakırım, kendime güveniyorum inanıyorum demesin , bu içine sıçtığımın şeyi öyle bir illet ki, en iradeli insan bile karşısında güç gösterisinde bulunamaz, ayrıca çok iradesine güvenen arkadaşlara sesleniyorum, iradesini başlayıp bırakmak yerine, hiç başlamamak için göstersinler ,

Öncelikle yaşadıklarımız neredeyse aynı şeyler, bu siteyi kurmamdaki amaçda herkese yardım etmek. Sana yaşadıklarımdan şunları söyleyebilirim, bu suboxone çok faydalı bir ilaç ama abartıp 1 seneden fazla kullanırsanız inanın Saf eroinden bile daha fazla kötü bağımlılığı oluyor, yani demek istediğim 5 yıl eroin kullanan birisi 4 gün acıya sızıya dayanıp atlatabiliyor krizlerini ama bu amınakoduğum suboxoneu o kadar nalet bir bağımlılığı var ki 2 ay kendime gelemedim.. Uzun araştırmalar sonucu 2 seneden fazla suboxone kullanan insanlar da suboxone u bırakırken yoksunluk dönemi yani titreme, üşüme, bitkinlik, sebepsiz yorgunluk, akşam uyurken rahat durmayan ayaklar, sağa sola dönüp yatamama ve benzeri etkiler 7 ile 12'den fazla sürebiliyor bu doza ve kullanım şekline bağlı. Ama psikolojik bağımlılığının düzene girmesi için en az 1 yıl veya 6 ay gerekiyor. İnanın bana o psikolojiden çıkamazsanız ya tekrar maddeye kayarsınız yada tekrar suboxonea. Ben 16 mg suboxone kullandım 2 sene aralıksız ve bırakmak istediğimde dozu düşürerek 2 mg kadar indirdim en sonunda 1 mg yaptım ve onu ezip burundan alıyordum daha da düşüremiyordum, sonra 1 gün dişimi sıktım 2. günü içtim bunu sürekli 1 gün fazladan yaparak artık 3-4 günde bir 1mg alıyordum ama daha fazlasına dayanamıyordum. Sonrasın da ise bunun böyle gidemeyeceğini yani her sabah uyandığında sanki hapis hayatı yaşıyorsun amk ekmek almaya gideceksin diyelim önce ilacı içmek zorunda hissediyorsun sabah normal insanlar uyanır uyanmaz hazırlanıp erkenden çıkabiliyor dışarı sen kahvaltı sonra da suboxone içip 40 dk etkisini göstermesini bekliyorsun, çok boktan bir durum bu. Ve suboxone u tamamen asla bırakamadım 12 gün içmedim 13. günü kendimi tekrar içerken buldum! Size birşey diyeceğim ama sakın beni yanlış anlamayın! Bunu nasıl mı bıraktım tekrardan? Gidip madde kullanmaya başladım 1 ay ve artık ona bağımlı olmuştum sonrasın da ise Devletten yardım alıp Fransız Lape hastanesine yattım, sadece Serum ve psikiyatrik ilaçlar ile 4 günde bıraktım! Hastaneden çıktıktan sonra 2 gün biraz sıkıntı yaşadım halsizlik ama sonra zımba gibi oldum! Toplam 4 gün hastane, ve 2 gün dinlenmeden sonra artık normal bir insan gibi uyanıp normal bir insanın enerjisini taşıyordum. İnanın yaptığım yanlıştı ama bunu artık bırakmıştım ve o kadar mutluydum ki.. Artık hiç birşeye bağımlı değildim! Ve özgürdüm.. bunun verdiği haz, mutluluk hiç bir şeyde yok! Umarım siz de bir şekilde bırakabilirsiniz.. Sizin için en iyisini düşünüp karar verin ve yanlış yada doğruluğunu sorgulamayın, sonucu sizin için iyiyse, siktir edin ve yapın.. Kal sağlıcakla dostum.

Lyrica denen ilaç sana yardım edebilir dostum, umarım tekrardan başlamazsın. 2 hafta büyük bir süreç ve başarın için seni kutluyorum, lütfen sabret ve sonun da kazanan sen olacaksın..

Ne konuda? Elimden geleni yapmaya hazırım.

selam aleyküm arkadaşlar ben çağlar nazillide oturuyorum yaklaşık 8 senedir eroin bağımlısıydım ama şu 5 aydır içmiyorum suboxone kulanıyorum ben içmedim zaman içmem we içmedim günlerde oluyodu suboxne yi ama hiç bişe olmuyo sadece burnum akıyo ağrı falan yok arkadaşlar sizce ben daha 5 aylık bu ilacı kulanıcısıyım diyemi yoksa zaman geçtikce olacakmı bu sizin dedikleriniz ?

Subokson almak istıyorum arkadaşlar elinde olan varsa yardımcı olabilirmi cok acil.

https://suboxonemethadone.wordpress.com bu adresden alabilirsiniz

İyi aksamlar methadon eroini bırakmakta kesin çözum mu ? Lütfen cvp verin

İyi aksamlar methadon eroini bırakmakta kesin çözum mu ? Lütfen cvp verin

kardeşim ben suboxon u 3 yıl kullandım damar yoluyla sonra eroin e geri başladım 4 .5 ay eroin içtim sonra balıklı rum hastanesinde tedavi gördüm palet taktırdım rahat 2 ay içmedim bişey aradan 2 ay geçti lan halaa sıkıntım var bi türlü atamadım yeter dedim suboxsone ye geri başladım dayı ben suboxsone bırakmak için 7 kere tedavi gördüm eroin i bırakmak için 12 kere tedavi gördüm ama şu bi gerçek sen bunu bırakmak istiyorsan oturduğun memleketi terk et 1 2 yıl başka bi memlekette yaşa ama sakın arkadaş edin me işine gücüne bak herkezle mesafeli ol bu benim düşüncem herkezin düşüncesine saygı duyuyom

kardeş suboxnm var diye 2 gün eroin içip sonra tekrar nede olsa subom var rahatım diye bilinçsiz kullanınca herkez gibi çok sıkı bi suboxone bağımlısı oluyorsun o yüzden fazla aramıyorsan suboyu at gitsin hayatından

tek çare çip taktırtmak arkadaşlar. suboxan ın içinde de eroin etken madde. maalesef "çivi çiviyi sökmüyor" .. istanbul da balıklı rum hastanesinde takılan çip in aynısını çok daha uygun fiyatlara ankara keçiörende bilgi hastanesinde de takıyorlar. biz taktırdık ilk 2-3 gün kullanmaya çalışıyorsunuz ama iğrenç bi tat oluyo, miden bulanıyo öğürtüyo vs vs. kısacası madde zek vermiyor. şuanda da hiç birşey kullanmıyoruz. kesinlikle tavsiye ederim.

okuyupta bendemi böyle olacağım diyenlere özellikle EVET SENDE SİZDE İÇTİĞİNİZ SÜRECE YUKARIDA HASTALIKLA ALAKALI HERŞEYİ YAŞAYACAKSINIZ ÇÜNKÜ BENDE BANA OLMAZ İSTEDİĞİMDE BIRAKIRIM DİYİP BUGÜN BAKTIĞIMDA 8 SENE OLDUĞUNU GÖRÜYORUM 60 GÜN SUBOX KULLANDIM 8 ML 10 GÜN 3 ÇEYREK 5 GÜN YARIM 5 GÜN ÇEYREK VE 3 GÜNDÜR HİÇ KULLANMIYORUM AKINTI GRİP AĞRI HEPSİ VAR YORUMLARI OKUDUKÇADA NORMAL OLDUĞUNU ANLIYORUM 8 SENE KEYFİNİ NASIL SÜRDÜYSEK 1 SENEDE ACISINI ÇEKECEĞİZ ARKADAŞLARIN DEDİĞİ GİBİ ÇOK SAĞLAM YARDIM EDENİNİZ OLMASI GEREKİYOR AİLE ARKADAŞ EŞ DOST DURUMU OLMAYAN ARKADAŞLAR AMATEM DEN YAZDIRA BİLİRSİNİZ SGK OLMASI YETERLİ NASIL BIRAKICAM DEMEYİN BİR AN ÖNCE BIRAKIN UYUŞTURUCUYUDA İLACIDA VE ŞUNU UNUTMAYIN ACI ÇEKMEDEN ASLA BİTMİCEK UMARIM HERKEZ EROİNDEN ÖNCEKİ MUTLU HAYATINA DÖNER

Ben eroin kokayin hap v.s kullandim.simdi basimdan gecenleri kusa oz anlaticam.birakmaya kararverdim birakicam birakmak zorundayim dedim 2 tane evladimvar onlar icin esim icin birakmaliydim. Once kafada baslanali birakipta suboxsone baslasim sanirim 1 sene kullandim suboxsone yi. Suan suboxsone yide de birakali 2 ay olsu .sıkıntılar allah hickimseye yasadigim sikintilari yasatmasin agrilar uykusuzluk hastalik .intihar etmeyi bile dusundum.ama dayanmam lazım dedim.ailem cocuklarim icin.2hafta boyunca gunde 4 yada 5 defa atlet deyistirdim terliyor ve usuyordum yani rezil oglu rezildim .sevdiklerim aklima geldikce dayanmak zorunda oldugumu biliyordum.sigir gibi yemek yiyorum simdi .canim istiyormu acayip hemde ama tekrat ayni sikintilari cekmek istemiyorum uykusuzluk gala biraz var ama ne olurasa olsun baslamicam bidaha .yapabilirsiniz arkadaslar sevdiklerinizi dusunuz.bazen kendi kendime agliyorum nedenini bilmiyorum canim cok istiyor emin olun ama olmaz o gunleri tekrar tasamak istemiyorum.umarim kurtulursunuz. Allah hepinize yardim etsin ben kurtuldum diye biliyorum .esimin hakkini odeyemem cok yardimci oldu siz onemlisiniz ve deyerlusiniz savasin onunla emin olun yeneceksiniz acimi evet yogun bi aci cekilecek ama sonu emin olun guzel bunu bilin dostlar.

Ben eroin kokayin hap v.s kullandim.simdi basimdan gecenleri kusa oz anlaticam.birakmaya kararverdim birakicam birakmak zorundayim dedim 2 tane evladimvar onlar icin esim icin birakmaliydim. Once kafada baslanali birakipta suboxsone baslasim sanirim 1 sene kullandim suboxsone yi. Suan suboxsone yide de birakali 2 ay olsu .sıkıntılar allah hickimseye yasadigim sikintilari yasatmasin agrilar uykusuzluk hastalik .intihar etmeyi bile dusundum.ama dayanmam lazım dedim.ailem cocuklarim icin.2hafta boyunca gunde 4 yada 5 defa atlet deyistirdim terliyor ve usuyordum yani rezil oglu rezildim .sevdiklerim aklima geldikce dayanmak zorunda oldugumu biliyordum.sigir gibi yemek yiyorum simdi .canim istiyormu acayip hemde ama tekrat ayni sikintilari cekmek istemiyorum uykusuzluk gala biraz var ama ne olurasa olsun baslamicam bidaha .yapabilirsiniz arkadaslar sevdiklerinizi dusunuz.bazen kendi kendime agliyorum nedenini bilmiyorum canim cok istiyor emin olun ama olmaz o gunleri tekrar tasamak istemiyorum.umarim kurtulursunuz. Allah hepinize yardim etsin ben kurtuldum diye biliyorum .esimin hakkini odeyemem cok yardimci oldu siz onemlisiniz ve deyerlusiniz savasin onunla emin olun yeneceksiniz acimi evet yogun bi aci cekilecek ama sonu emin olun guzel bunu bilin dostlar.

Savasin onunla yenersinuz

Ayni hayati ben kiz arkadadima yasattim o aralar hicbirseyin farkinda olmadan egoistce kendi dunyanizi kurmaya calusiyor ve en ufak bi catlakta kiyametleri kopartiyordum.tek isteyim herzamn yanimda elimi tutan biri olmasiydi.sagolasin bunu cok iyide yspiyordu fakat oyle bi an geldiki kiskanclikmi diyim yoksa terk edilmenin verdigi yalniz kalma korkusumu ne bilmiyorum gitmek istedikce engeller koyuyordum bnm dunyamdan gidemzsin gidersen sinuclarina katlanirsin falan filan sonra birsryler oldu ben tovbe ettin herseyi ama herseyden vazgecerek yasadigim cevremi yurdumu anami bsbami tetk edip bambaska sehirlerde umut aramaya badladim ve inanirmusiniz suan tam 2 yil oldu herseyi biraktim simdi bu yazarken dudunuyordum da hayatini zindana cevirdigim kadinima bir ozur borcum varmis bunu simdi anladim.ve bunu hatirlamama sebeb oldugun icin eyvallah..tek yol terk edin hsyatinizi cehenneme cevuren o mahalleleri o gecekondulari birakin ve gidin...

Ayni hayati ben kiz arkadadima yasattim o aralar hicbirseyin farkinda olmadan egoistce kendi dunyanizi kurmaya calusiyor ve en ufak bi catlakta kiyametleri kopartiyordum.tek isteyim herzamn yanimda elimi tutan biri olmasiydi.sagolasin bunu cok iyide yspiyordu fakat oyle bi an geldiki kiskanclikmi diyim yoksa terk edilmenin verdigi yalniz kalma korkusumu ne bilmiyorum gitmek istedikce engeller koyuyordum bnm dunyamdan gidemzsin gidersen sinuclarina katlanirsin falan filan sonra birsryler oldu ben tovbe ettin herseyi ama herseyden vazgecerek yasadigim cevremi yurdumu anami bsbami tetk edip bambaska sehirlerde umut aramaya badladim ve inanirmusiniz suan tam 2 yil oldu herseyi biraktim simdi bu yazarken dudunuyordum da hayatini zindana cevirdigim kadinima bir ozur borcum varmis bunu simdi anladim.ve bunu hatirlamama sebeb oldugun icin eyvallah..tek yol terk edin hsyatinizi cehenneme cevuren o mahalleleri o gecekondulari birakin ve gidin...

Eroini bırakmak için suboxone içiyorsanız suboxoneu bir haftayı geçmemek şartı ile günden günden azaltatak kullanın suboxoneu kestiğinizde biraz sıkıntıları nız olabilir.
Ağrı gibi lyrica gibi ilaçlar kullanarak halledebilirsiniz laf aramızda otta içebilirsiniz

Daha önceden suboxone kullanmıstım. Eroine tekrar baslamıstım 3-4 kere. Şuan 6 aydır suboxone kullanıyorum. Eroin almıyorum. Hapı'da bırakamıyorum. Atmadığım zaman aynı peynir krizi yaşıyormuşum gibi oluyor. DELİRİCEM ARTIK. BAŞKA Bİ ÇARESİ YOKMU BUNUN.

ADALETİNİ SİKEYİM TÜRKİYE. DEVLET BAŞKA BİŞEYİ BIRAKTIRIP BAŞKA BİŞEYE BAĞIMLI ETTİ BİZİ AQ.

5 yıldır soboxone kullanıcısıyım ve günde bir defa 2 mg yi 4 e bölüp yatmadan alıyorum. Ve 5 yıldır ilacın dışında hiçbirşey almıyorum evliyim mutlu bir hayatım var. Ancak bununla yaşamak hiç hoş değil. Mutlaka bırakmalıyım. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve iyi olanın yanında olsun.

Arkadaşlar ben bu illeti 9 yıl kullandım önce kaydırma ile sonra enjekte derken bedenimde tek bir damar kalmadı kol, ayak, boyun vsvs kalmadı. Tekrar kaydırmaya döndüm damar kalmayınca ve 9yılı aşkın bir süreden sonra 2ci tedavi sonucu Hamdolsun bıraktım islamiyete namaza verdim kendimi işe vs. Şimdi suboxsen kullanıyorum damarlarım bittivi için kollarım hep uyuşuyo kansız kaldıgı için. Suboxseni düşürerek bırakmak en doğru yol ötesi tehlikeli gider tekrar madde bağımlısı olursun. Ve ayık kafa gibisi yokmuş gerçekten her türlü maddeyi içen biri olarak namaza başlamak bunu uzun zamandır devam ettirmek maddesiz bir hayata dönmek zor Allah yardımcınız olsun.Yeterki inancınızı kaybetmeyin istekli azimli olun herşey egişiyor. Bağımlılık bir beyin hastalığıdır kimler bağımlı olur herkes olabilir bağımlı iyleşmez degişir bağımlılık mahşere kadar devam eder. Korkun ortamdan kaçın kendinize asla güvenmeyin korktugunuz sürece içmiyceksiniz. Iğdırdan selamlar.

Özgürlük kazanacak opiyatsız bir hayat kazanacsk ayık kafa gibisi gok.

Suboxone u önce 4 miligram ikinci gün 2 miligram 3. gün yarım miligram 4.gün ise yarımın da yarısını içeceksin.çünkü vücut aldığın miligramı istiyor devamlı..Bu süreçte sabırlı olup adam gibi mücadele edeceksiniz son gün ise suboxone yok!! Deli gibi ağrılar ile uyanacaksın..Buraya Dikkat!! LYRICA gerçekten hayat kurtaran bir ilactır amaaaaa.. eğer 6 taneden fazla içerseniz maddeden daha kötü duruma gelirsiniz..300 miligramlık lyrica dan 6 tane alın ve yarım yarım için her gün.sonrasında 2-3 gün 1 nervium 1 serequel veeee FREEDOM..hepimiz yıldız tozuyuz hepimiz BİRİZ arkadaşlar..insanın beyninin içinde şu koskoca evren var.Gökte yerde gördüğünüz herşey SİZSİNİZ.Götü b.klu kimyasallar vız gelir!! YARADANA TEVEKKÜL VE SaMİMİYET İLE MÜCADELE..BIRAKAMAYACAK ADAM YOKTUR.BIRAKMAK İSTEMEYEN İNSAN VARDIIR..ÖNCE MEHDİYE SONRA DİĞER TÜM HASTA ARKADAŞLARIMA ŞU EZAN YÜZÜ HÜRMETİNE ŞİFA DİLERİM..GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLER

merhaba ben tolga. evet katılıyorum sana sorun ve en önemli nokta geri içmemek kısacası bir duman yada bir tık almamak . bide bu sayfanın çoğu yerini kaplıyan arkadaş teşekkur ederim sana yardımcı olmaya çalışmışsın ama yanlış yapmıssın yine bence sende toparlanamamışsın halen eroyin içemeye başladıktan sonra hep şunları duydum ya bırakılmıyo ya bir tık olsa alsam düzelicem hastaneye gidiyosun suboxsuyone değilde atarax ve diğer ilaçları veriyolar olum onlara güvenip sakın yatma mafolursun . yanii eroyinde içseniz damardanda alsanız yada azilı bir katil dahi olsanız kendi düşüncelerinizi ilk ön planda tutun kardeşlerim ne olursa olsun gururlu olun anlanızmıı hiç yoktan alt yapınızda biryerlerde sağlam bir temeliniz olsun kendi içinizde ben 6 senedir bağımlısıyım eroyinn ve 14 yaşımda uyuştucuyla tanıştım il esrar falan filan son eroyin olduu ben bile suboxsuyonla tedaviye yattığımda 8 yada en fazla 10 içinde ağrılarım kesiliyo tabiki il günden rahatlığım başlıyo çünküü 3 saat sonra hastalığım gelmicek yarım suboxsuyon tam beni 12 saat götürüyoo kardeşlerim yapmayın kendinizi kandırmayın ailenizi kandırmayın yapmayın bunu belli bir zaman sonra ailenizde inanmıcak daha ciddi sorunlarla karşılaşırsınız eroyin nekii ailenzden önemlimii . neyse siz yinede bilirsinizz ben başardım allaha şükürr . allah yardımcınız olucaktır olsun değil o olucaktır. bişey yapmanıza gerek yok evdeyken bakkala giderken ayakkabını bağlarken dua etsende oo yanındadırr.ben ilk gün ya tam 8 lik subo yada yarım kullanarak başladım diğer gün yarım . diğer gün yarım. ve unutmayın bir diğer gün üç yada dördüncü gün 2 lik kullanın parçalyın oo soboyuu anlanızmıı 2 sene çokk kandırmayın kendinizi . ben bir insan olarak bu hatanın içerisinde hep kandırmaca hep yalan oldugunu iyii biliyorum . ooo 2 sene bırakamayan arkadaş yazdıklarında size göre yanlış birşey yokk ama bana göre ve benm gibi düşünüp bakanlara göre çokk büyük bir sıkıntı varr kendi kendinizi siz tedavi edin düşüncelerinizle hareketlerinizle oturmanızla kalmanızla başarabilirsiniz bunu ben başardıysam sennde 2 gözün var benmde anlandınmı yaparsın yani klavyede yazmak kolay derler se şunu diyim ne demek istediğimi ne şekilde zaman kazandırmak istediğimi anlayan vardır çoğunu anlayan vardır eminim .bu illet kazanmayacaktır çünküü bu dünyada ben hiçbirşeyin bukadar kendinden nefret ettirdiğini görmedim duymadım bu yasıma kadar yok böyle birşeyy sadece sınırlarını sozluyoo sabrınıı deniyoo ne yaparsa yapsın tiksindiricektir kendindenn kazanmayacak. allaha emanet olun beyninize yüklenmeyin bırakamadım edemedim ailem söyle oldu maf olduu. yüklenmeyin kendizie kafanız rahat olsun gerisi kolay. by by

Ben bu illeti yapan adamin taaaaaaa minah koyum. Eroin gibi boktan bisey yok kardes. Bagimlisi oldugunda nereye bakarsan onu goruyorsun. Ben de biraktim iki yil ictikten sonra. Amatem de biraktim ama ben ikilik subox la ciktim tedavi merkezinden. Bir ay kullandiktan sonra onu azaltmaya basladim. Biraz sikinti var. Ama calisirsaniz biseylerle mesgul olursaniz inanin cok daha rahat olursunuz. Bos bos oturmakla birakilmaz bu illet. Su an dilimin dibinde ve bunu yaziyorum. Insallah dilimin altinda olmayacak artik. Bu arada birakmak kolay... bir daha baslamamak onemli. Kollayin kendinizi hayat bu kadar ucuz bsey degil. Eroin hayati kesinlikle mahveder. Misal cebinde bi milyon lira var ama o parayla eroin bulamiyorsunuz. Inan o paranin bir boka yaramadogini sizde gorursunuz. Hayatiniz opioid olmasin. Organik bir hayattan daha guzel bsey yok. Allah kimseyi dusurmesin. Amiiinnn....

merhaba arkadaşlar, aşağı yukarı bütün yorumları okudum .. bende 5 yıl madde kullandım .. sonra suboxone almaya başladım, yaklaşık 8 gündür de suboxon'u kestim ..ilk iki üç gün iyi sayılırdım.. şu an halen uyku problemi var ve içimdeki huzursuzluk beni mahıf ediyor.. sanki eroin krizi gibi .. her gün spor yapıyorum, yoruyorum kendimi ama nafile ..uyku düzeni sıfır .. yapacak bir şey yok .. dayanmaya devam sabırla sonuçta bir gün geçecek .. ömür geçiyor ... benim burada söylemek istediğim en önemli şey.. bizim gibiler asla eskisi gibi olamaz.. biz ömür boyu bağımlı kalacağız .. bu alkoliklerde de böyledir .. ama temiz yaşayan bağımlılar olarak hayatımızın geri kalanını güzel bir şekilde yaşayabiliriz.. Allah hepimizi kurtasın

Arkadaslar suboksonu birakmanin yolu lyrica 300 diye bi ilac yesill receteyle her hastanede yazdirabilirsiniz ortopedi bolumunde doktora inandirici olun durumu birebir anlatin bende eroyini bes ay once biraktim suboksona bagimli oldm ama dort gundur bu ilaci icuyorum o sikintiyi tuylerin diken diken olmasini yanmayi herseyi aliyo normalhicbi skinti olmuyo halsizlik agri hicbiri kalmiyo ama unutmayin bu ilacda sakat bi ilac bigun mesela baktinzki agri hicbisey kalmamis ilaci kesin kullanmayin cunku ilac keyif weriyo mutlu ediyo bas donmesi flan yapabiliyo kendine bagliyo mutlaka agrilardan flan kurtulup normale donunce ilaci birakin unutmayin ortopedi bolumu lyrica 300 mg durumu anlatin doktota eksiksiz agrilari yanmayi flan deyin bi arkadasm tavsiye etti bana bi tane werdi sizden bu ilaci rica ediyorm deyin durumunuzu anlayip yazcakti ins derdldinize derman olabilmisimdir ben dort bes gundur suboksonu kestm lyrica 300 iciyorum 0 sıkınti haydi isiniz rads gelsin aeo

Arkadaslar suboksonu birakmanin yolu lyrica 300 diye bi ilac yesill receteyle her hastanede yazdirabilirsiniz ortopedi bolumunde doktora inandirici olun durumu birebir anlatin bende eroyini bes ay once biraktim suboksona bagimli oldm ama dort gundur bu ilaci icuyorum o sikintiyi tuylerin diken diken olmasini yanmayi herseyi aliyo normalhicbi skinti olmuyo halsizlik agri hicbiri kalmiyo ama unutmayin bu ilacda sakat bi ilac bigun mesela baktinzki agri hicbisey kalmamis ilaci kesin kullanmayin cunku ilac keyif weriyo mutlu ediyo bas donmesi flan yapabiliyo kendine bagliyo mutlaka agrilardan flan kurtulup normale donunce ilaci birakin unutmayin ortopedi bolumu lyrica 300 mg durumu anlatin doktota eksiksiz agrilari yanmayi flan deyin bi arkadasm tavsiye etti bana bi tane werdi sizden bu ilaci rica ediyorm deyin durumunuzu anlayip yazcakti ins derdldinize derman olabilmisimdir ben dort bes gundur suboksonu kestm lyrica 300 iciyorum 0 sıkınti haydi isiniz ras gelsin

Arkadaslar suboksonu birakmanin yolu lyrica 300 diye bi ilac yesill receteyle her hastanede yazdirabilirsiniz ortopedi bolumunde doktora inandirici olun durumu birebir anlatin bende eroyini bes ay once biraktim suboksona bagimli oldm ama dort gundur bu ilaci icuyorum o sikintiyi tuylerin diken diken olmasini yanmayi herseyi aliyo normalhicbi skinti olmuyo halsizlik agri hicbiri kalmiyo ama unutmayin bu ilacda sakat bi ilac bigun mesela baktinzki agri hicbisey kalmamis ilaci kesin kullanmayin cunku ilac keyif weriyo mutlu ediyo bas donmesi flan yapabiliyo kendine bagliyo mutlaka agrilardan flan kurtulup normale donunce ilaci birakin unutmayin ortopedi bolumu lyrica 300 mg durumu anlatin doktota eksiksiz agrilari yanmayi flan deyin bi arkadasm tavsiye etti bana bi tane werdi sizden bu ilaci rica ediyorm deyin durumunuzu anlayip yazcakti ins derdldinize derman olabilmisimdir ben dort bes gundur suboksonu kestm lyrica 300 iciyorum 0 sıkınti haydi isiniz rads gelsin aeo

Ot içtim kubar içtim hap attım jamo içtim bonz çektim ve birgün mal içen bir arkadaşım bana bunu uzattı o an hiç düşünmeden çektim çektim ama hiçbirşey olmadı kafa yaşamadım bişe anlamadım. İnceden bir rahatlık geldi ama öyle anlatılan gibi uçma kaçma olmadı çok şükür allahıma ki olmamış iyiki kafasını yaşamamışım iyiki tadını almamışım o gün folyoda 4 nokta çektim ama birdaha ne yaklaştım nede aklımdan geçirdim. Ama ota hapa bonz a devam ettim sonra baktım hayatım kayıyor hiç tereddüt etmedim babama gittim herşeyi anlattım. Arladaşlar yarın birgün herşey için geç olduğunda keşke aileme anlatsaydım dersiniz bunu unutmayın hiçbir aile evladının bu şekilde yok olmasına göz yumamaz. Babama anlatınca biraz sıkıntı çıktı ama olsun hayatımdan değerli değil bana ailem destek oldu yardım etti şuan tertemiz bir hayatın 8. Ayındayım kolay olmadı başlarda ama zor diye vazgeçmek saçmalık yapabilirim diyeceksin inanacaksın hayatını kırtaracaksın neslini kurtaracaksın aileni kurtaracaksın. Zor zamanlar geçirirken hep şunu söyledim kendime bugünler geçecek bugünler böyle geçmek zorunda şuan içmek istiyorsam bu gerçek isteğim değil sadece bugünlerin geçmesini beklemeliyim. Vee bin şükür o günler geçti arkadaşlar artık hayatım şekilleniyor. Haaa mal ın zorluğu daha başkadır hak veriyorum ama bende günde 3gr bonz içiyodum inanın insan işi değildi. Öncelikle gidin ailenizden yardım isteyin. Sonra kendinize inanın ve kendinizi motive edin çevrenizi değiştirin. Kendinizin kurtarıcısı yine kendinizsiniz unutmayın

Arkadaslar ben bir kullanıcı eşi olarak sizden akıl almak istiyorum öncelikle yukarda lryca kullanın diyen arkadaşı sakin dinlemeyin. Benim eşim madde bağımlısiydi çok şükür tedavi oldu ve bıraktı .ama ne yazık ki ilaç olmadan yaşayamiyor . Suboxan kullanıyordu doktor bırakmasıni söyledi bıraktı gece uyuyabilmek için farklı ilaçlar verdi bazen koltukta uyuyakalıyor gece yatağa gidelim dediğimde hemen gidip ilaç içiyor ilaçsızda uyuyabildiğinin farkında bile değil . Lryca diye bir ilaca başlamış ben yeni öğrendim tabi keyfi olarak kullanıyor dün 8 tane içmiş doktoruna söyledim kesinlikle ilacı yok et ilaç onu uyuşturucuya götürür dedi . Şu an ilacı istiyor tabiki kaldırdım ilacı ama birden kesersem de yoksunluk olurmus o yüzden 2 tane verdim fakat hepsini vermemı istiyor vermezsem kendine yada bana zarar verecek birsey yapar mı bilmiyorum . Kendini tamamen ilaçlara odaklàmis onlar olmadan hicbirsey yapamaz sanıyor bu durumla nasıl baş edecem bu ilacı nasıl bıraktıracam bilmiyorum lütfen kullanıp bırakan bırakmak için önerisi olan varsa bana fikir versin cevaplarınızi bekliyorum hepimize allah yardimci olsun...

mucovit-c balgam sökücü belki inanmayacaksınız ama çok iyi gelir

S.a arkadaslar önce kafanızda gerçekten bırakacağım deyin gidin bi özel hastahaneye nöroloji bölümüne anlatın durumu lyrica 300 yazdırın. İlk 7 gün bu ilacı kullanın daha sonra bu ilaca bagimli olmamak için bunu kesin ve nevruntin kullanın fakat sadece gece uyumak için. 7 gün sonra ethylex diye bır ilaç var ona başlayın hiç asermiyorsunuz içseniz de bır ise yaramıyor ilk 10 gün çok zor geçiyor ama dayanın dişini zi sıkın. Daha sonra ağrılarıniz geçicek fakat halsizlik ve uyku sorunu kalcak. 21. Günüm deyim 7 saat uyanma dan uyumaya başladım. Halsizlik ve sabah uyandığında bitkinlik devam ediyor ama allaha şükür iyiyim. 10 günden sonra iyileşmeye başladığınızin farkına varacaksiniz. Pes etmeyin allah yardımcınız olsun. Bu arada 4 yıl eroin den sonra 3 yılda sboxone kullandim.

İlk 7 gün lyrica 300 daha sonra ethylex e başlayın ve uyumak için gece nevruntin kullanın 10 gün çok zor geçiyor 10 günden sonra iyileşmeye başladığınızin farkına varıyorsun uz 4 yıl eroin 3 yıl sboxone kullandim suan 21. Günüm deyim daha yeni hiç uyanma dan 6 7 saat uyumaya başladım ve halsizlik devam ediyor. Ama önerim ethylex kesin kullanın hiç asermiyorsunuz içseniz bile hiç bi işe yaramıyor. Allah yardımcınız olsun 21. Günümde tam normale donmus değilim ama sabrediyorum. Sizde sabredin ve kurtarın kendinizi.

gardaş sen suboxone yi iç sonra amatemde bıraktırıyolar sana eroin içmekten iyidir amatem yazıo ayda bi kere alıp 1 ay içiyon hergün para bulma derdin yok siz için suboxone

Esile 1 senemiz yeni oldu bi gun ogrendimki maddeye baglanmis artik benim yerime onu gozdesi yapmis ailem beni aldi ben onun yaninda olmak istedm ve oldumda annemler onuda eve getirdi. Tedavisini baslattik sonra kaynanamlarn evine yerlestik bayram 2lik suboksonlaa basladi kisa sureli iciciydi simdi suboksonu birakti 6 gundur icmiyo ama mide bulantisi gozlerde kizarma ayakta uyuma uykudan kalkma var 4.gun benim uyudugumu sanip salona gecti ve kapisini kilitledi bekledim bilerk girmedm yanina 2saat sonra kapiya dayandm acmasini istedm fakat balkonu acti ve disari bisey atti bunu farkttm 2 gun yagmur yagdi 6.gun disari cikp baktm ve jelatin top haline getirilmis boyu yaklask 15 cm eni ise 7 santime yakn jelatin buldum disarda kullsniyomudur lutfen ben cok yiprandim bi care olun benim kafamdaki sorulara ben onun icin ailemi sildim bana akil verin cunku bende hic kalmadi

Aynı Dert Ortaklarım Ben Bu İşi TERAYAGINDAN Kıl Çeker Gibi Hallettim EROİNİ Bırakamıyorumu SOBOXSONE Yalanladı Ve Bende Yaşadım Siz Uyanır Uyanmaz Sabah Kahvaltıdan Sonra Suboxone Alınca Zaten Akşama Kadar Eroin İçseniz Bile Kafa ve Rahatlama Yapmaz Çünkü Uyuştuyor Agzınızı Yok Ben Burun Alırım Yok İğne Yaparım O Zaman 1 2 Saatlik Keyif İçin Ya Kesin Acilde Hastanede Olursun Oda Olursanız Oda Büyük Bir Şans Çünkü SOBOXSONE Ve EROİN İkisi Aynı Anda Kesinlikle Alınmaz HAYATINI KAYBEDEN ARKADAŞLARIM OLDU Buda Şu Oluyor SUBOXSON EROİNE Kelepçe Vuruyor SOBOXONE EROİNİ Tutukladı Yani EROİN Sayfası Kapanda Gelelim Soboxonenin Bırakmanın Yolu İse Şimdi Arkadaşlar Benim Başımdan Geçenler Hepimizin Başından Geçti Herşey Maddiyata Dayalı Çocugumuz Bu İllet Yüzünden Çalışamıyoruz Yeri Geliyor Maddeye Para Bulmak İçin Ben Anlatmıyım Siz Anladınız Neler Neler Yaşanıyor O Yüzden İlk Bulundugunuz İlin İLK önce KAYMAKAMINA Gidin Ve Yeşil Kart Veya Sizin Çok İcil Bir Şekilde Kurtulmam Gerektigini Söyleyin Onlar ve Bulundugunuz Belideyediki Arkadaşlar Emin Olun Ugraşıyorlar Söyleyin Açık Açık Nerdeyse Sokakta Hırsızlığa Sokakta Sinyalciliğe Yani Dilenicem Düştüm Düşücem Sonra Hastaneye Ameteme Yönledirecekler Şimdi Hayatınızda SOBOXSONE Var Ve O SOBOXSONENİN Bırakma Yolu Suboxsone 8 lik Ve 2 Lik Halinde Ben 12 Likle Başladım Yani BİR 8 LİK İkitane 2 lik Sonra Her Ay ikişer ikişer düştüm 10 8 6 4 2 Sona Geldim Gibi Ama Gelmedim Çünkü 2 likte 1 Düşecek bu 1 liği 15 veya 1 ay kullanın Sonra Kesin Kestigin Günün 3 gün sonrası bir tane 2 lik alın tüm yorgunluguzu alıcak Almazsa Acile Gidin Onlar Sizi Tatmin Edicek Boş Yollamıyorlar Durumunuzu Anlatın Ama Bir Seferlik Olsun Sonra Bir Aile Hekimine Gidip uyku hapı alın bir kaç gün uyuyun bu iş BAŞARIYLA biter Bizi Bizden Başkası Anlamaz ALLAH yar Ve Yardımcınız Olsun Arkadaşlar ...Tabi Artık Kafanız Boş Kafamız Boşken Dünyaya Gelmedik mi O zaman Mutsuzmuyuduk Mutlu Olmak Elimizde BİZİM KİŞİLİĞİMİZ BİR KAÇ GRAP BOK İÇİN ELLERİN ELİNE DÜŞMESİN AYIK OLUN...

lyrica 300 :) uzak durun arkadaşlar suboxla lyricayla olacak is deil bunlar 4 ay ağır lyrica kullandım içerken iyiydi 6 gündür içmiyorum ama bildiğin eroin krizi gibi krize sokuyo adamı uzak durun tüm hepsinden evde 8-10 gün yatın pskolojinizle savasın eğer kendinize söz geçirebilirseniz kazanan tabiki siz olacaksınız unutmayın ilaçta dahil hiç bişey içmeyin....

Merhabalar ben suboksiyon iciyorum ama hayatimda agzima bi madde surmedim sadece suboksiyon kullaniyorum esim icici bnde ondan dolayi ictim iki senedir iciyorum ve birakamiyorum nasil birakirim acaba simdiden tesekkur ederim

Merhabalar ben suboksiyon iciyorum ama hayatimda agzima bi madde surmedim sadece suboksiyon kullaniyorum esim icici bnde ondan dolayi ictim iki senedir iciyorum ve birakamiyorum nasil birakirim acaba simdiden tesekkur ederim

İciyo dur cnm gözler dalıyor sa kapanıp gidiyorsa eroin alıyordur hala hastaneye yatak ama 21 gün üç hafta ve sonra yine ilaca devam

S.a Arkadaşlar Ankarada Elinde seroqual cedrina yada remeron olan yokmu Bende 5 senedir içiyorum 2 defa bıraktım ama beynimden silemedim bu sefer bitiriyorum inşallah ilaçsız bıraktım tek sıkıntım uyku ilacım kalmadı uyku uyuyamıyorum elinde olan varsa ulaşırsa sevinirim mehmet akten akten facebook

S.a Arkadaşlar Ankarada Elinde seroqual cedrina yada remeron olan yokmu Bende 5 senedir içiyorum 2 defa bıraktım ama beynimden silemedim bu sefer bitiriyorum inşallah ilaçsız bıraktım tek sıkıntım uyku ilacım kalmadı uyku uyuyamıyorum elinde olan varsa ulaşırsa sevinirim mehmet akten akten facebook

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Lyrica kullanip birakan varmi biraktiysanz nasil oldu

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Ben 2 senedir spox kullanıyordum ondan once de 4 5 sene o ılletle yasamıslıgım var 2 haftadır spox u bıraktım 2 senedir iciyordum bi anda bırakma kararı aldım zaten 2 ligin yarısını alıyorum tamamen Pısıkoloji cok önemli Kafanı dagıtacak şeyler yapıcaksın spoxoneye motive olmicaksın hayatın güzelliklerine motive olucaksın . hala agrılarım var kas gevsetici alıyorum kasılmalarım geciyor ondan once ilk 3 gün metodone kullandım 1 adet aldım hala yarısı duruyor suana kadar iyi gidiyorum acıya dayanıyorum hic mi hasta kalmadık diyorum her gün düzgün bir insan olmak icin dayanmak zorundayım diyorum kendim icin degilse bazı insanlara inat icin diyorum kendimi öyle tutmaya calısıyorum

Onu Başka Şeylere Motive Edin Zaten Paket yakında biter doktor da yazmayınca ister istemez bırakacaktır . saygılarımı sevgilirimi arz ve talep ederim.

Öncelikle Selamlarımı iletirim . ben bu eroin denilen Maddenin Halen de İçinde Oturuyorum ama icmiyorum İst esenyurtta oturuyorum 5 sene Kaydırma kullanımından Sonra 3 Sefer yattım AMATEME Spoxone 2 sene kullandıktan sonra Şimdi 2 Haftadır Bıraktım her tarafım agrıyor kas gevşetici alıyorum kendime geliyorum valla ilk 3 gün 1 adet metodone almıstım onun yarısını kullandım baktım oda cok Sakat metodone daha fena tabi spoxone yanında bok yemiş onu da kestim attım simdi sadece kas gevşetici alıyorum Kuiflex 200 Mg bunu yazdırın Pısıkolojinizi başka şeylere motive edin spoxone ye takılı kalmayın zaten agrın olmadım mı aklına gelmez yüce Allahtan Hepinizin yar ve yardımcı olmasını Dua ile isterim Sevgilimi saygılarımı ve talep ederim

Arkadaslar ben 6 sene eroin kullandim gecmisim 20 sene uyusturucuyle gecti cocuk yasta esrara hapa basladim sonra 6 sene subokson yqzdirdim sonra 6 sene icinde bi subok bi eroin gunlerden bir gun cigerlerim den ses gelmeye basladi balik ruma yattim bir hafta gunde 6 serum doktor gelmeseydin olucektin dedicigerlerden cikarkwn de palet taktirdim ama doktor bana hastaneye yatmadan dediki senin piskolojinde eroni biraksan sen biseye bagimli olmadan yasiyamazsin 20 senen boyle gecmis dedi neyse paleti taktirdim hastaneden ciktim 3 ay palet sayesinde eroin icmedim haataneden cikinca 15 gun ne yemek ne su ne icsem kusuyordum 1 hafta balikesire kaz daglarina temiz havaya gittim doktor tatil lazim buna dedi harbiden o kadae iyi geldiki twk basima tatil namaza basladim orda dondum istanbula 3 ay gecti palet bitti tabi ben ist donunce sekere basladim 3 ay gecti paler bitti dedimki is te geldik odak noktaya ya zaten hasta degilim bi kere iciyim dedim bi baktim 2 gunde bir 3 gunde bir sonea gunde 3 .5 gr tekrar ameteme yalvar yakar subokson yazdirdim 2 aydir subok kullaniyom ama burda yazilanlar insana guc veriyo su an 24 saatde bir 2 lik aliyom yazilari okudum artik bende bu sefer kendi cabamla birakicam sabretcem subok hastaligini atarim insAllah Allahim hepimize yardim etsin bu cektigimiz hastaliklar inseAllah gunahlarimizi temizler

Kullanmış krdşm bu eroin bu eroini bırakamazsın 10 senede ara versen 10 sene hiç içmesende aklından 1 gün bile çıkmaz bu nalet 10 senenin sonunda başlarsın evde folyo buluyosan üstünde siyahlık oluyosa o folyonun üstünde bilki eroin içilmiş

kardesim eger kendi kafasinda birakamiyorsa siz onu kaldiginiz sehirden uzaklastirin gelince zaten tekrar icerse kendi beyinsizligidir bende bunun yaklasik 2 senedir iciyorum suboxone tedaviside gordum herseyini gordum ama kendimi eve kitledim heeee ben yaptimmi yaptim 2 ay tatile gittim agzima surmedim geldim hemen psikolojikmen agrilarim basladi ama sonu yok dedim biraktim simdi icmiyorum kardes arkadaslariyla gorusturmeyin numarasini degistirin uzaklastirin eroinden kurtuluyon suboxone ye bagimli oluyon bu sefer uzaklasinca bulamadigini bildigi icin psikolojikmen birakiliyo

arkaaşlar suboxone bırakmak isteyene ben bmyle yaptı.
1.ilk 3 gün klonazapem (rivotril) ytanında biperiden acineton dozu doktorunuz ayarlıcak benim dozum 6 mg rivotril 2 mg acinetondu sabah
2.öglen bi 3 rivotril 6 mg ve ritalin 10 mg (kırmızı reçetedir her doktor yazmaz özele gideceksiniz
3.akşam trankilene 10 mg ve yatarken 10 mg ketilep
ve 3 ay sonra lyrica newrotril ve hafif benzodiazapim xanax gibi derken 6 ay oldu ama ben subonuda kas içine eritip enjekte ediordum ve adanada 2010 yılında ilk başlşadı bu ilaç ilk biz aldık ALLAHA şükür yukardaki gibi yapptım bıraktım şimdi yasal olan votka içiorum
ALLAH HEPİNİZE YARDIM ETSİN EROİNDE PİS SUBOXONDA BİR SORU YARDIMIM OLURSA
benaltan@gmail.com ulaşın yardımcı olurum. inş

İlk 5 gün suboxone
Sonra lyrica
Bu yöntemle 1 aydır ağzıma sürmedim maddeyi günlük 5gr mal içen bi insandım arkdaslar ankarda çin çinde suboxone zaten torbacılar satıyo şuan bem 70 tlye 5 tane aldım sonrasında nörolojiye gidin durumu anlatın lyrica yazsın herhangi bi eczanedende temin edin o ilacı sabah 2 tane akşam 2 tane lyricayla günü çok rahat bitiriyosunuz çok tatlı bide kafası var lyricanın bu arada çevrenizden kopun zaten hepimiz neler yaşadık maddeyi temin etmek için para çözmek için unutmayın suboxone da bağımlılık yapan bir ilaçtır ben çok subuxone başladım 2 3 ay kullandım suboxone bitince tekrar eroine düştüm bu döngü böyle devam eder gider hayatınıza çeki düzen verin 1 hafta suboxone kullanın ardından kesin 8lik suboxonu yarım yarım kullanın kesiyosa krizlerinizi mümkünse lyrica ya başladığınızda ağrılarınız olmıycak 1 hafta 10 gün lyrica kullandıktan sonra eczacılar birliğinin sitesinden ethylex sipariş verin bu mükemmel bi ilaç madde aklımın ucundan geçmiyo ilacı içtiğiniz halde maddeyi içsenizde kafa yapmıyo temin edebilirseniz ethylexi çok mükemmel ilaç iradenize sahip olun tam tamına 1 aydır temizim unutmayın en büyük marifet bidaha bulaşmamak

Öncelıkle Allah herkezın yardımcısı olsun
ben yolun basında bırı olarak sızden yardım almak ıstıyorum.yaklasık 3-4 aydır folyo yontemıyle kullanıyorum.bırer gun arayla bazen 2 fiş bazen de 1 fiş kullanıyorum.fakat son zamanlarda ıcmedıgım takdirde asırı huzursuzluk-can sıkıntısı yoksunlugu cektıgımı farkettım.sıkıntımı 3/4 tık ortadan kaldırıyor.1 fiş ıcmeme grek kalmıyor.ama yolun basındayken bu ılletten kurtulmak ıstıyorum.bırakmayı denedım ama asırı huzursuzluga dayanamıyorum.bu yoksunlugu atlatmak ıcın 2/3 gunlugune 2mg sboxone kullanmam benı daha kotu duruma dusururmu.kurtulmayı kafaya koydum.yorumlarda okudugum gıbı 2/3 gun atlatıldıktan sonra huzursuzluk hıssı tamamen ortadan kalkarmı.bu kadar guzel yonlendırdıgınız ıcın herkeze cok tesekkurler.Allaha emanet olun.

Kardeş herkez bişeler yazmış ama her bünye bir değil buraya anneler babalar evlatlarına çözüm bulmak için giriyor insanları yanlış yönlendirmeyin . Bende kendi fikrimi beyan etmek istiyorum bence en doğru yolda budur . Eğer bağımlı kafasında bitirdiyse fransız lape veya balıklı rum da istanbul da bu hastaneler bu arada implant yani çip takıyorlar eğer maddiyat varsa bu olayı öneriyorum eğer maddiyat yoksa da yok 1 sene yok 2 sene tedavi süresi diyip bağımlıya suboxone içirmeyin ben de eskiden bi bağımlıydım bu soboxone nşn hastalığı eroinden daha pis beni dinlerseniz 2 hafta içinde 8 likden başlayıp güngün düşürüp yani ilacı elinizle kırın dozajı düşürün 2 hafta sonra kestiğinizde takviye ilaçlar la bunlar seregual uyku ilacıdır lyrica ağrı kesicidir nervium hem uyku hemde psikolojikman rahatlatan bi ilaçtır bu şekilde bıraktırın . Herkezin söylediğine de inanmayın ama yine söylüyorum eğer bağımlı kafasında bitirmediyse siz sabaha kadar kendinizi paralayın yinede bulur içer yani ya kendisi dicek bu yol yol değil yeter artık yada bitecek gözünü açtığında çok geç olacak inşallah böyle olmadan anlar herkeze acil şifalar diliyorum . Bağımlılığın en büyüğü budur hiç kimse küçümsemesin harbiden çeken bilir ağrısını psikolojisini

Slm arkadaşlar çok şükür artık bende bıraktım ve bırakırken edindiğim tecrübeyi ihtiyaç sahibi olan arkadaşlarla paylaşmak istedim...
Ama tabi benimde subox ile sorunlarım var ve sitede okuduklarıma göre eroin için yatmadım ama subox için yatmayı düşünüyorum :( şimdi arkadaşlar öncelikle ben 2.5 yıl kadar bu naleti kullandım son 10 ay 1 sene kadarıda damara girdim durumum iyi olmasından dolayı çok fazla tüketiyordum bir çok kez bırakıp tekrar başladım ve şunu anladımki hani bir teori vardır başka şehre git orda bir müddet kal ve temiz bir şekilde dön ben buna kısmen katılıyorum oda çare değil çünkü öncelikle herkesinde dediği gibi kafada bitirmeli tmm ama bu illet bir keredede kafada bitirilemiyor tekrar tekrar bırakmak için mücadele edilmeli bence çünkü her bırakma eyleminde bulunmak insanı biraz daha iğrendiriyor bu illetten ben yaklaşık 7 aydır bir kez dahi denemedim ama günde 2 tane 8'lik subox kullanıyordum son 1 haftadır yarıma düşürdüm zaten siteyede o yüzden girdim bunuda nsl bırakabilirim diye ama şuda bir gerçek ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN çünkü bana bu zorlu süreçte bu sitelerde yazılanlar bırakmış arkadaşların paylaşımları bana en fazla azmi verdi bunlar bıraktıysa bende bırakırım dedim ve çok şükür numaramı değiştirmedim ama kim ararsa arasın cvp vermiyorum bu boşlukta birde yeni mekan telaşınada girdim ve artık burdada söylüyorum gerçekten aklıma gelmiyor ve hiç cnm istemiyor ama bilemiyorum belkide hayatımda subox olduğu içindir bu hafta önce kendi irademle bırakmayı deniyeceğim şayet çok zorlanırsam gidip hastaneye yatmak için isim yazdıracağım bende 1 kişiye bile güç verebilirsem ne mutlu bana hepinizi allaha emanet ediyorum selametle kalın

2008 de tanıştım bu nalet şeyle 2 sene içtim 2010 da yatarak bıraktım 6 yıl içmedim sonra tekrar başladım 5 ay içtim 1 aydır temizim 6 tane 2 lik suboxone la bıraktım fakat şuan sabahları kalktığımda çok halsiz oluyorum uyandırmasalar 16 17 saat uyuyorum sürekli ellerim ayaklarım uyuşuyor ama karar verdim artık içmicem siz siz olun kesinlikle bıraktım demeyin çünkü olmuyor ben 6 sene içmedim bir fişekle birşey olmaz dedim gözümü bi açtım 5 ay geçmiş 5 ayda maddi manevi birçok şey kaybettiriyor size ailenizle eşinizle kavga ediyorsunuz haklıyım diyorsunuz fakat hakli değilsiniz o madde sizi hep haklıymışsınız gösteriyor aklınıza gelmeyen işler yapıyosunuz hayatta yapmıcagınız hatalar yapıyorsunuz fakat şunu bilin hiç birşey ailenizden eşininzden çocugunuzdan önemli değil 1 ay oldu bırakalı bazen öle istek geliyor ki oturup hemen 1 bucuk litre şarap içiyorum kendimi alkolle kandırıyorum bağımlılık ömür boyu taşıyacagınız bir yük unutmayın uyuşturucuyla mücadele başkanı bile şuan eroinden içerde yatıyor kendinize güvenmeyin ara veriyorsunuz bu arayı ne kadar uzun tutarsanız o kadar iyi sizin için...

olayı fiziksel olarak düşünürsen kafanda bittiyse 3 tane 2 lik suboxone al 1.gün tam iç 24 saat sonra 2.sinide tam iç 3.gün yarım iç 4.günde diğer yarımı iç fiziksel olayın tamamen ortadan kalkıcak iş kafaya gelicek zaten sorunda orda pskolojik olarak hazırsan olay biter ama değilsen 3 suboxone değil 30 suboxone alsan ne fayda..

Eroin Bıraktım Suboxon Başladım 2 Ay Kullandım Bi Aksilik cıktı suboxon kesildi bir 10 gün kadar 10 gün Kendimi Hapis Ettim Krizden Öldüm Sonra Gittim Tekrar İlacı Yazdırdım 2 lik yazdı 3 tane atiyorum bi atmaya cok şükür İyiyim Acı Cekmektense iLAC İYİ DİR AMA Zamanla bırakıcam ..

Her Zaman Mücadelen Olacak Mücadelenin bittigi yerde sen ölmüş olacaksın.

Arkadaş lar bırakmak isteyenler gerçekten metadon kullansın bende 5 sene folyo yaptım metadon sayesinde bıraktım lütfen beni dinleyin sizde kurtulun metadon 40 mg ağrı yok titreme yok hiçbir şey yok hatta hafif kafa bile var gerçekten söylüyorum ben bıraktım sizde bırakın

Arkadaş 'lar metadon 40 mg kullanın kurtulun gerçekten ben öyle kurtuldum

Ah be kardeşim bak kendin diyorsun herkes bir değil diye kendin de en doğrusu budur diyorsun, bu nasıl bir çelişkidir. Biz de böyle çelişkiler çok kardeş.. Ama sana katılıyorum. Çip hikaye paranızı kaptırmayın, İçecek insan gidip söker yada sökmeden gene içer. Ben taktırdım pişmanım vucudumda 2 tane iz kaldı. En güzel bırakma yolu deneyimleyerek, acı çekerek bırakma yolu bunu unutma. Eroini sadece durumu iyi olanlar içmiyor, sokakta çöp toplayıcısı, sokakta kalan da içiyor. Suboxone dediğin gibi 1-2 sene değil de max 1 sene sonra zaten doktora düşürmek istediğiniz söyleyince yardımcı oluyorlar

Kardeşim senin adına çok sevindim gerçekten büyük bir başarı, ama tehlikeye atmana gerek yok o kadar emeğini cengaverliğe gerek yok numaranı en kısa sürede değiş ve aileden yakın dostlarından başka kimse bilmesin. Bir gün tepen atar evdekiler terso yapar tak o sırada o açmadığın numara arar sana geri çevriemeyeceğin bir şey der sende kendini ya enjekte ederken yada tık alırken bulursun. Yapma etme, değiş. Hayatın da başarılar diliyorum kardeşim, kal sağlıcakla

Kardeşim şöyle düşün, eroini 3 ay içiyorsun o 3 ayda vucudunun her yerine giriyor. Beyninin istek bölgesini değiştiriyor, artık beyninin algısı değişiyor. Suboxone ile fiziksel rahatsızlığı her türlü atarsın ama bilinç altını değiştiremezsin sürekli hatırlayacaksın sürekli canın çekecek hatta bir çok kez bırakıp tekrar başlayacaksın ama umudunu kaybetme, üzüntüye, sıkıntıya yer verme. Kontrol sen de olsun,o pislik eroin de değil. O iyi birşey olsa anne babamız içerdi.. boş koymaya çalış uzaklaş numaranı değiş farklı şeyler koy beynine uğraş bul daha yolun başındasın bence başarırsın. he sakın onu bırakıyım diye gidip farklı şeyler kullanma tekrar eroine dönersin. kal sağlıcakla

Millet nasil saat gun sayiyor zor baba ceken bilir birakan zafere ulasmis olur..unutmayin zafer inanlarindir.
Yasamayan bilmez insallah sizlerde kurtulacaksiniz

Öncelikle destek ve tavsiyelerin için sana minnettarım... çok şükür 1 sene oldu nerdeyse bırakalı ama üstat hâla suboya devam🙁 bırakmayı denemeye korkuyorum son zamanlar aklımdan hap için çip taktırayım ğeçiyor ama kararsızım üstat🤔 akşam sabah yeni mekanıda açıyorum açmadan kurtulsam çok iyi olcaktı 😢

Yorumların hepsini okudum.. hepiniz benim kardeşimsiniz.. bunu gönülden söylüyorum.. benimde bir takım sorunlarım oldu ama daha çok extacy ile oldu.. umarım hepimiz aydınlığa çıkaracağız.. hepinize gönülden dua ettim Allah yar yardımcımız olsun

Yorumların hepsini okudum.. hepiniz benim kardeşimsiniz.. bunu gönülden söylüyorum.. benimde bir takım sorunlarım oldu ama daha çok extacy ile oldu.. umarım hepimiz aydınlığa çıkaracağız.. hepinize gönülden dua ettim Allah yar yardımcımız olsun

Amına kodumun illeti bırakılmıyo bıraksan bile mola veriyosun belli bi zamandan sonra yine karşına çıkıyo agrıların baslıyo hic biseyin yokken terkar aynı flimin içine düşüyon.

ARKDASLAR SUAN 2 AYDIR MAL ICMIYORUM AMA SUBOXON KULLANIYODUM AMA SUAN ONUDA 6 7 GÜNDÜR İÇMİYORUM AMA HALA GELIYO KRIZ LERIM NAPCAM ARKDSLAR 7.GUNUM AMA HALA GELIYO KRIZ .S YARDIM EDIN LÜTFEN COK ACILL

Kardeşim ben 5 yıllık erkek bir hemşirim eğer suboxone nu burıkmışsınsa uyku hapı kesin kullanman lazım sabah yemek yedikten sonra akšama kadar çık kez telefonu yanında taşıma eroin içen arkadaşlarının geçtiği yoldan bile geçme senin süt çocuğu dediğin korkak dediğin insanların etrafında dolan bol bol spor yapki hem yorulasın hemde hareket etikçe vücùdundaki o eroin ve ya ilaçın artîkları idrar ter yoluyla çıksın eroin sankim derini elbise gibi söküp vucuddan kandan atildikca som bir çırpınışla maddeye surukler o son çırpınışları bitip rahatladığın eroinsiz 5 5 dk dunyadan haz aldığın zaman kurtulmussun demektir ama zaman içindi psikolojikmen hani daha notmal insan gibi olamadim halen zaman zaman agrilarim var dersen normal insanlarında bazen ağrısı olur yani biraktiktan sonra eğer canın sıkılır maddeyi içmek istersen ve nefsine yenik düšersen orta parmağını al götüne koy çıkar ama tamamını koy cikar koy cikar yetmesse kolunu kullan kendini parmakla yani sıkıntın geçrr (eroinman bir insani alip cennette goturup sonra tekrardan dunyaya getirip olene kadar daha burda yasayacaksin demektir eroini her icisinde insan cennete gider ama her etkisi geçince dunyaya cehennemine doner yani Allah hepinizin Belasini versin Terör Sizin yüzünüzden yok olmuyor 1 kilo eroinle yüzbin kalaşnikof mermisi alıyor pkk o mermi sonra gelip kardesinizi oldurucun vay efendim dogudakiler terorist filan kisi teroru destekliyor filan parti destekliyor onlarinki lafla ama sizinki maddi yani icraatla teroru destekliyorsunuz umarim Ş.urfa /suruc ve vanda iyi tedbir alinir ve bir gram eroin bulamsaz hale gelip kafaniza sikarsiniz

Yazdığını hiç sıkılmadan okudum çok güzel konuşmusun ve haklısın sen sıkılmadan okurmusun bilmem ama bende 1 yıla kadar kullandım şuandada 5 aydır suboxone kullanıyorum bazen bu ilacı nasıl bırakacm die çok düşündüğüm olur bazen yarım alayım belki alıştırırım kendimi die kurallar koyarm belki bırakmam kolay olur die ama o yarım aldığım geceler bana zindan olur uyuyamam sürekli bi esneme tutar gelmez beni zorlar o ilacın verdiği etkimidir bilmem ama 1 aydır sürekli ışıkları açarm karanlıkdan korkuyorm böyle değldm önceden ışıkdan nefret ederdim karanlıkdı odamda etrafta kişiliğm gibi kapalı sürekli sıcrarm yatakdan ben bu ilacı indirmek isterken buda eroin gibi oldu tatmin etmiyor artık hep daha fazlasını istiyor bedenim ama ben bunada bağımlı olamam kafam o kadar rahatki hic aklma uyuşturucu gelmiyo onun etkisindenmi sonra bıraknca yine ararmıyım o illeti korkuyorm biliyorm herşey insanın kendisinde biter yeterki biz isteyelim Allah hep yanımızda biliyorm üniversiteye hazırlanyrm şuan geleceğimi mahvetmek istemiyorm bu illeti bırakamadn bitirmeden gidersem başka bi üniversite yada şehire bundan korkuyorm tekrar bulaşmakdan Allah hepinizin yardımcısı olsun acımız aynı birebir olmasa bile eroini kullanırken aynı kirizleri yaşadk aynı acıları çekdik ailemizi etrafımızdakileri yok ettik hep nefsimizin peşinden koştuk bırakmak istiyosanz gerçekden istiyosanz ailenizle olun kapanın aylarca çıkmayın çevrenizde temiz olan insan bile kalmasn götürecek hatırlatack yollardan gitmeyin hepiniz çok değerli insanlarsınız eminim bende Allah yardımcınız olsun demiyorum Allah yardımcınız siz ona inanın hiç bir zaman bunu anlatmak istemezdim yani bende kalmasını isterdim gerçekden ama bu sitede yazılanlar beni farklı bi yere götürdü ben eroini bıraknca ilk gün kiriz çekdim en zoru ikinci gün ve üçüncü gündü o günlerin krizini ben rüyamda cekdim inanınki gerçek değldi çünkü kirizde annemi öldürüyodum ama rüyaydı her gözümü kapattığımda rüyamda çekdim kirizi sonrası zaten uzun zaman piskolojik kirizler veriyosunz kendi kendinize ama sonrası temiz bu illete bulaşmadan öncesinden daha temiz ben yazdıklarmla sıkmak istemem ama belki bir coğunuz okur bilemiyecem söylediklerim belki beyninize nakşeder ve sevinirim

Yazdığını hiç sıkılmadan okudum çok güzel konuşmusun ve haklısın sen sıkılmadan okurmusun bilmem ama bende 1 yıla kadar kullandım şuandada 5 aydır suboxone kullanıyorum bazen bu ilacı nasıl bırakacm die çok düşündüğüm olur bazen yarım alayım belki alıştırırım kendimi die kurallar koyarm belki bırakmam kolay olur die ama o yarım aldığım geceler bana zindan olur uyuyamam sürekli bi esneme tutar gelmez beni zorlar o ilacın verdiği etkimidir bilmem ama 1 aydır sürekli ışıkları açarm karanlıkdan korkuyorm böyle değldm önceden ışıkdan nefret ederdim karanlıkdı odamda etrafta kişiliğm gibi kapalı sürekli sıcrarm yatakdan ben bu ilacı indirmek isterken buda eroin gibi oldu tatmin etmiyor artık hep daha fazlasını istiyor bedenim ama ben bunada bağımlı olamam kafam o kadar rahatki hic aklma uyuşturucu gelmiyo onun etkisindenmi sonra bıraknca yine ararmıyım o illeti korkuyorm biliyorm herşey insanın kendisinde biter yeterki biz isteyelim Allah hep yanımızda biliyorm üniversiteye hazırlanyrm şuan geleceğimi mahvetmek istemiyorm bu illeti bırakamadn bitirmeden gidersem başka bi üniversite yada şehire bundan korkuyorm tekrar bulaşmakdan Allah hepinizin yardımcısı olsun acımız aynı birebir olmasa bile eroini kullanırken aynı kirizleri yaşadk aynı acıları çekdik ailemizi etrafımızdakileri yok ettik hep nefsimizin peşinden koştuk bırakmak istiyosanz gerçekden istiyosanz ailenizle olun kapanın aylarca çıkmayın çevrenizde temiz olan insan bile kalmasn götürecek hatırlatack yollardan gitmeyin hepiniz çok değerli insanlarsınız eminim bende Allah yardımcınız olsun demiyorum Allah yardımcınız siz ona inanın hiç bir zaman bunu anlatmak istemezdim yani bende kalmasını isterdim gerçekden ama bu sitede yazılanlar beni farklı bi yere götürdü ben eroini bıraknca ilk gün kiriz çekdim en zoru ikinci gün ve üçüncü gündü o günlerin krizini ben rüyamda cekdim inanınki gerçek değldi çünkü kirizde annemi öldürüyodum ama rüyaydı her gözümü kapattığımda rüyamda çekdim kirizi sonrası zaten uzun zaman piskolojik kirizler veriyosunz kendi kendinize ama sonrası temiz bu illete bulaşmadan öncesinden daha temiz ben yazdıklarmla sıkmak istemem ama belki bir coğunuz okur bilemiyecem söylediklerim belki beyninize nakşeder ve sevinirim

Benimde hikayemin sonlarına doğru ben bu bataklığın içine nasıl düşerim ben bu olamam cümleleri doldu taştı 1 yıla yakın bi süre eroin kullandım 5 aydırda suboxone kullanıyordm doktorum bıraktırmaya meyilli değldi bende bana verdiği zararları gördükce kendim azaltmaya başladım azalttıkça eroin kirizlerime geri döndüğümü farkedince tamm artık herşey çok geç ben bağımlı yaşıyacam ve bağımlı ölecem bu ya eroin ya suboxone olacak düşünceleri rehin aldı beynimi battıkça battığımı hissediyorum hep bi çıkış yolu istiyorum Allahtan istiyorum ama gidip gene eroine bulaşıyorum yani dün o beş altı aylık süreçten sonra dün 3 gün suboxonu içmedim eroinde umrumda değldi bile hatta içince bile hiç zevk almadım o ilk hayranlığım eroine olan aşkım yokdu dün içtiğimde bugün uyandığımda hep lanet ettim neden içtim neden yaptım söz vermiştim anneme babam bile öğrenmişti son noktaya gelmiştim şimdi içmek istemiyorum suboxonu ona bağımlı olmak istemiyorm ağrı çekmekden bıkdım yoruldum bu darmadağınık piskolojiyle iyileşsem bile gelecekde nasıl olurum bilmiyorum beni buna düşüren şahısın bırakmış olması dahada bi acıtıyor canımı sevinmem gerekirdi belki ama beni biraz düşünmüş olsaydı beni düşürttüğü halde ben o kurtulsn die çabalarken beni başından salması artık ona karşı iyi şeyler düşünmememe sebep... şuan bunları yazarkende kirizdeyim hangisi daha kötü bilmiyorum ben eşya kullanırken görmediğim zararı suboxonedan gördm parasız uyuşturucu veriyolar doktorlar ama hep bağımlı hep ne kadar gider böyle bilmiyorum ihtiyacım var fazlasıyla tavsiyelerinize Allah hepinizi bütün bağımlılıklarınızda kurtarsın arkadaşlar...

Merhaba sizlere bir sorum olacak.uyusturucu tedavisi gören bir kişi suboxone kullanıyor 2 hafta da bir hastaneye gidip idrar veriyor ve artık hep temiz çıkıyor Haziran'da 1yil oluyor bu süreç şimdi sormak istediğim şu varsayalım uyuşturucu kullanıyor ama bir yandan da ilaç iciyor hastaneye gidip idrar verdiğinde de ilaç içtiğinden uyuşturucu gözükmüyor bu mümkün mü

Yorumun için teşekkür ederim Sevilay.
Yazdıklarının hepsini sıkılmadan okudum merak etme.
Suboxone kurtarıcı bir ilaç olduğu gibi uzun zamanlar kullanımın da çok zararlı etkileri var.
Bunları doktorlar da söylüyor fakat önemli olan senin ne hissettiğin. Eğer ki suboxone ile sorun yaşıyorsan krizini attıktan sonra kendi iradenle, kendi başına hepsinden kurtulabilirsin. Bunu yapan ne ilk ne de son insan olacaksın ama başarabilirsin.. Unutmamakta fayda var, UYUŞTURUCUYU bırakmak ÇOK BASİT, 3-5 gün içme TEMİZSİN
fakat en zoru ve yapmakta güçlük çektiğimiz şey UYUŞTURUCUYA TEKRAR BAŞLAMAMAK. Hele ki o kısır döngü içine girersen bir daha kurtuluşun çok zor olur.. Söylediklerim umarım çıktığın bu yolda yardımcı olmuştur.
Sağlıklı kalman dileğiyle.

Eroine bağımlı kalacağıma ilaç bağımlısı oluyum ondan iyi dediğim ve amateme gitmeye başladığım günden beri ilaç bağımlısıyım normal bi tedavi hemen hemen 1 seneyi buluyo ben nerdeyse 1 senedir ilaç bağımlısıyımm. Zaten eroin içerkende iğne içiyodumm şimdi suboksonuda iğnede yapıyorum benim için bi fark olmadı sadece hergün mahalleye çıkmak zorunda kalmıyorumm ayda bi defa para veriyorum bu yanii.Damarlarım artık o kadar inceldikii koptu kopacak :/ bunu doktorada söyliyemiyorum ilacı keser diye korkumdann vallaa nolcak böyle hiç bilmiyorum. Artkk ailemden bile utanıyorum birini bırakıp diğerine bağımlı kalıyorum bıktırdı hayatımızı bitirdi eroinn. Bide şu çip meselesi vaar şimdi amatemde yazıyomuş çipp ama 1 hafta boyunca hiç bişi içmicekmişim ilaç dahii. ben zaten 1 hafta ilaç içmesem çipe ne gerek var veya eroine ne gerek var 1 hafta içmedikten sonra zaten kendimde bırakırımm. neseee Allahh hepimizim yardımcısıı olsunn.

Sa arkadaşlar bende 8 yıllık eroin ve hertürlü maddenin bagımlısıyım enjekte şekilde son 1 yılımı geçirdim ( damardan aldım son 1 yılımda ) ilacı tümde içsem fayda etmiyodu ama bırakmayı kafaya koydugum için damardan folyoya geçiş yaptım 2 ay folyo kulandıktan sonra ilaca geçiş yaptım ilk 1 hafta 12 saate bir tüm 8 lik içtim 1 hafta sonunda yarıya düşürüp 1 haftada yarım sabah yarım akşam içtim ve bu şekilde dozu azaltarak 2-3 ay ilaç kullandım sonra çeyrek ilacımı içip esrarımı içip kafamdan atmaya rahatlaya çalıştım çünkü ben bişeyin değil birşeylerin bagımlısıyım yani birşey içmeden yaşamaya alışık değilim o yüzden şuan esrar skank arada alkol içiyorum ve inanın mutluyum eroin belli bi süreden sonra ne kafa yapıyo ne eski keyfini veriyo artı çektrdigi sıkıntılarda cabası size önerim suboksonu için eger sizde benim gbi bişey içmeden durmaıyosanız eroin kafanızdan çıkmıyosa ilacı içip esrar alın esrar için emin olun iyi bi cigaralık herzaman kafa yapıyo ve keyf veriyo krizide yok ilaçla esrar içerek bırakmak sizin için çok daha kolay olur cigara candır gerisi heyecan umarım hepiniz bırakırsınız ALLAH yardımcımız olsun .

alakası yok ilaç içmeyle görünmemesinin sadece 3 gün içmesse sadece ilaç içerse uyuşturucu 3 günde idrardan atılıyo ve sadece ilacın dozu görünüyo öyle olmuştur yoksa bugün içsin yarın doktora gitsin içtigi gyet net anlaşılır ama 3 gün içmeyip ilaç içip gitsin içmemiş gbi görünür

BEN YAPAMAM DİYENLER LÜTFEN OKUYUN...
arkadaşlar bi fiil 8 sene eroin kullandım maddi imkanımda yerinde olduğu için gram gram içen biriydim öncelikle şunu söyliyeyimki mutlaka bir dönüm noktanız olması gerekli yani öyle bir an gelmeliki ciddi anlamda ben ne yapıyorum demelisiniz mesela şimdi aynaya bir bakın iyice inceleyin kendinizi bunu yaptıktan sonrada 3-5 yıl öncesi bir fotoğrafınıza bakın eroin sizden çok şeyler götürmüş değilmi? doğru düzgün yemiyorsunuz içmiyorsunuz hatta yeri geliyor günlerce banyo bile yapmıyorsunuz eviniz odanız darmadağınık ama bu umurunuzda bile değil etrafınızdaki tüm arkadaşlarınız müptezel ailenizden nerdeyse tamamen soyutlanmış durumdasınız işte bende tam 8 sene boyunca böyle yaşadım...
Bırakmayı çok istedim ama aslında bırakmayı istemediğimi hep kendimi kandırdığımı gördüm çünkü gerçekten bırakmayı istediğinizde madde aklınıza dahi gelmiyor ve bu bir anda olan bişey azaltarak bırakmak diye birşey asla yok nasıl bıracaksınız tabikide SUBOXONE-ZESTAT-APRANAX PLUS
*Dalgayı son içtiğiniz saati not edin (ben gece yatmadan önce 1 paket içtim)
*Not edin dememim sebebi suboxone'u erken alırsanız içindeki naloxone'dan dolayı krize girersiniz en uygunu dalgaya vurduktan 7-8 saat sonrası 2mg suboxone
*ilacı aldıktan sonra 1-2 saat kendinizi gözlemleyin eğer tutmadıysa bir 2mg daha alabilirsiniz
*bu sırada ağrınız varsa ki bende hiç olmadı apranax plus kuvvetli bir ağrı kesicidir 1 tane kullanabilirsiniz
*zestat 45 mg lık olursa daha iyi olur çünkü uyku sorunu yaşayabilirsiniz ben 2 adet 45mg lık yani toplamda 90mg yatmadan 45 dk önce alıyordum sizi bebekler gibi uyutacaktır
*suboxone nun doz ayarlamasına gelince onu siz kendiniz bünyenize göre ayarlicaksınız arkadaşlar ama tavsiyem hemen 8 miligramlığa abanmayın benim gibi 8 yıllık gram gram içen bir bağımlıya bile 2lik yetiyorsa sizede mutlaka yetecektir
*kaba taslak söylemek gerekirse en ağır bağımlıya bile günde 3 kere 2 mg paşalar gibi yeter
SON OLARAK,kafada bitirmedikçe bu işe kalkışmayın her bırakıpta tekrar dönmeniz hevesinizi kırar kendinizi kandırmadan kafada net bitirdiyseniz yanınızda eroin bile içilse boş kafada bitirince asla canınız çekmiyor hatta tiksiniyorsunuz bedenen çekeceğiniz yoksunluk 3-4 gündür onuda suboxone ile sıfıra indireceksiniz bi arkadaş sormuş suboxone kullanınca hiçmi kriz yaşanmıyor diye aynen öyle sıfır kriz,normal insanlar gibi hayatınıza devam... Bu ilacı 10 gün kullanıp 10. gün terk edin günde 3 atıyorsan 2'ye 1'e düşüre düşüre onuda bıraktımmı tamam bu iş.
UNUTMA ben yapabildiysem sende yaparsın kardeşim...


Suboxone.eroinin turkiyedeki arindirmadan sonra kullanilan etkisi kisiye gore sonuclari olan ama bir okadarda sıkıntilari olan bir ilac.
Suboxone butun bagimlilar tarafindan bilinen gecici kurtulus ,kriz anlarinda can simidi olarak gorukur.ama suboxonenin yapilis amaci cansimidinden ziyade birakdirma tedavisinde yerine koyma rolunu ustlenmesidir ve suboxone isin cok kucuk bir kismidir.eroini birakirken omur boyu kendini suboxoneye bagli birakmak eroin bagimliliginin yasal olanidir bir nevi.bagimlilik yapici etkisi guclu ve zararlari cok olan bir ilacdir suboxone.sonuc itibariyla suboxone eroinle ayni hammaddenin kokeninden gelir .morfin.burada suboxonenin fiziki zararlarindan bahsetmicem o diger yazi basliginda acilacak konu.burda uzun kullanim sonunda olusan psikolojik zararlarindan bahsetmek istiyorum.
Suboxone zaten fiziki ve psikolojik olarak bagimlilik yapan bir ilac,ilk zarari burda basliyor bagimlilik.daha sonraki zararlari beyninizde psikolojinizde sosyal hayatinizda birakdigi zararlar devam ediyor.suboxone ilk alindiginda ofori bir duygu verir bu zamanla ortadan kalkar tabiki.icindeki nalakson sebebiyle.ilac uzun kullanim sonrasi zaten baslangicdan itibaren olusturdugu uykusuzluk asabiyet sinir,kafada kurma,kisilerin sana zarar verecegi dusuncesi,korku,pinpiriklik,bisey olacagi cekincesi,asiri hassasiyet ,fazla duygusallik gibi bir suru psikolojik etkileri kullanim ilerlesikce siddetini arttirir.bir sure sonra sizi sosyal yasamdan soyutlar ,is yapamamanizi ,hic bir yerde kimseyle anlasamaminizi saglar.cunku herkezi size zarar vericek dusuncesiyle gordugunuzden en ufak bir olayda tepki verirsiniz eger is yerinde olmus isede bu olay savasci yaniniz ilac sebebiyle yok oldugundan isi birakma olaylarini sikca yasarsiniz.arkadas ortaminiz zaten madde bagimliliginda tamamen yok olmusdur,suboxonenin uzun kullanimi sebebiyle icinize kapandiginzdan hic kimse olmaz cevrenizde,konusmakda guvenmekde zorluklar yasarsiniz.is yasaminiz kotu oldugundan maddi ve manevi sikintilar sizi birde ustune agir depresyona sokar.guvensizliginiz yuzunden kimseden yardim isteyemezsiniz.kafada devamli kotu seyler kurar ,olacagina inanirsiniz.bu sizi daha derine ceker.bunun gibi daha bir suru ornekler var siz isin temelinden olacaklari hesaplayin en onemlisi bunun sonu nereye gider..ben soyliyim ,tekrar madde bagimliligina.bukadar agir depresyonu zaten hassas olan bunye kaldirmaz..
Ha suboxone kullanmicazmi,tabiki kullanacaz ,kurtulus icin mukemmelde bir ilac..ama herseyin oldugu gibi bununda fazlasi zarar..tedavi olup bir sure daha doktor kontrolunde kendinizden emin olana kadar ilacinizi kullaniniz.ama omur boyu kendinizide mahkum birakmayin.sizinle ilgilenecek bir psikologla beraber kontrollu sekilde zamani geldiginde ilaci azaltarak birakiniz,gerekirse bir sure antidepresan tarzi ilaclar yazar doktorunuz ve zamanla suboxonedende kurtuldugunuzda hayatinizda uyusturucuya dair hic bi iz kalmaz unutmaniz daha kolay olur.doktor dediysem size her kaniniz temiz oldugunda yaz suboxone yolla gitsin diyen degil..kendinizden emin olup ilacida birakacam diyeceginiz gune kadar o doktora ihtiyaciniz var ondan sonra psikologa gidiceksiniz.unutmayin kurtulus gordugunuz ilaca zamani geldiginde sirt donmezseniz o kurtulusun kolesi olursunuz..

Arkadaslar bazi kisilerin anlamadigi yer ise surasi suboxson biraktiktan sonra kandan ciktiktan sonra evet biraz yoksunluk cekiyoruz o kadar keyfe kader yaptiktan sonra agrisiz yanmasiz olacak diye bir sey yok egerki asiri fazla agri cekerseniz daha suboxson birakma zamani degil demek arada kendinizi deneyin kullanmaYin ilac dayanir gibi oldugunuz zaman birakin ilaci eroin siknti bir illet ama suboxson kullanmadiginiz zamanki haliniz normalle dondugunuz haliniz sadece o duruma alismaya bakin zamanla agrilar gidecektir eger inancinizin ustune cikabilirseniz ise hersey fasa fiso unutmayin o illet kullanirken ne durumlara girdik bizi bu agrilar yildiramaz hayallerinzi arsi alada tutun yardimciniz olsun rabbim

Abi Nalet olsun bu ilaca esneye esneye ağzım yırtılacak nasıl olacak bu iş uyku desen yok resmen cenaze gibisin allah yardımcımız olsun

Arkadaşlar merhaba ben şuan yaşadığım olayı anlatıyorum şuan yaşıyorum ben bu ani ben suboxone kullanıyordum şimdi ise 6gündür sobo kullanmıyorum evet arkadaşlar çok zor ama beyin çok önemli bügün benim 6 cı günüm evet agrım yok ama yoksunluk çok fazla ve halsizlik okadarda olucak sayfanın başında arkadaşın biri yazmış 32 gündür çekıyorum diye hiç bi ilaç kanda 32 gün kalmaz 7 ile 10 gün arası kalır kendinizi şöyle motive edin yarın daha iyi olucam nereye kadar devam edecek böyle sonu yok arkadaşlar o yüzden subo çok abartmayın hatta uzak durun bide sakına ilaç kullanmayın bazı yorumlarda gördüm saçma sapan ilaçlar yazmışlar doktorun verdiği kas kevşetici ve agrı kesici kullanın yada durumunuz iyi ise özel hastaneye gidin kendinize bol vitaminli serum taktırın siz gayret edin Allah sabrı verir zaten.. inşallah hepimiz bu nalet şeyden kurtuluruz

suboxoneyi bırakmak için metadon aldım sizce bırakabilirmiyim

arkadaşlar lütfen yardım edin şu soruma cevap verin 2 senedir suboksun kullanıyorum şimdi suboksunu bırakmak istiyorum suboksunun hastalığını metedonla atabilirmiyim suboksun metedonla bırakılabilirmi

hey metz bey sizin yorumlarınıza baktım size bişey sormam lazım lütfen ama lütfen cevap verin ben 2 senedir suboksun kullanıyorum 8 lik kullandım şimdi 2 liğe düşürdüm bu ilacı bırakmaya çok kararlıyım ama acı çekmek istemiyorum mesela metedonla suboksun bırakılırmı napmam gerek 3 gün metedon kullansam suboksun krizini atlatabilirmiyim

arkadaş ortamı falan hikaye kendini bağlattıracaksın krizi dibine kadar yaşayacaksın dibine kadar yaşamayınca geri dönmesi çok kolay 15 gün ama vücudun acı reseptörleri geri gelecek ondan sonra içilen yerdede yaşasan bir şey olmaz yok subakson yok metadon yok amatem yok arkadaş ortamı om kere denedik en sonunda bununlabitti olay yani bağlamayla

dostum.8 senedir içiyodum bu illeti.amatemde ilk kaydım 2009 tarihinde.tabi arada cezaevine girdim 2 kere.3 tane çip taktırdım sonrasında tekrar düstüm eroine.kendi kendime dedim ki artık doktor ne derse onu yapcam.ankara amatemde zaten sürekli suboxone yazdırıyodum.doktor dedi ki 1 sene suboxone iç sonra burda yatırıp bıraktırcaz.dedigi gibi yaptım 1 sene eroin içmedim sadece suboxone içtim.sonra yatısım verildi ve ankara amateme yattım.o kadar güzel bi hastane ki hiç böyle tahmin etmemiştim devlet hastanesi oldugu için.o kadar aktiviteler warki sıkıntı çekiyosun ama hep kafanı oyunlara verdigin için unutuyosun agrılarını.sürekli turnuvalar yapılıyo masa tenisi , okey , tavla ve bir sürü oyun.yani demek istedigim yardım almadan bırakmak çok zor nerdeyse imkansız.ben ewde 6-7 gün dayanıyodum sonrasına dayanamıyodum.bu gün suboxone bıraktıgımın 21. günü yeni çıktım hastaneden.hala hafiften agrılarım war uyku 6 saat filan uyuyorum.ama senelerin bagımlılıgı öyle 3-5 günde geçmiyo.benim gördügüm suboxone biraz daha uzun sürüyo ama eroin krizi gibi degil biraz daha hafif geçiyo.son sözüm yardım alın hasta oldugunuzu kabul edin yardım almadan ewde bırakmak neredeyse imkansız.ben bile şuanda tam kurtulmus degilim ama inşallah güzel günler gelir.Allah bütün bırakmak isteyenlere yardım etsin

Yorum yaptıktan sonra, gelen cevapların bildirimlerini almak istiyorsanız, "Beni Bilgilendir" işaretinin tıklanması gerekiyor.
İfadelerİfadeleri gizle