Suboxone Nasıl Alınır, Suboxone Nedir Detaylı Bilgi !

SUBOXONE NEDİR?

Subutex Nedir?

Subokson Nedir?

Buprenorfin Nedir?

Naloxone Nedir?

Suboxone hakkında ki yazımızı okuyup, suboxone nasıl alınır ? suboxone nedir ? gibi önemli soruların cevaplarını burada bulacağınız gibi, diğer bir çok faydalı bilgilendirmeyi ve ilacı kullanan kişilerin deneyimlerini/yorumlarını da okuyabilirsiniz. Aklınızda subokson ile ilgili hiç bir soru kalmasın! Burada ki yazılan bilgilerin hepsini okuduktan sonra hala aklınıza takılan bir şeyler olursa lütfen çekinmeden aşağıda ki yorum formunu doldurarak bize ulaşın, sorularınız cevapsız kalmayacak! 👍💪

Şimdi okumaya başlayalım...



Selam arkadaşlar ben eski bir eroin bağımlısı olarak size suboxone (subokson) ilacını nasıl alacağınızı, suboxone ilacı nasıl kullanılır gibi soruların cevaplarını vereceğim.
subokson
suboxone 8 mg / 2 mg ilacı




Suboxone Nasıl Alınır ?

İlk önce İstanbul'da iseniz, direk Bakırköy Doktor Sadi Konuk Ruh Ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin içinde olan Amatem'e gidip sıra numarası aldıktan sonra ilgili doktorla görüşüp eroin kullandığınızı söyleyin. Biraz abartın bence bir şey olmaz. Sonra size soracak ayaktan tedavi mi, yoksa yatarak tedavi mi?  Sonrasında idrarınızda opiyat ,eroin çıkarsa sizden azaltmanızı isteyecek vereceği diğer ilaçlarla sizde azaltmaya bakın yoksa ilaç yazması uğraştırıcı ve zor olur. Önerim ise ilk kez bırakacaksanız hastaneye yatış günü alın ve geldiğinde yatarak tedavi olun. İçerisi sıkıcı değil çok eğlenceli ve ilaç hakkında bilgi sahibi de olmuş olacaksınız... ama siz bilirsiniz tabi ki.


1. Suboxone Ayaktan Tedavi

Ayaktan tedavi, gördüğünüz gibi belirli günler hastaneye gelip Terapi (uyuşturucuyu bırakmak için söylenenler)lere katılıp, İdrar verip ilacı yazdırmaktır. Ama Bazen Seraquel ve diğer psikiyatrik ilaçları yazabilirler.


2. Suboxone Yatarak Tedavi

Yatarak  tedavi ise hastaneye yatış yapıp, minimum 15 gün (daha erkende çıkabilirsiniz ama sıkıntı olur) olup maksimum 2 ay veya 45 güne kadar yatarak, derslere katılarak etkinliklere giderek, sporlara katılarak, ilacınızı alıp paşalar gibi rahatınıza bakmakdır. Ben yatarak tedaviyi öneririm. En büyük desteği orda alıyorsunu size ailenizden yakın davranıyorlar. Hayata tekrardan geliyorsunuz orda. Oranın kurallarına uymazsanız kavga ederseniz atılırsınız. İçeri girince kuralları öğrenirsiniz. Oranın Kıymetini anlarsınız. Doktorları çok iyi, insanları iyimser olma çabasında, bırakmak için yatarak tedaviyi seçin.


3. Suboxone Kullanımı

Suboxone'u ilk aldığınızda  2'lik dil altı tablet verirler ama sonra yükseltmek isterseniz veya doktor isterse, 2 mg şeklinde yazılan ilaç bitince bir daha gideceğiniz vakit hastaneye doktor ile görüşüp suboxone 8 mg tablet yazdırabilirsiniz. 
Suboxone'nun limon tadı vardır, acı değildir. İlaç ile 3-4 günde yoksunluğunuzu atabilirsiniz. Sıkıntılardan kurtulmak için ise baya bir zaman lazım. Eğer kafanızda bitirdiyseniz sıkıntı olmaz suboxone yeterlidir ama bitiremediyseniz kendinizi kandırdıysanız canınız hala çekiyorsa o nalet şeyi, gidip hastaneye başvurun sıranızı bekleyin ve sonra yatın!
Suboxone bildiğiniz gibi Kırmızı reçete bir ilaçtır, yani narkotik ilaç uyuşturucu içeren ilaçlar kategorisindedir.






Aklınıza takılan soruları, öğrenmek istediğiniz herhangi bir şeyi yorum atarak sorabilirsiniz veya özel konuşmak isterseniz mail adresimden bana ulaşabilirsiniz, lütfen başka bir şekilde iletişime geçmeyiniz. 
Mail : dirtynetworkz@gmail.com
Herkese sağlık dolu, temiz ve huzurlu bir yaşam dilerim.  



Eroin bağımlılığı tedavisinde kullanılan mucizevi bir ilaç olan suboxone hakkında kapsamlı bir bilgi ve araştırma için, izlenecek tedavi yolları için aşağıda ki "Suboxone Tedavisi" adlı bağlantıya tıklayarak okuıyabilirsiniz!
Suboxone Tedavisi 

305 yorum

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 305   Yeni›   En yeni»

Öncelikle geçmiş olsun..Suboxone tedavisin de eroin yoksunluğunu yaşama durumu yüzde kaçtır?..Yani krizdeyken çekilen o sancılar, ağrılar, sızılar ve hezeyanları bire bir alıyormu?..Kısaca bu tedavi uygulandığın da eroin yoksunluğundayken normal insanlar gibi uyuyup, yıkanabiliyormuyuz, yiyip içebilip gezebiliyormuyuz?..Bir de bu ilacı amatem değilde özel bir psikiyatr'a yazdırabilirmiyiz?...Şimdiden teşekkürler, tekrar geçmiş olsun..

Öncelikle teşekkür ederim sitemi takip etip yorum attığınız için, Sorduğunuz soruları net bir şekilde cevaplayacağım. Suboxone 8Mg ve Dil altı tablet 2Mg olarak sınıflandırılıyor, eğer yaşınız 18 üstünde ise 8mg kullanabilirsiniz, ama 17den aşağı ise 2mg kullanıcaksınız. Bir tek bunu Amatem ve Çematem yazıyor başka hiç bir yer yazamaz, fakat eğer tanıdığınız veya parayla kırmızı reçete yazan bir doktor varsa yazabilir belki, emin değilim.. Örnek verelim, amatem'e gittiniz 3 senedir kullanıyorsunuz maddeyi, önce testlerden sonra size 2lik verecektir eğer ağrılarınız hala devam edersen dozu yükseltecektir. Ama eğer 2mg ile yetinmeniz çok daha iyi olacak çünki Suboxoneunda bağımlılığı var yoksunluğu eroin kadar değil, sadece halsizlik hissi, esneme başka da yok.. Suboxone Hastalığınızı alır, uyutur kolayca, ağrılarınızı götürür, esnetmez, eroin'i vücüddan yok etmeye başlar anlıcağınız.. ilk 2 gün çok az olsada biraz sıkıntı yaşarsınız ama koalay geçer o 2 gün ondan sonra herşey çok güzel olacak.. Rahat rahat hiç başlamamış gibi yaşantınıza devam edeceksiniz, fakat ilaç eroini unutturmaz aklınıza hep gelecek yaşadığınız hisler ama başka birşey ile oyalanıp o hisleri yok etmeniz gerekir, eğer suboxonenun üzerine dalga içerseniz hastalığınız 2 kat daha fazla olur ve ölüme kadar götürebilir.. İkisi aynı anda kesinlikle kullanılmamalı. Suboxone istediğiniz kadar atın kafa yapmaz ama sizi çok iyi yapar içinde nalaxon bulduğu için kafa yapıcı maddesi yoktur..Suboxone kullandıkdan 40 Dakika veya Yarım saat sonra hastalığınızı tamamen alır kendinizi iyi hissetmeye başlarsınız. Size Yardım Etti isem Ne Mutlu bana. Aklınızda takılan soruları bana burada sorabilirsiniz, cevaplamakdan memnuniyet duyarım..

mehti paylaşımların için sağol:)
inan dostum 1 saat once feci skıntılarım vardı suboxone = 0 sıkıntı kalp hapı gıbı dusun kalp krızı gecırenlerın nasıl dil altı hapları var aynısı uzun zamandır kullanıyorum bu hapı ama kıymetı o kadar derın ki Anlayabilene..

Bi fransız için afrika'da ki kanlı elmaslar nasıl bir nimet ise, biz bağımlılar yada eski kullanıcılar için de bu subokson denen ilaç öyledir. Ya nasıl birşeyse 40 30 dakika sonra hastalık yok ! 1 haftalık kullanımdan sonra, sanki hiç içmiyormuşsun gibi.. Bu ilacı ben bıraktım herşeyi bıraktım tamamiyle. sizden ricam bu yazılarımı paylaşın yorum atın bütün madde bağımlıları okusun örnek alsın, ilacı aslın nimetten yararlansın israf etmesin bıraksın. paylaşın bişeyler yapın :) teşekkürler bu arada fatih

selamın aleyküm dostum bende suboxonu 2 senedir kullanıyorum ama ilacı bırakamadım azalttım ama olmadı bi bilgin varsa rica etsem yazarmısın teşekkürler

Bu yorum yazar tarafından silindi.

mehti çok sağol verdiğin bilgiler için, çok faydası oldu teşekkür ederim dostum..şu anda 2 mg suboxone temin ettim bir kutu, hastalığa yatıcam, bildiğim kadarı ile hastalığın ilk günü yani hastalık başlar başlamaz alıcam değilmi?..gerçi konusunda uzman olan kişi bana gerekli bilgileri verdi ama sana sorma ihtiyacı hissettim eski bir bağımlı olduğun için..şimdiden teşekkür ederim..

ne demek eğer faydam dokunduysa ne mutlu bana, evet hastalığın geldiğinde dil altına gereken miktarda koyup, erimesini bekliyeceksin yutkunacaksın. En gec 40 dakika içerisinde kendine geleceksin. İlk 1 2 gün sıkıntılı geçebilir, sabret sonrası aydınlığa doğru gidecektir..

S.A.
Mehti kardeşim verdiğin bilgiler için Allah Binlerce kez razı olsun. Ben 4 yıldır folyo yoluyla kullanıyorum. Ne yaptıysan ne ettiysem bir türlü bırakamadım. Allah'ın her günü içiyorum. Tek hayalim , bu pisliği bırakmak. Ametem'e gittim , fakat suboxone yazdıramadım. Oda bi uyuşturucu maddesi olduğu için yazmıyoruz dendi bana. Fakat atarax ve seriqual mı oyle bir uyku ilacı yazdı. Ama ataraxı oncedende kullanmıştım halandaha kullanıyorum. Hıç ama hic bir faydasını görmedim. Bu madde yuzunden universite hayatımı ve en kötüsü ailemi kaybettim. Babamın ve annemin artık bana karşı zerre kadar güvenleri yok. Artık bunu bırakmak istiyorum. Herkes bana bağımlı gözüyle bakıyor ve buda beni çok rahatsız ediyor. Bu soboxoneyı nasıl bulabilirim. Nasıl yazdırabilirim bana bir yol göster kardeşim Allah rızası için. İstanbul - Avcılar'da oturuyorum. Satan eden parayla yazan ne olursa olsun alıcam artık. Çünkü hayatım çok kötü bir bataklığın içine doğru gitmekte ve ben farkındayım ama elimden hiç bir şey gelmemesi çok acı verici...

Şimdiden yardımların için teşekkürler ...

Anıl kardeş aleyküm selam. Okudum yazdıklarını, hepimiz aynı dertleri bi ton sıkıntıları yaşıyoruz aslında en büyük sıkıntı ilacı aldıkdan bıraktından sonra başlıyor, dalgayı aklından silemiyorsun hep aklında. Eğer gerçekten ama gerçekten bırakmak istiyorsan, Semtin Belediyesini bul, sağlık bölümüne git ben Eroin kullanıyorum bağımlıyım durumları anlat seni devlet hastaneye yatırsın yada yatırmadan ilac yazdırsın. Herşey senin elinde amatemde de yazdırabilirsin ama uzar gider. Belediye yada kaymakamlıkda, genellikle belediye de sağlık aile bölümünde. Hiç utanma tedavi oldukdan sonra utanma hissi kalmaz zaten git takır takır konuş anlat durumları sonra ise gerekenleri yap onlar sana ulaşıcak. Bu senin için faydalı olur semtteki 18 yaşını dolduran sigrotasız bi çok kişi bundan yararlandı zengin fakir. Sende yararlan yada dediğim gibi amateme gidip tedavi olmak istediğini söyle, sonrada bekle ilacı yazdırmak için. Eğer yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

selam Mehti bey))ben Azeriyim bizde Bakude bu ilacdan yok ! Türkiyede olarken bu ilacı elde etdim günde 01 kullanıyorum şimdi bitmek üzre gerek Türkiyeye dönüm)bilmek isterdim Suboxoneni evez edecek bir ilac varmı:?))birde suboxone ilacın zararı çokmu;?))çok TŞK..edirem..!

Merhaba Aga rüstemli, aslen bende azeriyim fakat Iğdırlıyım. Şivemiz azerice, Suboxonenun etkisini verebilecek bir ilaç subutex veya methadon var fakat onlarında güzel Azerbaycanımında olacağını hiç sanmıyorum. Suboxone ilacının zararı vardır ama eroinden kat kat daha az, minimal derecede. Ama suboxone ile yoksunluğunu attıysan üzerinden bağımlılığın fiziksel iyileşmesini tamamladıysa (hastalığını attıysan) yerine Yeşil Reçete ile satılan Nevrium işte sonrasında psikiyatrik ilaçları kullanarak isteğinizi azaltabilirsiniz. Ama bunlar sadece bir örnektir lütfen kullanmadan önce bi doktora görünün onlar size en sağlıklı olanı hagisiyse onu yazacaktır ! HADİ SELAMETLE. Arkadaşlar Yazılarımı paylaşın facebookda internette heryerde, paylaşın ki bizim gibi bundan kurtulan insanlar çoğalsın, cahillik sonra ersin.. Buna boyun eğmeyin bunun kölesi olmayın, siz istedikden sonra gerisi HİKAYE bence.. Lütfen paylaşın paylaştırın arkadaşlar.. İYİ GÜNLER.. Mehti SAYHAN

öncelikle bu illete düşen ve kurtulmak isteyen herkesin RABBİM yar ve yardımcısı olsun.. benim nisanlımda suboxone tedavisi görüyor bu ilcın psikolojik etkilerini bilmek istiyorum .. cünkü kendisinde tuhaf hareketlere şahit oluyorum anı anını tutmuyor fazla sinirli oluyor bana yardımcı olmanızı bekliyorum ne yapabilirim :((

Bunu kullanan kişilerin çoğu kişiliklerini kaybettikleri için, her gün farklı bi kişilikle karşınıza çıkabilir. O yüzden tanımak anlamak çözmek çok zordur bunu kullanan birini. Genellikle asabi, umursamaz, sinirli, kıskanç, her dediği olucak ve de yalancı olurlar açıkcası. Sizin yapmanız gereken hiç birşey yok o karşı tarafla alakalı, kişiliksizliğinden dolayı olan bir sorun. HER AN HERŞEY OLABİLİR yani. Benim size tavsiyem, fazla üzerine düşmeyin her dediği olmasın, biraz hakimiyetinizi koruyun üzerinde gerekirse baskı yapın fazla olmadan. Her gün umut verin , güzel şeyler söyleyin. Güzel şeyler düşünmesine yardımcı olun, sürekli beynini güzel şeylerle oyalasın ki size karşıda ailesine karşı da güzel biri olsun. Psikolojik birşey yani, aklında ki tüm kötü düşünceleri yok etmesine yardımcı olun. Sürekli dediğim gibi güzel şeyler düşünün konuşun.. Benden bukadar inşALLAH yardımcı olabilmişimdir...

s.a yaklaşık 4 yıldır bağımlıym artık bırakmam gerektiğini düşünüyorumda hastaneye falanda gitmek istemiyorum ama subox lazım bana yardımcı olabilecekmisiniz ?

heralde kimse yardımcı olmycak bana neyse canınız sağolsun beyler

bu şekilde konuşursanız size kimse yardımcı olmaz hemde bu acele neyin nesi kardeşş.

iyi geceler arkadaşlar, ben antalyadan yazıyorum sizlere,bende bu illettin bağımlısıyım, antalyada hastaneye gittim bana suboxone yazamayız onun yerine sürekli uyutan ilaçlar yazacağız dediler ve bende büyük bir hüsranla gittim hastaneden. ben ortra düzey yönetici olarak çalışmaktayım ve dedikleri gibi yaparsam benim en az bi 10 gün işe gitmemem demek, ve şu an o kadar izin alamayacağımdan dolayı bu imkansız görünüyor, Antalya harici ben bu ilacı nasıl yazıdırıp alabilirim, yada antalya da yazdırabilen arkadaşlar varsa lütfen bana cevap yazsınlar, ve gercektende çok sevaba gireceksiniz, şimdiden çok teşekkür ediyorum, sağlıcakla kalın...

Bu yorum yazar tarafından silindi.
Bu yorum yazar tarafından silindi.

eğer 8mg ise 1 hafta sürekli kullanımdan sonra olabilir, 2mg ise 15 13 gün kullanımdan sonra etkisi görülebilir. Ama okadar ağır bir yoksunluğu yok 2-3 gün gece yatarken sağa sola dönersin.

eroinden tek kurtuluş yolu ölüm...

manga258 kardeşim bende elazığa gittim aynı senin dediğin ilaçlardan verdiler doktor sadece yatarak tedavi olursan sbox yazabilirim dedi ama adanaya gidersen orda ayaktan tedavide de sobox yazarlar dedi arkadaşım gitti yazdırdı bende ondan bi kaç tane aldım kullanıyrum yarın adanaya gidicem bende bence sende adana amateme git kardeşim ordan yazadırabilirsinn geçmiş olsun kardeşimm

Aynen öyle , ben 3 defa tedavi gördüm Balıklı Rum hastanesinde, ilk sefer 1.5 yıl içmedim, 2. tedaviden sonra 1 yıl içmedim ,en son gecen ay yattım pallet takıldı ve çıkar çıkmaz paleti keserek çıkarttım ve devam ettim içmeye, ailem çok uğraştı annem babam hasta oldular, eşim benden çok uzaklaştı, artık yeter çok yoruldum ama kendini öldürmek çok zor bir karar çünkü umudumu hiç kaybetmedim ve 9 yaşında kızım var, Allah hepimize kolaylık versin, çevreye olan rezilliğimizi katmıyorum bile, Eroin bir lanettir ve işimiz gerçekten çok zor.

Bu yorum yazar tarafından silindi.

@alpyılmaz
Hepimizin başından kötü olaylar geçti biz daha genciz altlattık diyoruz ama bilmiyoruz be abi hani sende yaşamıssın baya şey, bunu içen herkes aynı şeyleri yaşamak zorunda çünki bu eroinin işleyişi aynıdır. kim olursan ol istersen kral istersen paşa bu illete düştün mü sende aynı şeyleri yaşayacaksın sende başlayacaksın ölümü anmaya.. uzun lafın kısası ALLAH'dan ümidimizi kesmek yakışmaz bize, şuan kullanmıyorum şuan iyiyim ama bakalım önümüzde uzun görünen seneler, sıkıntılar, dertler, problemler var kimin ne olacağı belli değil şu hayatta. Tek ümidim tüm herkes SAĞ değilde TEMİZ çıkar inşALLAH şu YARINA!..

içtiğinizde kendinizi ............. Sandığınızz her an , bırakmaya çalıştığınızda acı , bıraktığınızda ise eroinin son tekmesini yersiniz.

eyv kardeşim ama burda alışveriş yaptıgım torbacıdan mecburen daha pahalıya alarak suboxone ayarladım 8 mg lıktan ilk gun bıraz zorlandım ıkıncı gun cok ıyıydım bugun ucuncu gundeyım ınsallah bır haftaya kadar hıcbırseyım kalmayacak, ilaç gercektende on numara herkese tavsiye ederrim.

suboksan yoksunluğu çok uzun sürüyo çok fazla bişey yapmıyo ama vücutttan çok geç atılıyo, bende 1 hafta kullandım şimdi 4 gündür subo da içmiyorum hala çok hafif sıkıntım var ama eroin gibi değil yani katlanabiliyosun sadece yorgunluk hafifte sıkıntı bide esniyosun çok ,allahın izniyle atlattım sayılır artık uzun süre temiz kalacağım en az 3-5 yıl. Sanada geçmiş olsun sabretmeye çalış bide ağrı kesici içiyorum kas gevşetici o da iyi geliyo subonun yoksunluğunda.

suboxone hakkında bilgi almak veya bulmak için : fb.com/dirty.shock

slm yazılarının tümünü zewkle okudum çnkü sanırım neredeyse aynı yollardan geçtik 22 yaşındayım we 5 senedir eroin kullanıyordum... Antalya AMBUAM,,masnisa AMATEM,,adana AMATEM we manisa ruh we sinir hastalıkları C koğuşu gibi birçok hastanede yatarak tedawi gördüm bunların haricindede çok kez ayaktan suboxonE tedawisi aldım.. fakat aldığım suboxonları ya satıyordum yada ilaçları 1 hafta kullanıyor sonra tekrar uyuşturucuya dönüyordum.. son sıralar öyle bir koptumki hayattan işin b.kunu çıkardım diyebilirim H için yapmadığım bir şey kalmamıştı onun parası için...we son olarak bir gün yaptığım iğneden dolayı kolum şişmeye başladı şiştikçe şişti ancak bacağım kadar olduğunda hastaneye gtmek aklıma geldi... hastaneye gittim we ileri derecede kompartman sendromu dediler gecikmiştim,, kolumu keseceklerini söylediler,, diğer kolumda ise kocaman 3 tane delik wardı we pis kokan bir sıwı akıyordu durmaksızın ama o kolumun pisliği dışarı attığı için durumunun iyi olduğunu söylediler... we şişen sol koluma baştan aşağı arkalı önlü 40 santimlik kesi uyguladılar günlerce şişliğin inmesi beklendi ama doktor annemlere hergün durumda bi değişiklik yok kol kesilicek diyordu... 2 hafta uğraştılar we en son plastik cerrah gelip kolumu gördü tek çare wardı bacağımdan parça alıp o parçaya yeniden damarlar ekleyerek koluma koydular 1 buçuk ay hastanede yattım krizlerimi orda atlattım berbattı...ilk günler beni burdan çıkarmazsanız burayı yakarım diye bağırıyordum we ortalığı yıkıp döküyordum... ama zaten o kolla dışarı çıkmam imkansızdı... şimdiyse hastaneden çıkalı 2 hafta oldu...kolumun görüntüsü kötü,, hiç bir zamanda eskisi gibi bir kol olmucak ,, hareket ettirmekte güçlük çekiyorum.. dışarı çıktığımda insanlar korkuyla bakıyorlar we buda pskolojimi bozuyor... artık krizlerim tamamen bitti we zaten beni bu hale sokan o zehire tekrar kollarımı açmak "ben gerizekalının tekiyim çnkü ölmeye karar werdim" demek olurdu... ha canım istemiyormu? elbet istiyor ama böyle durumlarda anneme söylüyorum we annem bni zaten istesemde bir yolunu bulup dışarı bırakmıyor... onun haricindede suboxone kullanıyorum bu ilaç isteğimi azaltıyor... çnkü biliyorumki ilacı attıktan sonra gidip eroin alsam bile kendimi kandırıcam aldığım madde kafa yapmıcak... suboxone kullanımından 12 saat sonra madde alımı başlayabilir eğer bu saatten önce alırsanız berbat bir baş ağrısı we krizin belirtilerinden bazılarıyla karşılaşabilirsiniz... we sizlere tawsiyem eğer bunu bırakmaya karar werdiyseniz şunu bilinki önemli olan süreç krizi atlattıktan sonraki süreç... yani sizleri daha zor günler bekliyor olucak ama önemli olanda bunu başarmanız eğer yenik düşerseniz hayal kırıklığına uğrucak we belkide ömür boyu bi bataklığın içinde yaşayacaksınız... zoru başarmak herzaman daha cazip gelmiştir... kendinizi şartlandırın ,, kendinizi zorlayın... amaçlar edinin ,, kendinize hediye werin... sınawa girip üni.yi kazanıp uzaklara gitmek gibi... mesela ben kitap yazmayı amaçladım we bitirmek üzereyim eğer tekrar eroine düşmez we bu yolda ilerlersem bulduğum bütün parayı maddeye wermeyip o paralarla kitabımı bastırıcam we burdan gelen ilk paraylada kolumun estetik ameliyatını yaptırıcam... umarım sizlerde kurtulursunuz... hepinize hayatınızda bol şans...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Arkadaşlar hepimiz ne güzel de düşünür olduk, şu eroini bırakınca. Bence herşey bizim ELİMİZDE, eroine sadece papuç bıraktık. Onuda alma vakti geldi. Bence herşey sona ermeli herşey bitmeli, çünki devamında iyiliklerin yerini kötülükler ve dertler sıkıntılar alıyor. Bunu herkes biliyor, bunun eglencesini yaşayan ben görmedim hiç sahsen, anca sahte bi mutluluk oda çakma ve düşük dozaj !!! En iyi mutluluk kendinle çevrendekiler arasında olan mutluluktur ! Bence gerisi yalan. Bu sıkıntıları yaşan 7-70 e herkes beni anlayabilir, ve eğer gerçekten anlamamaya gayret ediyorsanız, karar sizin arkanızdan en fazla 1 gün ağlıyacaklar ölürseniz, ama hayatta kaldığınız ve bu maddeyle iç iç olduğumuz süreçte hergün ağlıyorlar sevdiklerimiz. Onları kaybetmemeliyiz, çünki onların bize kattığı herşey bizim için bir nimet bir ekmek gibidir. Bunu kullanmadığım her güne şükrediyorum, size son diyeceğim şey isterseniz dinlere veya bi tanrıya inanmayın bu bişeyi değiştirmez sizin kendi kararınız ama içinizde her zaman için bir İNANÇ olmalı neye veya kime önemli değil.. Önemli olan bunu yendiğinize inanmalısınız ve bunun sizden aldıklarını göz ardı edip temiz kaldığımız her gün için İNANCInızı daha fazla arttırmalısınız ki, buna tekrardan yenik düşmeyesiniz.. !

-Mehti SAYHAN | Eski bir DOST.. | herşey sizin iyiliğiniz için arkadaşlarım.. |

çok doğru söylemişsin.. temiz kaldığımız her gün için akşam olduğunda "ben bugün de temizdim" diyebilmek, sabah olduğunda ise "ben bugün temizim" diyebilmek kadar güzel bişey yok... we hepimizin kafasından "bu son wuruşum zaten bir daha kullanmam" weya bırakma sürecince "1 kereden bişey olmaz nasılsa bıraktım" düşüncesini silmesi lazım... eğer benim o son wuruşum dediğim wuruş olmasaydı kolum bu hale gelmicekti çünkü tam da o hafta tedawi için hastaneye yatma şansım wardı ama hep erteledim tıpkı çalar saat gbi... şimdiyse pişmanlıklarım fayda etmiyor... yani o "son wuruşum bidaha almam" dediğimiz wuruşun bize hayatta nelerimizi kaybettireceğini kimse bilmiyor... bna bir kadının en değer werdiği şeyi wücudumun bir parçasını kaybettirdi... ben bunu bi işaret olarak algılayıp kısa yoldan dönüş yaptım... belki çok zorlu belki çok sıkıcı belkide engellerle dolu yeni bir yol bekliyor bizi.. ama dayanmalıyız we yalnız olmadığımızı bilmeliyiz... en azından biz bırakmaya çabalayanlar birlikteyiz.. eski çewrenize ise ne git deyin nede gel deyin onlar orda kalsınlar... çnkü bu süreçte kendinizi düşünmeniz gerekiyor.. bırakın onlarda kendilerini düşünüp temizlenmeye bi adım atsınlar sizin gbi... ESKİ BİR DOST ha ben bu terimi eroin için kullanırdım aslında onunla konuştuğum zamanlar ama yeni dostlarada ihtiyaç war dimi :) eski eskide kaldı :p şaka bi yana hepimiz aslında tertemiz kalpli insanlarız.

Hekimin işine müdahil olmadan verdiğin bilgiler, maddeyi bırakma sürecinde karşılaştığın zorlukları ifade ediş tarzın, insanlarla iletişimindeki samimiyetin, Mehti Sayhan bir psikiyatri hekimi olarak taktir ettim seni... eline sağlık

mrh. benim arkadaşım kullanıyor ama bırakmak istiyor ama bırakamıyor suboxone bulmam lazım arkadaşım için nerrden tehmin edebilirim ?

Suboxone hakkında detaylı bilgi ve fazlası için bana ulaşın size en güzel şekilde yardımcı olmaya çalışacağım, saygılar..

http://www.facebook.com/Dirty.Shock

iyi günlerde kalın ve eroinden uzak durun ! Ben size yardım edeceğim, ta ki siz bunu bırakıncaya kadar.. Kalsağlıcakla abilerim, ablalarım ve güzel kardeşlerim.. :)

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

arkadaş spam yapıyor lütfen kaale almayınız. dolandırıcıdır.

Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

Efe tamamen saçma bir yorum yapmışsın. Kullanıpta bırakan o kadar insan var. Kaldı ki konu başlığı Suboxono. Bu ilaç ile birlikte bırakan çok arkadaş tanıyorum. Önemli olan ümidini kesmemen ve mücadele etme dirayetini göstermen. Herkes bu illetten muzdarip, ancak bu herkesin bu maddeye yenik düşeceğini göstermez.

Metadon var mi türkiye de? Hem iyi kafa yapiyor hemde istegi azaltiyor! Avrupadaki bagimlilara metadon veriliyor, var mi turkiyede bu ilactan?

Merhaba, ben de aynı şekilde kuzenim için istiyorum bu ilacı. Fakat o eroin değil bonzai bağımlısı günde ortalama 10 kapak alıyordu. Son Bi kaç gündür yanımda ve azalttı krizleri var. Hastaneye gidelim diyorum fakat öğretmen adayı olduğu için resmi olaylara girmek istemiyor yani geleceğini etkilemesini istemiyor. Bende internetten araştırabiliyorum sadece ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ilacı farklı temin edebileceğim bir yol var mı? Yardım edebilirseniz minnettar olurum. Umarım herkes bu illetten kurtulur. Allah yardımcınız olsun

selamın aleyküm mehti kardeş ben de 1 senedir folyo yoluyla alıyorum şu an 3 gün içmiyorum yarın ankara amateme gideceğim bıktım artık daha doğrusu bittim işden çıkarılacaktım aielemle aram çok kötü oldu kendime son şans verdim şimdi yarın 4. gün olcak bana ne gibi yardımcı olcaklar benim kimlikde yaşım 17 yatarak tedavi olmak istiyorum

Facebook adresimden mesaj at konuşalım yardımcı olabilirim.

Maalesef ama torbacılarda var mı orasını bilemiyorum..

Yolun çok başındasın kardeşim bu kadar yeniyken kurtul ondan ,devam edersen ileride çok zor olacak ve çok daha buyuk problemlerle karşılaşacaksın, düşmandan kaçar gibi kaç ondan...

hayırlı geceler mehti bey.bende yaklaşık 5 yıldır xanax bağamlısıyım.daha doğrusu üniversite dr unun koyduğu teşhis bu.10 yıldır da depresyon ve pnik atak tdv görüyorum.piyasa olan tüm depresan ilaçlar üzrimde denendi.hastaneye yatıp tdv olup kurtulmyı istiyorum fakat üni hastanesi dr ları yatırmıyor.bana yol gösterirseniz müteşekkir kalıcam.şimdiden çok tşk ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim Ada Bey.

Çok ama çok teşekkürlerimi sunuyorum size Deniz bey, bu güzel yorumunız için.

Xanax konusunda bir fikrim yok ve bağımlılığı olduğunuda ilk defa duyuyorum şuan. Ama belki yardımcı olabilir tam bilemiyorum, Balıklı Rum Hastanesi'ne gidip orada anlatabilirsiniz derdinizi size yardımcı olabilirler, uyku tedavisi var onlarda yada diğer yöntemler size umarım yardımcı olabilirler, benim bu konu hakkında hiç bir fikrim yok eğer olsaydı size yardım etmekten mutluluk duyardım. Selametle.

Xanax kaygı gidericidir odaklanma anksiyete baya iyi gelir güzel ilaç kaygı problemleri yaşayanlara xanax yazılır.Eroinmanlarada yazılır tabi bu sana bağlı panik atak hastasının burda işi ne anlamış değilim p.a hastalık hastası gibi birşey Allah korusun bizleri.Suboxone sokaktan almak gibi bir aptallık sakın yapmayın gidin adam akıllı yazdırın 3,5 senedir içiyosanızda kesinlikle yatın hatta 1 yıl içen adam bile yatmalı bence kardeşim yattınmı hastanede serumu veriyolar acı çekmiyosun gece uyuyabiliyosun full narkoz basıyo serumun içine en sağlam ağrı kesiciyi bir haftaya gücün kuvvetin yerine geliyo bana ne olmuş ben ne yapmışım kendime diyosun siz varya allah çarpsın yaşamıyosunuz yaşayan ölüsünüz gidin yatın bir an önce kurtulun hayatınız boyunca canınızın çektiği anlar olucak bazen görüceksiniz ama yapmayın uzak durun yoksa 3,5 senede geçse bi duman alim derseniz düşersiniz aklınızı toplayın normal insan moduna geçtiğinizde normal sorunlarınız olucak hayattan kaçmayın gerçeklerden kaçmayın.

Balıklı rum berbat bir hastane daha iyi yerler tavsiye edilebilir mesela şişlideki Fransız Hastahanesi LAXPE gibi yada Erenköy ruh ve sinir gibi BATEM34 bile balıklı rumdan çok daha iyi.

xanax bırakmanın yolu da balıklı rum

Arkadaşların dediği gibi önemli olan bıraktıktan sonraki süreç eroinin tedavisi ortalama 2 sene sürüyor.İki sene içinde beyindeki istek hormonları ilaçlarla uyutuluyo o istek reseptörlerini aldığın bir duman tekrar harekete geçirip tekrar düşüyosun.O yüzden ilaçları sakın kafanıza göre bırakmayın sizi rahatsız eden ilaç olursa doktorunuza söyleyin ya değişitirir yada azaltıp keser.İlacları yarıda bırakırsanız tekrar aklınıza gelmeye başlar Allah yardımcınız olsun

Bu yorum yazar tarafından silindi.

İşin çok zor güzel arkadaşım, çok üzücü ama en doğrusu kendi hayatını karartmadan ilişkiyi sonlandırman ,hayat boyu onun tedavisi ile uğraşmak zorunda kalıp hayatını zindana çevirebilirsin çünki bu illetten kurtulmak çok zor ve çok uzun yıllar sürebilir.Önce bırakır bi süre sonra yine başlar ,bırakır yine başlar deli olursun, sana türlü yalanlar söyler parasız kaldığında eşyalarını satar, uzun zaman çalışamaz sürekli iş değiştirmek zorunda kalır. Yani bu illetle ilişkisi olan birinden uzak durman senin için iyi olur, yoksa bu söylediklerimi yıllar, yıllar sonra yaşamış olduğunda zaman çoktan geçmiş olur, savaşıcam dersin ama karşında savaşacak düşman bulamazsın, çünkü bu savaşın galibi bellidir.

Ada Y herşeyi anlatmış bize sadece minnet sunmak ve gönlümüzün güzelliklerinden teşekkürlerimizi sunmamız gerek.. Herkes böyle düşünse, semtte, ilde, ülkede bağımlılık oranı gözle görülür şekilde düşer. Ama nerde ?

merhaba benim kardeşim de bağımlı kurtulmak istiyor sizden ricam kardeşimle görüşmeniz ona neler yapması konusunda bilgilendirmeniz arkadaş kurbanı sizin yazdıklarınızı okudum herşey için çok teşekkürler...

merhaba beninde eşim bu illetin esiri ne yaptıysam kurtaramadım. o kadar çok mücadele verdimki ama tedavi olmak istemiyor.bir an gelecek yanımda olayacak gibi düşünmekten alamıyorum kendimi.korrkularım artıyor birşey yapamamak çok zor bu durumda olan herkesiin nasıl olduğunu anlıyorum

BENIM KARDESIM EROIN BAGIMLISI, BIR KERE BALIKLI RUMDA YATTI. PALET TAKILDI.BANA OZEL INDIRIM YAPILDI VE FIYATI 700TL YE TAKILMISTI. PALETIN SURESI BITINCE YENIDEN BASLADI.DUN HASTANEYI ARADIM.KARDESIM SSK LI OLDUGU HALDE YATIS UCRETI 4000 LIRA ISTEDILER. HALBUKI ARASTIRDIM VE OGRENDIM KI BU HASTANE SGK YA GORE EN FAZLA %75 FARK ALABILIRMIS.YANI GUNLUK SADECE 50 LIRA FARK ALMALARI GEREKIYOR AMA BIR HAFTA ICIN 4000 LIRA ISTIYORLAR.PALET ICINDE 1500 LIRA ISTEDILER. HALBUKI EN FAZLAYURT DISINDA 200-300 LIRA ILACIN FIYATI. YANI SOYGUNCULARIN ELINE DUSTUK. KARDESIMI DAHA UYGUN FIYATLA TEDAVI TEDAVI ETTIRECEK VE PALET TAKTIRTACAK BIR YER BILIYORMUSUNUZ?

Haklisin kardes. Hele oradaki doktorlar tam para manyaklari

ankarada sboxson ile bırakmak isteyen varsa ulaşsın bi yardımım dokunur inş

hastanenin günlük fiyatı 350 tl dir, ortalama 50 tl sini tedavin bitince içeri yatırdığın paradan keserler yani 300 tl günlük cebinden çıkacak paradır, onlar ilk yatışta 10 günlük peşin ve yan masraflar dahil toplam 4000tl isteselerde sen 1 hafta yatmak istediğini söylersen ilk girişte yatıracağın 2500tl sana yeterli olacaktır . Tabi bu pellet hariç fiyat, eğer istersen bende pellet var 300 tl ye veriyorum.(abd den getirtiyorum)

S.a Mehti Kardeş.. Ben bu sobuxone kullandım 2 tane 8lik hapım vardı 4e bölerek 6 gün falan kullandım fakat o pis naletin vermiş olduğu olsa gerek sırtımdaki ağrı geçmedi geceleri beni rahatsız ediyor ve uyku haram olmuş durumda kısacası moralde 0 ben bu ilacı amatemden almadım satıcılardan aldım fakat çok pahalıya veriyorlar amateme gidcen arkadaşların hiç birine bu ilacı yazmamışlar bende o yüzden gitmek istemiyorum tanıdık bir eczaneci arkadaşım var sizce reçete olmadan bana bu ilacı verebilir mi ? Ve bişey daha sorcam bu ağrılar geçer mi ilaca ihtiyacım var mı kullanmalımıyım ? Yoksa biraz vakit geçse bu ağrılar geçer mi ? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum ( Acil )

5 6 gün sonra ilacın yoksunluğu gider, gece yatabilirsin. Bünyan düşükse, uyuyamazsın sağa solsa dönersin gerneşirsin sürekli. Yatmadan önce spor falan yap ki yorul ve o yorgunlukla direk yatağına gir uyuyabilirsin. İlegal yoldan denerseniz başınız çok kötü ağrır ve polis direk kapağını atar hem eczaneye hem size ;) gerek yok biliyosun.

Suboxone dağıtımı yasal olmadığı için yasaktır. Yorumlarınıza dikkat ediniz.

Palet,Bant, Suboxone, Methadon vs. gibi ürünler yasal olmadığından sitede satışı veya paylaşımı yasaktır. Lütfen özen gösteriniz, ip adresiniz Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gözetlenmektedir. Paket Olmayın ;)

Merhaba Adsız, Eşinize Yaradan dan Acil şifalar diliyorum, umarım bir an ön ce eski sağlık ve sihhıatinize mutluluğunuza kavuşursunuz. Kurtaramadım diye birşey düşünmeyin sadece isteğini arttırmak için elinden geleni yapın teddavi olması için. Bu sefer kesin kararlı olun, gerekirse dışarı bile salmayınız yada en önmelisi imkan varsa oturdugunuz bölgeyi değiştirmek en önemli bir kurtulma yolu. Bir gün gelir yanında olamayabilir o yüzden sözlerime kulak asın ve zamanını geçirmeyiniz.. İyi şanslar, Mutluluk dileklerimle..

Saygılar.

Merhaba Elif, kardeşiniz umarım iyileşir ve eski çevresiyle bağını keser. Neler hakkında öğrenmek istiyorsanız bana ulaşın veya buraya yazın ben size cevaplarım, şuan için kardeşiniz hakkında bir bilgim olmadığından birşey yazamıyacağım.

Arkadaş artık suboxone kullanıyor ve eroin içmiyor, onun adına sevindim. Darısı sevdiklerinizin başına !

Bildiğim kadar pellet illegal bir ilaç değil ticareti değil ama pelletin muadili olan ethilex hap şeklinde kullanılanı, her hangi bir ücret talep etmiyorum ihtiyacı olan varsa bırakmak isteyen ile paylaşabilirim dediğim gibi para vb karşılık istemiyorum.

arkadaşlar ben kaç gündür agrı çekiyorum ve nerdeyse bel agrısından ölmek üzereyim suboxone yi kullanıyorum ama 2 mg bu bi boka yaramıyo hastalıgımıda almadı daha beter etti allah bullah oldum başım belim karnım heryerim agrıyo hiç bi yerim tutmuyo başka bi yontemi yokmu yardımcı olursanız sevinirim diyeceksiniz ki 8 mg kullan onuda kullandım dün hala beterim..

Kardeş düzenli kullanırsan etki yapar, en son takılıdığın zamandan 24 saat sonra içersen ilacı dil atına alarak, etkisini 40 dakka sonra gösterir. 8mg bişey yapmadı diye birşey diyemezsin 15 senelik içiciler bile 8likle bırakıyor. sEn dediğimi yap tam hastalık gelince iç sabret geçecek hepsi..

Arkadaşım suboksan kafa bulmak için kullanılan bir ilaç değil sadece yoksunluk belirtilerini minimize eder yani kafam güzel olsun diye bekleme , ilacı zamanında içersen hastalığını azaltmama gibi birşey sözkonusu değil, daha fazla bir beklentin olmasın ilaçtan metadon gibi değil bu.

selamun aleykum arkadaşlar ben oğuzyiğit tarsustan. bende bu ılletın bağımlısı ıdım su sayfada yapmış olduğunuz bilgi alış verısi cok güzel bır kenetlenme ve yardımlaşmadır. eroın bağımlılığını atmak once kafada bıtıyor. bunu bırakmayı kafana koymadıysan eger 16lımk senı gene kesmez senın kafanda eroın vardır cunkı. once eroını kafadan atacağız onun verdıgı maddı zararı karakterine verdıgı zararı arkadaşımızın dedıgı gıbı aılene verdıgı zararı kaybedılen guvenı kaybedılen karınız cocugunuz onurunuz gururunuz. bunlar hep kafamızda olmalı kı aklımıza gelmesın. ılac herkezı keser arkadaşlar zamanla 4 luk sonra 2 lık yeterlı olacaktır. hatta bıraz ağrınız geldıgınde ağrıyı yasayın bıraz ılacı yutmayın hemen bırakmanıxa yardımcı olur. en sonunda kesın ılacıda kesın bıraz dayanın ağrılara. 3 5 gun kadar. krızı getıren dıger etkenler başta beslenme, uykusuzluk, fazla sıgara ıcmek esrar ıcmek hap yutmak yanı ex bunlar krızı getırıyor.ama en çokta açlık vücut sağlam olacak arkadaşlar yoksa krız geliyor. kafamız da bır seylerle meşgul olmalı kı aklımıza o ıllet gelmesın. ben sunu anladım bırakmak ıcın YAŞAMAYI BİLMEK gerekiyor. ben liseden beri uyuşturucu kullanıyorum hepsını bılıyorum kullandım nalet olsun. ama yasamayı unuttum tekrar mücadele edıp bu eroınle yaşamaya alısacam ınsallah hep bırlıkte. bizi bizden daha iyi anlayan ve yardım eden olamaz. doktorda dahıldır buna. doktor sadece bılımsel etkısını bılır psikolojik yönden ve etki yönünden bız anlarız bırbırımızı. oyuzden bu sayfa cok degerlı bız bağımlılara ıcın. bunu sağlayan mehti kardesım ve herkeze teşekkür edıyorum.MEHTİ ALLAH senden razı olsun bu yaptığın gerçekten onurlu bır davranış senı kutluyorum. sayfadaki bu güzel durum yazmama tesfik etti. tabi bu güzelliği görmekte önemlı . bazıları odun gıbı yorum yapmış. olnar bağımlılığın dıbındeller hallerı zor. cağil adamı bıtırır bu ıllet. bır devletın ıcıne yay bu veletı sonra gıt ısgal et. oyle bırsey. RABBİM herkezın yardımcısı olsun azmını ıradesını kırdırmasın azım ve ırade versın. ALLAHA emanetsınız. işin gücün rast gelsın inşallah MEHTİ kardeş....

Kardeşime kulak verin bakın ne kadar güzel şeyler yazmış görün hissedin. Ben okurken şahsen hissettim yaşadıklarını çünkü 3-5 değişiklik olsada yaşadıklarımız aynıdır hepimizin ! Bunu aklınızdan çıkartmayın unutmayın, o 5 sene içmiştir ben 7 sene diğeri 5 ay bu farklı olabilir ama o süre zarfı içerisinde yaşadığımız herşey aynıdır, çektiğimiz tüm sıkıntılar aynıdır. O yüzden empati kurmalıyız birbirmize sorununda yardım etmeliyiz.Ben şahsen size yardım ederken mutlu oluyorum, kurtulmanız için elimden geleni yaparım, Ben hasteneye giderken oradada karşılaşıyorum "Senin açtığın sayfadan" geldik buraya diye, o an dünyalar benim oluyor çok seviniyorum hele "Ana"ların o güzel sözleri, duaları, onlar beni ayakta tutan, bana bunu uzaklaştıran aileme yakınlaştıran. Aileinize çok değer verin ileride pişman olucağınız işler yapmayın onları siz sevmiyor gibi görüksede bir parmağınıza birşey olsa içleri yanar ama dışarıdan belli etmezler. Biz bu yolda şahsen çok şey çektik, gördük yeri geldi kahpelik yaptık arkadaşımızı sattık! Biri de çıkıp desin ki yalan, ulan bi gıdım fazla içicem diye arkadaşını satmadınmı ya lan!? Bu bize herşeyimizi kaybettirdi şimdi toparlanma arınma ve nefret etme zamanı "Eroin"den ben şuan çok iyiyim herşeyden temizlendim, beynimi farklı muhabbetlere odakladım "bilim, uzay," falan araştırıyorum çok güzel geliyor aklıma asla gelmiyor, hergün yeni bir bilgi öğrenerek beynimi geliştiriyorum ve eski den olan eroinle ilgili hafızalarımı silip atıyorum ki yeni bilgilere yer açılsın" umarım sizde güzel sağlık birşeyelre kafanızı yorarasınız ve fiziksel yoksunlukdan sonra çok psikolojik yoksunluğu gidermelisiniz. Olaylar bu şekilde.. Sizden tek ricam, Arkadaşlarınıza sayfayı önerin, yorum yazsın okuyan yaranlanan herkes, hatta paylaşımda yapabilirsiniz çekinmeden sonuçta bu kötü birşey değil herkes hata yapabilir önemli olan hatadan dönmektir!.. Umarım Kendinize verdiğiniz sözü tutarsınız, 3*5 gün sonra U dönüşü yapmazsınız, dünya zaten dönüyor bari siz dönmeyin, bunu bırakın, nalet okuyun nalet gelsin diyin, dünyaya açılın beyninizin kapılarını yeni bilgilere açın, hayatı yaşayın vazgeçin şu fıssekden..

suboxanenın bagımlı olma süreci kac gündür

Merhabalar benim nisanlim kibrista kodein bagimliik tedavisi goruyor(yani ailesinin ve kendisinin bana dedigi bu)ozel bir merkezde oldugnu soyluyor ve suboxone verdiklerini soyluyor.biz gorusemiyoruz gecenlerde facebooka girip benimle gorusmesinin yasak oldugunu kurallarin bu yonde oldugnu soyledi.bu suboxone tedavi surecinde girilen ruh hali nasil acaba.nasil davranmaliym ben hicbirsey bilmeden bekliyorum ne haber alabiliyorum ne bisi.

Merhabalar bnm abim yaklasik 3 yildir bagimli once esrar kullaniyordu tedavi oldu askere gitti geldi sonra erlin icmeye basladi suan tekrar tedavi görüyor bu 3. Tedavisi bn universite okuduğum icin yanlarinda olamiyorum annemleride ne yapip kandiriyor antalya da zeytinkoy diye bi semptte satilir bu bütün lanet seyler bu bahsettiginiz subaxone vermemisler bu tadavidr ilac karaborsaya düştüğü icin satilmiyormus artik ama bu gitmis almis normalda bn gecen tedaviden biliyorum o ilaci gri bi rengi var ama bu sefer toz haline getirmisler demis almis toz seklinde bn inanmadim eroin ictigini düsünüyorum hala sunu öğrenmek istiyorum subaxone su ile icilir mi yani toz seklinde suya konulup yada eroin suya katilip icilir mi ?

sinirli ve alıngan bir ruh haline sokar. sinirlilik ona başladığı için yani hatadan alınganlıkta bulunduğu durumdan zor bir durum oldugundan oturu gelır. onun ustune fazla gıtmemenızı dırek olarak kullandığı maddeyı kotulemeyın devamlı kullanmamasını soylemeyın. yapmasını ıstemedıgınız seylerı muhabbet aralarında kısa bı sekılde akıl verın. ben yasadıgımdan bılıyorum ustume fazla gelınmesını kesınlık ıstemezdım ve benı daha cok hataya suruklerdı. ilgi gösterın sevdıgı hoşuna gıttıgı muhabbetlerı konusun anladığım kadarıyla yanınızda degıl zaten. telefondan sevdıgı muhabbetlerı edın ve ılerıye donuk hobılerınden güzel seylerden umut verın. cunku o illetı bıraktığı gunu dusunur ve bıraktığında ne yapacağını dusunemeyebılır. o ruh halıyle. cunkı bağımlı ınsanın herseyı uyuşturucudur. o olmassa olmaz der. o yüzden umudu güzel seylerı sız hatırlatın. sana dıyeceklerım bunlardır yardım ettıysem ne mutlu ALLAH yardımcınız olsun.

Zaten eroin bağımlısıysanız, bağımlılığınız devam eder.. Ama 5-6 günden sonra yoksunluğunuz hafifler o sıra esnasında bırakabilirsiniz.

Vallahi ben o duyguları yaşamadığım için size bir yardımda bulunamayacağım.. En iyisi yaşayarak öğrenmek. Ama dikkat etmeniz gereken, karşıdakini ne olursa olsun anlamaya çalışmak kestrip atmamak. Ona umut vereceksiniz, sürekli umudunu tazeliyeceksiniz. Yoksa en geç 1 ay sonra tekrardan kullanmaya başlar. Çok zor bir süreç, ailecek destekden çekinmeyin..

Suboxone su ile içilebilir ama etkisi fazla olmaz diyebiliyorum. Suboxone dil altına koyularak içildiğini biliyorum, yutulursa yani suyla içilirse etkisi az olur. Ama abiniz belki suboxone hapı kırıp suya karıştırıp öyle içiyodur, dilinin altında erimiyordur belki. Ama kesin birşey söylemek istemiyorum.. Rengi, krem ile kahverengi arası ise o eroindir. Bembeyaz ise, ilaçtır. Asıl eroin beyazdır ama saf olanıdır, Zeytinköyde safını bulabileceğini sanmıyorum.. O yüzden kesin birşey diyemiyorum.

Arkadaşın güzle yorumu için teşekkür ediyorum kendi adıma, sağolun.

Mehti bey ve diger arkadaslr birsey sormak istiyorum daha once bunilleti kullandm ve biraktim hic bor ilac kullanmadn evde kendi halimde 8-9 gun surdu o zor gunler biraktiktan 2 ay sonra ben tekrar basladm ve 3 aydir hergun yarim gram iciyorum diyebilirim suan bugun itibarigle suboxon tedavisine baslamak istoyrum nsl yaomaliyim 3 aylik kullanm uzun bi suremi 3 4 yil kullnanlar i okunca acikcasi kndi adima rahatladm biraz hani ben yeniyim die yardim edermsnzbkullanm.hakkinda.bilgi sahibi olmak oatyrm birde bi arkadasmdan duymstm kriz zamanlarinda kaplicaya gitsem ne olur arkadsm demisyiki ter yoluyla vucuttaki toksinler atilir ve daha rahat gecer surec demisti sizce ne derece dogru acil bi cevp vereblirsenz ona gore bende nasip olursa baslayayim tedavime ve kurtulayim.artk

Mehti kardesim 2 ay kullandum 1 ay biraktim kndi cabalrinla ilacsiz ve tedavisiz ama bir aysonra rekrar basladim suan 3 aydir gnde yarim gram agiz yoluyla kulkaniyorm sizce uzun hir duremi 4 5 yildir kullananlarla bnm aramdaki fark ne olur birakicam birakmak ostyrm kriz surecinde kaplicaya sicak suya gotsem faydasi olurmu bir arkadasm tavsiye etmisyi ve ter yoluyla vucuttaki toksinler atilir surec daha rahat gecer demisti sizce dogrumudur :( lutfn yarim ne kdr hizli cvp ve4isenz o kdr hizli baslarm birakmaya b3nm.ici almak cok kolay yanimda lanet torbavilar kapi komsumz o yuzdn ister istemz buluyrm her an

surp pırgıçta bonzai tedavi olan varmı kardeşim bonzai kullanıo (3 yıldır) tabii ben 1 yıldır biliorum 3 kez kollarımda kaldı resmen gitti geri geldi beni tanımadı onu balkondan atcagımı sandı kustu nefes alamadı kalbi dakika kaç attı bilmiorum kas katı kesildi sabah 4 5 kadar nöbet tutuorum artık yine aynısı olursa diye her an korkuyla yaşıorum bide özellikle içmediği zaman gece yarısı cat pat odadan ses gelio çakmak sesine benzetiorum ara ara oluo böyle içtinmi diye sorsan yeminler eder yok diye artık kafayı yicem beyin kanseri oldum düşünmekten ne yaptıysam düzelmio iyilikle denedim olmadı kötülükle denedim olmadı annem sayesinde hastanelik oldu 15 gün kullanmadı yine içti 2 kez ben buldum içip sızmış masanın üstünde kalmış bende aldım sabah bi öfkeyle yatagından kalktı sanki aldıgımı rüyasında görmüş gibi nerdeyse beni dövcekti verceksin diye bagırdı çağırdı kapıları çarptı masalara vurdu yine vermedim ama gitti aldı geri geldi artık çığlıklarla uyanır oldum her gece nefesini kontrol ediyorum dün ilacını verdim seroqueral (2 tane) 10 dk geçti odaya bi girdim el kol tutmuo yıgıldı yıgılacak :S:S bide merak ediyorum 15 20 gün içmediği oluo spor yapıo kendine bakıo krem sürüo sonra tekrar bişy oluo başlıo anlamıyorum yani bagımlı olsa 2o gün durabilirmi hiçbişy almadan ? birde surp pırgiçte tedavi olan varmı nasıl önerilirmi Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Merhaba, 18-21 yaş dönemi aralığında bu illete bulaşıp sonrasında tamamen kurtulan biri olarak sizlere tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle arkadaş çevrenizden kurtulup saplantı haline getirebileceğiniz bir hobi edinmenizdir. Bilgisayar olabilir tarih olabilir arabalar olabilir neye meraklıysanız.. Kriz bir şekilde atlatılıyor fakat sonrası daha zor, televizyonda dahi görseniz ağzınız sulanıyor canınız çekiyor. Bu etkinin geçmesi birkaç sene sürüyor arkadaşlar ondan sonra yeniden başlamak için üretebileceğiniz bahane kalmıyor. Umarım hepiniz temizlenir ve temiz kalırsınız.
Muhit, aile ,arkadaşlar ve azim en önemlisi..

arkadaslar yarn amateme gidecem ama şöyle biley duydum ilk gttiginde idrar tst yapıyolr kullandıgın testte çıkınca sana ilk olarak bi kaç ila yazıyomuş bunların için suboxone yokmuş 1 hafta sonrasına gün verip eger 1 hafta sonra idrarında eroın saptanmazsa suboxone yazıyomuş çıkarsa yazmıyomuş bu olayın aslı varrmı cvp larınızı bekliyorum !!!!!!!!!! allah yardımcımız olsun arkadaşlar

aslı var aynen oyle kardeş ılkınde eroın çıkacak yanı pıs verecen ıkıncı ve sonraları temız verecen yenı eroın cıkmıcak. ama surasında hata var ılkındede sonralarıda suboxene verılır senın bağımlılığını doktora ızah etmen gerekır. tam bağımlı degılsensana psikolojik haplar yazar. bulunduğun durumu onlara ızah et ılacını alırsın kardeş.... bide ben bıraktım görünce azımın suyu akıyor dıye bıse yasıyorsan sen tam bırakamamışsın yanı ona heran yonelebılırsın demektır. sıze yemın ederım bıraktığım halde ortamına gırıyordum ılk sıralar ama kesınlıkle almıyordum yanı dıyecegım hersey ırade meselesı dır kardas. ırade yoksa bırakamam haftalık bırakırsın. ıraden hıc yoksa hıc bırakaman. kımısı bırakır ama dayanamaz yanı ınsanın ıradesı ne kadar kuvvetlı ıse bunu bırakır. ŞUNU SOYLEYIM TAKKTIK BIRAKMAK ICIN ARKADASLAR::: ÖNCE SUBOXENE BULUNYADA YAZDIRIN SONRA KRIZINIZI AZALTIN BIR AY IKI AY(BU DONEMDE KESINLIKLE EROIN ALMAYIN) SONRA SUBOXENEYIDE AZALTIN YAVAS YAVAS ! TAM YARIM CEYREK DIYEREK AZALTIN: SONRA SUBOXENEIN ETKISI GECINCE ARDINA GELEN KRIZI YASAYIN BIRAZ ACI CEKIN MECBUR. HERSEYIN BIR CEREMESI VARDIR BU HAYATTA. SONRA SUBOXU BIRAKIN KESIN YANİ ILAC ALMAYI. BU BIRAKMA DONEMINDE KENDINIZI SAGLIGINIZA DIKKAT EDERK BESLENME DINLENME OLARAK KAFA DINLENMESI YANI KAFANIZI MESGUL EDİN. ESRAR HAP ICKI BUNLARI KESINLIKLE ALMAYIN CUNKI KRIZI CAGIRIYOR. AMA SUNU UNTMAYIN SUBOX DA KULLANMADAN HICBIRSEY KULLANMADANDA BIRAKILIR BU ILLET. YAPILACAK TEK FEDAKARLIK O A:Q GUMUN KRIZINI CEKECEZ KARDAS. SUBOX DAKULLANSAN CEKECEN MELAKELIK HAPIDA KULLANSAN CEKECEN O: KRIZ CEKILECEK YOKSA BIRAKAMAYIZ: KRIZI AZALTAN SUBOXUN BAGIMLISI OLURUZ ARKADASLAR: BEN BU DONEMDEN GECTIM SIZE YEMIN EDERIM BUNLARI BANA OGRETTI VE KESINLIKLE DOGRU YASAYAN BILIR.Allahım azım ve ıstek versın ıradenızı sağlam tutsun. Allahım yardımcınız olsun. _







arkadaslar yarn amateme gidecem ama şöyle biley duydum ilk gttiginde idrar tst yapıyolr kullandıgın testte çıkınca sana ilk olarak bi kaç ila yazıyomuş bunların için suboxone yokmuş 1 hafta sonrasına gün verip eger 1 hafta sonra idrarında eroın saptanmazsa suboxone yazıyomuş çıkarsa yazmıyomuş bu olayın aslı varrmı cvp larınızı bekliyorum !!!!!!!!!! allah yardımcımız olsun arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

selam bir sorum olucak madde kullandıktan kaç saat sonra suboxone kullanıyorsunuz yarımmı tümmü alıyorsunuz bendekı 8 lık ama korkuyorum krızden dolayı daha once 2 lık kullandım benı cok ağır krize soktu bence kesınlıkle 2lık kullanmayın krıze sokuyor hemde cok kötu 2 lık ve 8 lık liğin içerik maddelerı cok farklı doktorlar 2lığı sırf krıze ırın bı daha ıcmeyın dıye verıor neyse yanır yazarsanız sevınırım ona göre kullanıcam ..

Yanlış bilgi almışsın. İçinde bazı maddeler farklı olabilir ama sinir sisteminde aynı etkiyi veriyor, oda opiyatın bloklarını doluduruyor 2mg da ama çalışma yada etki stilleri farklı olabilir, sen etkiye bakıcaksın. Ben 6 ay 2 mg kullandım ve sonra tekrar başladığımda 4 ay içip, 8 mg yazdırdım ve 8 mg yazdırdıgıma pişmanım keşke 2 mg ile devam etseydim dozajım yükselmişti ama onuda bıraktım şuan hiç bir şey yok, ter temizim. İlk başta acı çekeceksin, çekmek istemiyorsan onunda yöntemleri var gidersin yurtdışına özel ameliyat,detox vs. olursun. Tr de var mı bilmiyorum. Yani demek istediğim 8liğe alışmaktansa 2mg ile 1 gün acı çekin sonrası güzel gelsin. birde bunu bırakması var ozaman keşke 2lik kullansaydım dersin. Her zaman ne iş yaparsanız yapın sonunu düşünün.. ;)

Biraz gec bir yanit olucak.su an ne durumdasin bilmiyorum ama bende soyle oldu.arkadasin da dedigi gibi, kullanim dozunu sorduklarinda biraz abartin.zaten aileyle gitmezseniz ilk etapta suboxone almaniz biraz zor tabii.
Ben aslinda direk yatarak tedavi olmayi talep ettim.geri cevrildim.burda onemli olan nokta "kararlilik".cidden istekli oldugunuzu gorduklerinde yardimci oluyorlar.
yaptiginiz ilk gorusme de cok onemli.ornegin bana sorduklarinda 3 yilsa 4 yil dedim.5 gr'sa 8 gr dedim.bunun yaninda simdiye kadar kullandigim degil, kullanmadigin ne kaldi diye sorsaniz daha dogru olur gibi herseyi cekinmeden, rahat rahat yanitladim.acik olun, daha once baska maddeler de kullandiysaniz mutlaka belirtin.kisacasi doktorun gozunde biraktiginiz izlenim kesinlikle su olmasin:ver suboxone'umu gidiyim!!!cunku sizin de bildiginiz, bizim de cok kez basvurdugumuz uzre "suboxone satimi"ndan cekiniyorlar.cunku cidden bu ilac oyle kafaniza gore takilabileceginiz turden degil.
ilk gorusmenizdeki bir diger onemli nokta da samimiyet.ben artik gunluk, normal hayatin gerektirdigi en basit eylemleri bile yerine getiremedigimi, bu isin artik bir eziyet oldugunu belirtip, normal insanlar gibi siradan aktivitelerimi bu madde olmadan yerine getirmek istedigimi soyledim.
bu anlattiklarim taktik degil.cidden birakmak istiyorsaniz ve suboxone u da bu yonde kullanicaginizdan emin olurlarsa yardimci oluyorlar.nitekim bana oldular ilk seferde de 8 mglik yaziverdiler.
Vermeniz gereken ilk sinav kararlilik.cogu kez eger erkekseniz ve yalniz gittiyseniz ilk etapta vermeyebilirler(.yukarda bahsettigim suboxone satisi konusu)israrci olun biraz tabii.hatta daha once siz de bunu satin aldip kullandiysaniz belirtin.ama vermedilerse vazgecmeyin.kararli oldugunuzu gorsunler.2 veya 3. Gidisinizde alirsiniz.tabi bu arada mutlaka temiz kalin.isyerinden izin almadan bu sureci atlatmaniz biraz zor.ilk zamanlar icin konusuyorum.ama unutmayin o izni, o sureyi kendinize tanimazsaniz yarin o isinizi yapamicak hale geliceksiniz, hayatinizdaki herseyi tumden yavas yavas kaybediceksiniz.
en nihayetinde ne kadar konussak, yazsak secim sizin.lutfen kararli olun ve vazgecmeyin...

Nisanlinizdan desteginizi esirgemeyin.eroin tedavisi kadar zordur.kodein insani felce kadar goturur.vucuda yaptigi tahribat cok cok hizlidir.kesinlikle uzak durun.
nisanliniz yuksek ihtimalle "aferin" bagimliligindan muzdarip.bildigimiz grip ilaci ama kapsul olan.onceden receteli degildi ne yazik ki cok gec kalindi artik receteli de olsa temin ediliyor.
En basit ilaclar bile iceriklerinden dolayi tehlikelidir kafaniza gore alirsaniz zararlari cok buyuk olur.aferini kutu kutu tuketmeniz gerek zararini vucuda verdigi tahribati hesap edin artik.aferini haplarini tek tek yutmazsiniz hap olarak(BU SEKILDE INTIHAR ETMIS OLURSUNUZ!!!)hazirlanis sureci vardir.cunku amac zaten ilacin icindeki kodeini kullanmaktir.burdan tarifini verip kimseye yol gostermek istemiyorum.bilen zaten biliyor.etkisi seni yildizlara cikartir, cikartir, cikartir kus gibi suzule suzule de indirir.ex gbi birden cakilmazsin.bu yuzden ben ex sonrasinin o kotu tribini atlatmak icin kullanirdim.tatli bir uyusukluk, uyuklama yapar.bebekler gibi uyutur, bol sivi tukettirir.etkileri ertesi gun de devam eder.bazi oksuruk surplarinda da bulunur.her uyusturucu madde gibi butun yasattigi guzel seylerin pek tabii olarak faturasi agirdir.uzak durun.kullanan tanidiklariniz varsa da uzak tutun.nisanliniz dilerim sagligina kavusmustur.

arkadaşlar ben idrar verdim ve bana agrı kesici migde bulantısı uyku ve ıshal hapı yazdı 1 hafta sonra gel dedi suboxone yazamam 1 hafta kendini zorluyacaksın unlarla idare edeceksin dedi 1 hafta sonra suboxone yazacak ama ben 1 hafta bunlarla dayanama ben bu 1 hafta boyunca suboxone içersem idrarda çıkarmı arkadaşlar yanlış bilgi vermeyn lutfen bunu yapan veya yapan arkadşı olan warsa yazsın lutfen yanlış bilgi vermeyin allah herkeze yardım etsin !!!

merhaba, burada yazılanları okudum ve boyle bir blogun olmasına gerçekten çok sevindim, yapanların eline sağlık özellikle Mehti beye teşekkürler. ben kardeşim için buraya yazıyorum. kardeşim yaklaşık 2,5 yıldır koreks bağımlısı. iki gün önce çabalarımız sonuç verdi ve itiraf etti. amateme götürdük bazı ilaçlar verdiler ve şuan ayakta tedavı görüyor ve evde gözetim altında tutuyoruz. ama ne yazık ki kardeşim hakkında endişelerimiz sonlanmış değil. en ufak bir şeyde kendine bir şey yapacak diye korkuyoruz. ben kardeşimi dikkatle izliyourm ve bugun kardeşimi kağıt keserken yakaladım iki kere. ilkinde bir şey söylemedim fakat ikincisinde onu gordüğümü görerek telaş yaptı ve kagıda bir telefon numarası yazmaya basladı. yazdıktan sonra cebine koydu. bir süre sonra gidip sordum ve o kagıdı eve gelen arkadaşına verdiğini soyledi. arkadaşı tereddüt ettinde aslında vermedigini anladım. böyle bir kaçamağı neden yapmış olabilir acaba? bizden gizli hala içmeye mi devam ediyor? birde çekmecesinde suboxone buldum biri açılmıştı.. amatemde verilen ilaçları içerek bunuda içebilir mi? içebilirse yan etkisi varsa nelerdir? bu konuda bilgilerinizi paylaşır mısınız lütfen? biz 6 kişilik bir aileyiz ve her birimiz canla başla mücadele ediyoruz bu illetten kurtulması için.. ayrıca bağımlı olanlara söyleyeceğim şey de arkadaşlarınızı iyi seçin ve var olan çevrenizle alakanızı tamamen kesin. kendinize adam gibi arkadaşlar bulun ve tedavı olup durusunuzu sergileyin..bir kişiliğiniz olsun, bu hayata bağımlı olmak için gelmediniz. neden yapabileceklerinizin farkında değilsiniz? uyanın artık sizi uyutmasınlar daha fazla.

O ilaçlarla bırakanı daha görmedim, bende öyle yaptım şahsen ufak ufak suboxone kullanarak temiz verdim ve ilacımı aldım başka yolu yok.. Bir de bol bol su tüketirsen 5 güne kadar temizlenirsin..

Öncelikle son söylediklerinizde size katılıyorum, herkes hatasının farkına varacak ama geç olmasın.. Kardeşiniz kağıt yırtarken bir düşündüm kendimden neler yapabilir diye, gerçekten numara vermişte olabilir yada kağıtla bir çok şey yapılır madde içinde benim aklım fazla bir senaryo gelmiyor ama yanlış örnek vererek günahda almak istemiyorum, en iyisi siz izlemeye devam edin. Lavoboda fazla duruyorsa, banyoya sık sık giriyorsa dışarı çıkmak istiyorsa peşinde olun, kimi zaman çok içmek isteyecek ve bazen kendini kaybedicek işte ozaman 6 kişilik aileniz devreye girip gerekli sevgiyi, umudu vereceksiniz iradesini toplaması için ona yardımda bulunacaksınız. Amateme giderken, sakın tek yollamayın yanında ailenizden biri olsun. Amatem hastanedir ama etrafı torbacılarla kaynıyor. Evde çaktırmadan birde fazla sıkmadan kardeşinizi odası varsa girin birşeyler sorun öylesine. (ne yaptıgına bakmak amaçlı) Lavobodayken uzun durursa yada banyoda vallahi ayıp falan dinlemeyin öyle kontrol edin, sonuçta kardeşinizin geleceği söz konusu.. Benim söyleyebileceklerim bunlar.

eşim sobuxene kullanıyor bir kaç senedir ve şuan bağımlısı olmuş halde bırakmak istiyor hapı ama almadığı zaman kendinden geçiyor iştah gidiyor yüzü gözü şişiyor konuşamıyor sadece yatıyor bu hapı nasıl bırakabilırız:(

Mehti bey, söylediklerinizi dikkate alıyoruz ve çok teşekkür ediyoruz. kardeşim bugun bır krız geçirdi ama onu sakinleştirmeye çalıştık, babam dışarı çıkarıp arabayla dolaştırdı ama bir türlü sakinleşemedi, şimdi doktora kontrole gitmek istemıyor ve suboxone denilen ilaçtan almak istediğini söylüyor.size sorum doktora gitmek istememesini ve kriz anını nasıl engelleyebiliriz? yanlış bir şey yapmak istemiyoruz.

Suboxone ilacını bulabilirseniz krizi geçer ve sakinleşir, tedavisi dahada iyi olabilir. İlacı doktor yazıcak diyin gidin görüşün eğer yazarsa kesinlikle alın yazmaz ise bir şekilde ikna edip yazdırın.. Suboxonesuz krizi atamaz üzerinden.. Yada kardeşinizile beraber gidip torbacılardan yada satıcı birinden suboxone alabilirsiniz eğer doktor vermez ise. Suboxonesuz dahada kötü olur ve iradesini kaybedip evden bir şekilde kaçıp madde içer. Dikkat ediniz, Umarım bir sorun olmadan halledebilirsiniz..

Hapın yoksunluğu zor atılıyor bünyeden, ama eğer çalışıyorsa 7 gün izin alması gerekebilir.. Kendine anca 7 günde tam gelebilir. Bırakmaya karar verdikden sonra, ona destek çıkmalısınız ve her zaman yanında olmalısınız, zamanınızı iyi geçirmelisiniz. O kötü oldukca siz iyi şeyler yapıcaksınız, konuşacaksınız.. Ben 7 gün nasıl gecicek dedim ve geçti, zorda olsa, o an imkansız da olsa geçiyor .. Başka çaresi yok, bırakmak istiyorsan dayanacaksın

Ben 1.5 sene 12 mg subox iğne yaptım ben adanalıym ama su an bıraktım 1 ay oldu palet taktırdım tavsiye ederim

başarılarının devamını dilerim arkadaşım !

Selam mehti kardes bende bes aydir kullaniyorum bu illeti ve kurtulmak istiyorum ben bu pislik yuzunden ailemi cok uzdum onlara cok yalan soyledim bu pislikle beraber ilacta ictim pisikiyatri. ilaclari bu lanet sey yuzunden evdeki esyalari sattim annem evden gitti babaml annem ayrilmanin esigine geldi doktorlar bana şizofren teshisi koydu babamin kredi kart bilgilerine girip babami borclandirdim calismiyorum hep bir bosluktayim bazi zaman namaz kiliyorum ayni o gun iciyorum annem cok uzuluyor benim icin onunda pisikolojisii bozdum suboxson tedavisine basliyicam allah in izniyle insallah kurtulursam benimle birlikte hepsi kurtulsun yanitlarsan eger simdiden tessekkurler ben ferhat

Öncelikle geçmiş olsun, umarım daha fazla gitmeden temelli bırakabilirsin. 5 ay kısa bir zaman senin için fazla zorlu olmadan geçeceğine inanıyorum. 10 yıl içtikden sonra ben içmiyeceğim diyip bırakanlar var, zor da olsa yapanlar var. Tabi ilaçsız asla bırakamazlar, kim bırakırım derse bana göre ya yalan söyler yada bir mucizedir. Suboxone tedavisi senin için iyi olacak eğer başlarsan ama benim sana tavsiyem Yatarak tedavi olman. Ssk yoksa genel sağlık sigortası yaptır ve amateme başvur ve verdikleri günü bekleyip yatış yap. Senin için en iyisi olur!

teşekkürler önerilerin için ama ben çapada yattım inan bana işgence dolu günlerdi ve çapadan sonra korktum yatmaktan o yüzden artık hiç bir hastanede yatamıyorum tek yol suboxone tedavisini deniycem işe yarıycağını umuyorum tekrar teşekkürler

selam kardeş ben 1 senedir bu pisliği alıyorum ve bırakmak için tam zmanı diyorum 3 gü-n sonra yurtdışına çıkacağım ve 3 adet suoxone var elimde bana lütfen nasıl alacağım nasıl kullanmam lazım tam etki etmesi için ben için büyük bir fırsan 10 gün bu pislikten uzak olacağım çok uzak hemde ven gitmeden önce biraz olsa sıkıntımı atlatmak istiyorum suboxone bana yardımcı olurmu nasıl almam lazım yardımcı olması için en son az önce aldım pisliği ne zaman alabilirim suboxone ben daha öce aldım subpoxone yoksunluk başladığında ve çok kötü olduğumda ama etki etmedi sanki hemen psiliği almak zorunda kaldım bunun faydası ne zman görünür nasıl alınmalı acil cevap versen sna duacı olurum allah şimdiden senden razı olsun bende temizolayım bundan sonra kim varsa bu pislikten kurtarmak için elimden geleni yapacağım

suboxone 14 nisana gün verdiler ama sigortalı deilim para isterlermi ilaç için 14 nisanda

Merhaba arkadaşlar.

Suboxone ile tedavi olan, 6-7 ay bırakan ve daha sonra tekrar başlayan birine neler yapılmalı ? Nasıl bir yol izlenmeli ?

Selam ben daha 4/5 aydir kullaniyorum Bu lanet maddeyi.disarida eroini satan suboxonda var diyor.Hastaneye gidemem cevremden ve yasimdan dolayi .kendimden nefret etmeye basladim.evde cocuklarimin yuzune bakamiyorum.onun verecegi suboxon irandan geliyormus.dogruluk payi var midir? Alirsam etkisi olurmu?Daha fazla ilerlemesinden korkuyorum.cok tesekkurler

1 sene 4 aydır kulanıym sopoksonu arkadaşlar ama sunu soyluyum sopoksona bağımlılık var dıkatlı kulanın doktorun dedını dışına çıkmayın sakın

suboxone 10 günden fazla devam etmeyin daha sonrasında ağrılarınızı kescek Lyrica 300mg lık ilaç kullanabilirsiniz.. gerçi ben 75mg dan 2 adet içiyordum yeterli oluyodu. hem psikolojik olarak destekliyor kendinizi mükemmel hissettiriyor hayata karsı motive ediyor ve maldan kurtulmanın mutluluğunu yaşıyorsunuz hemde kemik agrılarınızı tamamen kesiyo.. kesinlikle tavsiye ederim. Allahım kurtarsın hepinizi.. Ben kurtuldum 2 senelik bagımlılığın ardından.. hem 150 binliraya yakın param altımdaki arabam dükkanımda tüm kazandıgım param gitti hem psikolojim hem çevremdeki tüm herkesi kaybettim. şimdi herşeye yeni baştan başlamanın mutluluğunu yasıyorum hepiniz için dua ediyorum umarım Rabbim kurtarır.

kardeşim aynen dediğin gibi ilk gittiğinde idrar testi yapyorlar eroine bakıyolar sonra uyku ilacı falan yazıyolar bidaki gidişinde eroin çıkmıycak yoksa yazmıyolar çok saçma bi sistem ama böyle ilk gittiğinizde gitmeden 5gr fln için :D 8lik yazdırmak istiyosanız :D

ankarada yasıyorum. bu illete erkek arkadasımla beraber başladık ALLAH'a cok şükür beraberde bıraktık 1 seneye yakın kullandık neredeyse, biz amateme gittik fakat tahliller kirli cıktıgı için suboxone yazmadılar onun yerine ağrı için Neruda uykusuzluk için Cedrina bulantı ve kusma için Emedur ishal için ise Lomotil yazdılar fakat bunlarda ne yazıkki reçete ile satılmakta erkek arkadasım aldı fakat ben almadım. sadece erkek arkadasımın aldıgı agrı kesiciden bi kaç tane aldım. bıraktık ve ne yazıkki sonra gene başladık mala. en sonunda gene bıraktık erkek arkadasım suboxone kullandı ama ben kullanmadım ve emin olun herşey sadece 4 güne bakıyor 4 gün boyunca gerekirse evden cıkmayın sürekli yatın 4. veya 5.ci günün sabahında gözlerinizi actıgınızda ne agrınız olucak ne halsizliginiz olucak cok enerjik bi şekilde kalkıp aynada kendinize bakıcaksınız bu benmiyim diye emin olun. ve uzun lafın kısası benim amatemde dosyam var zaten şuan gitsem direk 2mglık suboxone yazdırabiliyorum. gercekten bırakmak istiyen artık sabah kalktıgında yeter artık ben bu malla gözümü acıp kapatmak istemiyorum diyen kararlı boşuna ugrastırmayacak bi arkadaşa yardım amaçlı suboxone yazdırıp verebilirim hiç bir şekilde hiç bir beklentim kesinlikle yok tek beklentim bana kesinlikle bırakıcagının sözünü vermesi ve erkek arkadasımla beraber sürekli kontrol etmeyi düşünüyoruz bu yardımcı olacagımız arkadası. gercekten istteyenlere bunu yapabilirim. bana mehti sayhan arkadasımızın yazdıgı bu yazıdan yorum seklinde ulaşabilirsiniz sonra detaylı bir sekilde görüşülür zaten. kurtulmak bizim elimizde sadece sabır inanç ve azim yeterli bunun için :)

SeLamın Aleyküm öncelikle arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum bizlere yardımcı olduğunuz için benim size bi sorum olacak ben 5 6 yıldır mal içiyorum 2 2.5 yıldırda amatemde tedavim sürüyo gerek yatarak gerek ayaktan suboxsane tedavisi olarak amateme yatmadan önce nalorex adında bi ilaç kullandım paletin aynı mantığı üstüne ne kadar içersen kafa yapmıyo ama ondan 5 gün öncesine kadar içtiysen hastanelik ediyo bende önce mal içip üstünme bırakcam diye hemen üstüne o ilacı içtim biraz kötü olunca krizde sandım kendimi üstünede mal içtim ambulansla hastaneye kaldırdılar doktorlar iyi ki kalbin durup ölmemişsin dedi o günden sonra amateme yatmaya karar verdim . Yatmaz olsaydım dışarda insanlar 1 2 sboxsanla bırakırken ben bağımlısı oldum birinden kurtulduk daha beterine yakalandık malı ben ilaçsızda kendimi eve kapatarak 1oo lerce kez bıraktım amateme yatıp cıktıktan sonra ise her hafta başlayıp başlayıp ilaçla bırakıyorum yani hem ilacı içiyorum hem malı ilacı kendim bırakmaya çalışıp azaltıyorum oda yoksunluğa krize sokuyo gidip mal içiyorum maltan tam anlamıyla kurtulmam için benm suboxsandan hergün hem sabah hem akşam çektiğim krizinden kurtulmam lazm eskiden 3 gun acısını çekip bırakablirken şmdi hergün 2 şer 3 er saat kriz çekiyorum amateme yattığmda 8 lik suboxsane verdiler her gün ve çıktığımdada kullandığım için bağımlısı oldum ve bırakamıyorum kendi kendime bırakmaya çalışısıyorum şimdi ise mal içtikten sonraki gün krizin ilk günü 6 7 tane 2 mg lik içiyorum 2. gün 1 tane 3. gün yarım 4 . gün çeyrek fln düşüyorum günde 2 mg lığın çeyreğine kadar düşürdüm ama bırakamadım bırakamıyorum bırakamdığım zmn da hiç bi zmn eski hayatıma dönemiyorum hergün kalktığımda üşüyorum halsiz oluyorum acı çekiyorum bildiğin kriz çekiyorum hergün hem sabah hem akşam etkisi geçerken uyku fln uyuyamıyorum bu aralarda mala yönelmem daha kaçınılmaz oluyor bana bi yardımcı olun arkadaşlar bu sboxsanı NasıL bırakırım bunu bırakmak için başkabir ilaç varmı acısını hafifiletecek yada balık rum hastanesi fln çözüm olurmu ? Yada nasıl bırakıldığını anlatırmısınız Mehti kardeş sen bırakmışsın Allah rızası içn banada bi yardımcı olurmusun ... 1 hafta ilaç. kullanıyorum sonra gene mal çok yoruldum gerçekten şmdiden Teşkkr ediyorum herkese ...

SeLamın Aleyküm öncelikle arkadaşlar hepinize teşekkür ediyorum bizlere yardımcı olduğunuz için benim size bi sorum olacak ben 5 6 yıldır mal içiyorum 2 2.5 yıldırda amatemde tedavim sürüyo gerek yatarak gerek ayaktan suboxsane tedavisi olarak amateme yatmadan önce nalorex adında bi ilaç kullandım paletin aynı mantığı üstüne ne kadar içersen kafa yapmıyo ama ondan 5 gün öncesine kadar içtiysen hastanelik ediyo bende önce mal içip üstünme bırakcam diye hemen üstüne o ilacı içtim biraz kötü olunca krizde sandım kendimi üstünede mal içtim ambulansla hastaneye kaldırdılar doktorlar iyi ki kalbin durup ölmemişsin dedi o günden sonra amateme yatmaya karar verdim . Yatmaz olsaydım dışarda insanlar 1 2 sboxsanla bırakırken ben bağımlısı oldum birinden kurtulduk daha beterine yakalandık malı ben ilaçsızda kendimi eve kapatarak 1oo lerce kez bıraktım amateme yatıp cıktıktan sonra ise her hafta başlayıp başlayıp ilaçla bırakıyorum yani hem ilacı içiyorum hem malı ilacı kendim bırakmaya çalışıp azaltıyorum oda yoksunluğa krize sokuyo gidip mal içiyorum maltan tam anlamıyla kurtulmam için benm suboxsandan hergün hem sabah hem akşam çektiğim krizinden kurtulmam lazm eskiden 3 gun acısını çekip bırakablirken şmdi hergün 2 şer 3 er saat kriz çekiyorum amateme yattığmda 8 lik suboxsane verdiler her gün ve çıktığımdada kullandığım için bağımlısı oldum ve bırakamıyorum kendi kendime bırakmaya çalışısıyorum şimdi ise mal içtikten sonraki gün krizin ilk günü 6 7 tane 2 mg lik içiyorum 2. gün 1 tane 3. gün yarım 4 . gün çeyrek fln düşüyorum günde 2 mg lığın çeyreğine kadar düşürdüm ama bırakamadım bırakamıyorum bırakamdığım zmn da hiç bi zmn eski hayatıma dönemiyorum hergün kalktığımda üşüyorum halsiz oluyorum acı çekiyorum bildiğin kriz çekiyorum hergün hem sabah hem akşam etkisi geçerken uyku fln uyuyamıyorum bu aralarda mala yönelmem daha kaçınılmaz oluyor bana bi yardımcı olun arkadaşlar bu sboxsanı NasıL bırakırım bunu bırakmak için başkabir ilaç varmı acısını hafifiletecek yada balık rum hastanesi fln çözüm olurmu ? Yada nasıl bırakıldığını anlatırmısınız Mehti kardeş sen bırakmışsın Allah rızası içn banada bi yardımcı olurmusun ... 1 hafta ilaç. kullanıyorum sonra gene mal çok yoruldum gerçekten şmdiden Teşkkr ediyorum herkese ...

selamun aleykum arkadaslarım bende malesef bu bataktayı Ankarada amateme gidiyosun bi hafta içme gel sboksan vercem diyor zaten 1 hafta içmeden durabilsem bırakırım sizden rıcam Allah rızası için biriniz elınde olan varsa bana sboksan versin bende kurtulayım para isteyene parasınıda veririm yeterki bi el uzatın yardım etmek ısteyen olursa buraya yazsın ben ona numara yada ulasabılceği bi mail bırakırım

Suboxone ile suan gece yarisini gecti ve 3 cu gunumdeyim 8 mg lik kullaniyorum bu boku satanlar kendisini 20 den ilacini 40 dan veriyor hergun hergun 20 20 bayilacagina git 40 80 120 160 bayil kurtul ben 4 tane aldim ceyrek ceyrek kullaniyorum 1 tanesi bitti 3 gundur hic skintim yok bide su onemli bunu icen cogu insan bosta calismayan okumayan biri kardesim uzaklas cevrenden kac ben ankarada oturuyorum mersine kactim bi tanidigmin yanina 1 hafta kalicam allah in izniyle donuste kurtulmus olcam hersey senn elinde yeterki kafada bitir mehti kardes sendende allah razi olsu dusmussun kurtulmaun dusenin halinden anliyosun yardimlarin inaniyorumki ise yariyodur emre_yqn_xp@hotmail.com eklersen sevinrim sennle tanismak isterim yaradana emanetsiniz kardeslerim geceniz iyi olsun...

Mrb ben eda mersinde yasıyorum yazdıklarını okudum ve cok etkilendim 3 gundur kafama koydum kesinlikle artık kurtulmak istiyorum her gunun iskence esim bıraktı kurtuldu ama ben bırakamadım diye 3 yasındaki cocugumla beni ortada bırakıp kactı sigortam yok ilac alacak durumum yok torbacıların elinde oyuncak oldum sende bayansın ne demek istedigimi anlamıssındır Allah rızası icin bana yardım edin erkenden hayata goz kapatıp cocugumu bu hayatta yalnız bırakmak istemiyorum Rabbim hepimizin anasının evladının yuzu suyu hurmetine bize yardımcı olsun bizi buna dusurenlere gun yuzu gostermesin hayatımızı karartanların yolu aydınlıga cıkmasın Allah cok buyuk arkadaslar inancınızı kaybetmeyin bir sabah gunes bizim icin yeniden dogacak eger ben basarırsam geri kalan hayatımı bu illete dusup kurtulmak isteyen kardeslerime adayacagım mersinden selamlar olsun

Lütfen numaranızı yazın size sormam gerekenler var ne durumda içilmemeli yani tansiyon kalp vb.hastalıkları olan subokson içerse sorun olur mu yada ne derece olur araştırma imkanınız varsa yada bilgiliyseniz lütfen konuşmak istiyorum ben numaramı yazarım ama bayan olduğum için haliyle çekiniyorum

Hanfendi siteye günlük 1000 kişi giriyor ve 1000 kişinin hepsi de yardım arayan kişiler değil o yüzden numaramı yazmamı beklemeyin, Yorum atarken lütfen adınızı ve gerçek maillerinizi yazmayı unutmayın, Adsız olarak yorum atıyorsunuz sizinle yorumlar dışında iletişim kurmam münkün değil.

Kardeşim öncelikle bana biraz kızabilirsin söyliyceklerimden o yüzden şimdiden özür diliyorum.Ben 3 yıldır bonzai bağımlısıydım bi türlü bırakamıyodum ailemi kaybetme noktasına gelmiştim ve senin siteni gördüm yorumları tektek okudum ve bi gecede bonzaiyi bıraktım. Şimdi 2 ay olucak ve hiçte canım istemiyo ortamı bıraktım .Bildiğin üzere krize falan girmediğimiz için bizim için bırakmak daha kolay. Yinede onlarca ilaç kullanıp , hastanede yattıgı halde bırakamayan birine bıraktırdığın için sana teşekkür ediyorum. Allah bütün bağımlıların yar ve yardımcısı olsun.

Suboxon´da bir heroin, bagimlilik yapiyor o ilaci almadigin zaman heroinde oldugu gibi krize giriyorsun ama eroin kullanmaktansa bu ilaci kullanmak her yönden saglikli ve iyi, ben ilk önceleri eroin kullandigimda hayat cok zordu biliyorsunu ama bu ilaci almaya basladiktan sonra 7-8 sene hic krize girme gibi bir proplem yasamadim cünkü hergün bu ilactan(subutex,suboxon) bir tane aliyordum ve 24 saat sabaha kadar almama gerek yoktu ve sabahlarida krizde degilsin.Subutex, suboxon ikiside ayni ama biraz fark var subutex ben subutex aldim calismak ise gitmek hic zor degil düzenli bir hayatin oluyor, normal insan gibi yasiyorsun ve heroin derdinden kurtluyorsun ama ilk 1-2 iki hafta eroin vücuttan cikana kadar bu ilactan tam etki alamazsiniz krize girmezsiniz ama biraz kendinizi iyi hissetmezsiniz ama katlanilmayacak birsey degil, 1-2 hafta sonrasi ve zamanla bu ilac severek aliyorsun ve saglik yönünden cok iyisin.Ben suan kendim ilacin dozunu azaltarak biraktim 2 aydir almyorum hic alacagimida sanmiyorum cünkü bende iman var Allaha dualar ediyorum namaz kiliyorum ilahiler dinliyorum, imanimi gelistiriyorum, kisacasi Allahtan baskasi yardim edemez.Ben 10 sene heorin, subutex ve diger binbir cesit ilac uyusturucu akla gelen her türlü uyusturucu ama Allahima sükürler olsun ben diger uyusturucu bagimlilarin yasadigi proplemleri yasamadim.Beni taniyanlar benim uyusturucu kullandigima inanmazlardi cünkü ben hep calistim kizimla esimle ailemle ilgilendim ama subutexin cok faydasi oldu bana ilk zamanlar kirize cok girdim ama bu ilaci almaya baslayinca kriz proplemim kalkti cünkü hergün bu ilactan aldim.Avrupada (Frankfurt´ta)bu ilac cok yaygin tomates biber satar gibi insanlar ilac uyusturucu satiyorlar.Size tavsiyem Allaha yönelin dualar ediniz elbet o dualarin kabulunu ve hayatinizin güzelestigini göreceksiniz...Allah yardimciniz olsun...

Arkadaslar ne yardımcı olmuyor şunuz ben 3 aydır mal içiyorum folyo ile karnım agrıyor terliyorum bel ağrısı oluyor 2 gun içmedım ama tekrar içtım nasıl bırak bılırım yardımcı olun olmucaksınız bılelım amacınız ne yardımcı olun yokmu bu naletı içip bırakan ya bı yazın ne yapmak gerek sızdemı burda yalan yanlış yazıyorsunuz yardım istıyoruz allh rızası için

Kardeşim neden kızayım sen doğru olanı yapmışsın umarım herkes de bırakır bu nalet pislikleri.

Bu ilaclar paralimi

Yanii.. Eğer sigortanız var ise Bakırköy Amatem'de ki doktorlar yazabilir, ama uzun sürer. Diğer türlü fazla ilacı olan kişi satarsa ondada para ister yani ama bu illegaldir cezası vardır. Yani dünyada ki herşey gibi bu da paralı..

neden kızabilirsin dedim , çünkü bonzaiyi eroin kullanan insanların yorumlarını okuyucunda bi kerekte sildim attım.

BİR SORUM OLACAK BU SUBOXU ALMAK İCİN VUCUT EROİNDEN TAMAMEN TEMİZ Mİ OLMAZI LASSIM ?BEN İLK GÜN ALDIM 18 SAAT KRİSİN İCİNDE BİN PİŞMAN OLDUM KRİSİMİ ARTTIRDI ,ERTESİ GÜN CESARET EDEMEDİM TEKRAR ALMAYA .YANE NAZIL ALMAK LASSIM BU İLACI BİRDE BU NALOKSAN DEDİKLERİ MADE ESKİDEN KRİZ YAPMAK İCİN KULANDIKLARI MADE DEĞİL Mİ ,BİLMİYORUM YAŞINIZI AMA ESKİDEN 24 SAATE TEMİZLİYORLARDI VUCUDU BU NALOKSAN SANKİ ORDAN AKLIMDA KALMIŞ GİBİ .TŞK

ŞU UYKU TEDAVİSİ YAPAN VARMI İCİMİZDE,COK MERAK EDİYORUM NEYLEN UYUTUYORLAR ACABA ,5 GÜN UYUTSALAR BENİ BANA YETER Dİ ,

Arkadaşlar alternatif şehirler olarak pis olsanda hemen alabileceğin şehirler adana amatem ve Konya amatem ilk alacağın için kanında eroin çıkarsa yazıyor ..diğer şehirler ya hiç yazmıyor yada temizlen gel öyle yazalım diyolar .. eroinin ciddi bağımlısıysan suboxonsz bırakman çok zor .. ben şahsen yatmadan bırakamıyorum gezmediğim amatem kalmadı ankara adana en son konyada 3 kere yattım şuanda da içmiyorum içmeyide düşünmüyorm inş allahım bu sefer yüzüme gülerde içmem ..

Merhaba.
Arkadaşlar size konya amatemi öneriyorum.

Amateme git kardes

merhaba admin suboxone bırakma aşamasındayım ama suboxone içmeyince bunalıma giriyom bu arada cipralex diye bir ilaç var onu kullansam olurmu sizce

Öncelikle merhaba,ben 18 yaşındayım lise diplomamı aldım sınavı kazanamadım ama bir daha çalışıyorum bu dönem için.ben Ankara'da yaşıyorum.Ailem orta halli.100 ü aşkın gündür eroin kullanmıyorum.bir buçuk sene folyodan dumanını çektim.Üç günde bir yaptım bazen 2 oluyordu ama hiç art arda içmedim.en fazla aldığım 2 paketti.Arkadaşım tanıştırdı beni eroinle.Unutamıyorum hala Ankaralılar bilir.Kızılay anıttepe arasındaki kumrular parkında içmiştim ilk dumanımı.Muhteşemdi tek kelimeyle.Sesim bile farklı geliyordu.11. sınıfın ikinci yarısının başıydı Mart ayı gibiydi.Hatırladığım kadarıyla 4 kere bırakmaya çalıştım ve şu ana kadar bir kere bile krize girmedim.Şu anki rekorumdan önceki rekorum 21 gündü.Rehabilitasyona gitmedim ne Amatem ne de doktor ne de başka birşey.Aile dostu bir psikiyatrist abim saolsun Ativan(Lorazepam) yazdı onu kullandım.Şikayetim ise 100 den fazla gündür içmiyorum ama hala kafamdan çıkmıyor her günüm cehennem oluyor.Bırakma sürecimde alkol kullanıyorum her günün ortasında.Ama bir yerden sonra o da can sıkıyor.Umarım yalnız değilimdir.Günümün birçok zamanında aklımın bir köşesinde eroin var.Ayıptır söylemesi dün eski bir alışkanlığım olan bali kullandım.İşe yarar gibi oldu ama bu sefer de alkol gibi onu kullanıcam her gün korkusu var içimde.Kullanacağımı da düşünmüyorum ama her gün bunu yaşamaktan gerçekten sıkıldım.Sicile geçmesin diye Amatem'e gitmedim eğitim hayatım bok olur işe almazlar diye.Yaşamımın en güzel vaktini bunlarla harcıyorum.Sorularım ise;Yavaş yavaş bırakmadığım için mi bunları yaşıyorum?Suboxone ya da rehabilitasyon gerçekten gerekli miydi?Ativan eroinden daha fazla bağımlılık riski taşıyor,acaba o yüzden mi bunlar oluyor?Eğer Amatem'e gidersem sicilime işleme olayı gerçek mi?Grup tedavisi/terapisi ya da daha önce kullanmış ve uzun süre bırakmış GÜVENİLİR kişilerle iletişim kurmam mümkün mü ya da işe yarar mı?Son zamanlarda gözlerim durduk yere yaşarıyor tıpkı eroin içmediğim zamandaki gibi,bu neden oluyor ya da başka kimsede oluyor mu ya da bununla bir ilgisi var mı?Amatemden vermezlerse mahalleden ya da amatem dışından suboxone elde etmem ne kadar yarar sağlar?UMARIM OKUR VE CEVAPLARSINIZ ALLAH HERKESİN YARDIMCISI OLSUN BELKİ BUNDAN DAHA BÜYÜK SORUNLARI OLANLAR VARDIR AMA LÜTFEN KÜÇÜMSEMEYİN.TEKRAR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.

Merhaba arkadaslar bende bu dalgayi 7 ay folyo yoluyla gunde 2.5 gram olmak uzere kullandim yani gunluk 160 lira ama en sonunda biraktim hemde hicbir ilac kullanmadan kendimi 8 gun eve kapatarak bu lanet sey birakmak icin gereken tek sey kararlilik ve kendinize guvenmeniz sadece ilk 3 gun cok sikintim oldu dayanamiycak durumlara bile geldim ama aklimda hep ailem cevrem isim saygim oldugu icin basaricagima inandim zaten onemli olan bu 3 gun bu gunlerde vucud asiri su kaybindan kotu halde oldugu icin hastaneye gidip 2 kere serum yedim bu hem vucudumun dinc durmasini hemde sikintimi bi nevze olsada hafifletti evdede bol bol meyve yogurt ve su tukettim ayrica cok kotu oldugum durumlarda soguk dusa attim kendimi(soguk dus iki saat kadar erteliyo hastaligi) 3. Gunun sonunda sadece bel agrilarim hafif sikintim ve uykusuzlugum kaldi ve 8. Gunun sonunda deliksiz bi uyku cektim sabah kalktigimda vucudum sirilsiklam olmustu kalkip bi dus aldim ve bomba gibiydim soylemek istedigim kendinizi karamsarliga cekmeyin kotu dusunmekten vazgecin isteyipte basaramayacaginiz hicbirsey yok kendinizi hastanelere ilaclara sartlandirmayada gerek yok Allah yardimciniz olsun arkadaslar

HERSEYDEN ONCE AILENIZI ESINIZI COCUKLARINIZI DUSUNUN MUTLU BIR GELECEK SIZI BEKLIYOR

Arkadaşlar sehrinde suboxon yazdiramayanlar ki maalesef karşılaşıyoruz Konya yada Adanaya gitsin orda 2 ay devam ettikten sonra dosyasini sehrine aldirsin ozaman yaziyorlar allah yardimcinjz olsun

Güzel yorumun için teşekkür ederim. Umarım böyle devam edersin, herkes örnek alır..

Arkadaşın dediği gibi yapabilirsiniz

Merhaba arkadaslar 4 aydir kullaniyorum yaklasik en baslarda 3-4 gunde bir kullaniyordum daha sonra hergun kullanamay basladim daha oncede biraktim suboxone lu suboxone suz bugun 4.gunun suboxone u mumkun oldugunca az kullanmaya calistim yanimda 4.5 tane vardi 1.5 kaldi yalniz bugun 4. Gun dunde suboxone kullanmadim ama bu sabah kalktigimda bacaklarimda o tuhaf agriyi hissetmeye basladim ilk defa 4.gun belirti giruyorum sizce bu daha uzun surermi bide suboxoneye dusmek istemiyorum

Son durum nedir arkadaşım?

adanalı arkadas palet taktırdım demıs o nasıl bır yontem bırı bısey soyleyebılrı mı

Balıklı rum hastanesinde palet takıyorlar. Palet vucudunun içine bir parça yerleştiriyolar, yoksunluğunu gideriyor. Gidip eroin içersen etki etmiyor kusturuyor. Fiyatı değişiyor en son 3 bin tl idi şimdi bilmiyorum eğer tanıdık bulursanız ucuza taktırabilirsiniz.

Keşke cevap versenız ? :(

Arkadaslar ben yazmıştım.Bundan once bir yorum daha yapmıştım.Sabah 2mg suboxone ıctım simdi canım cok fena dalga cekıyor önümdede duruyor ne yapmam lazm bilmiyorum kafam cok karısık

Arkadaşım sakın içme. Kendine zarar edersin.

S.a oncelikle. Ben cmtsi sabahtan Amateme gidicem. Subox icin. Ilk defa gidicem amateme. Sizce alabilir miyim subox ? Yanimda ailemle bersber giricem doktorun yanina. Birde 8 aydir içiyorum ama dozu hic arttitmadim. Sabah 1 paket alıyorum diger gunun sabahina kadar onunla idare ediyorum. Yaklasik 25 duman falan cikiyor 1 paketten. Bu doz birakmamda yardimci olur mu bana ? Amatemde subox vermeseler bile orda temin edebilirsin dediler bana illegal yoldan. Dogru mu bu?
teşekkür ederim allah yar ve yardimcimiz olsun...

Öncelikle cmtsi galiba cumartesi demek. Cumartesi Amatem kapalıdır, hafta içleri saat 8:00-16:30 arası açıktır. İlk gidişinde alman zor ama doktorlar inanırsa bırakacağına sana yazabilirler. 8 aydır dozu arttırmaman senin için iyi olmuş bırakmanda kolaylık sağlayabilir. İllegal yollarla suboxone temin edebilirsin tabii ki de.

merhaba.elimde üç buçuk tane 2mglik suboxone var,yarın yine 2mglik üç tane daha alıcam ve eğer soruma cevap verirseniz başlıcam.suboxone u eroini bıraktıktan ne kadar süre sonra içebilirim?ilk krizde içebilir miyim? bir yerlerden suboxone u içmek için temizlenmek gerektiğini duymuştum yani vucutta eroin varsa ve subo içilirse ani kalp krizi riski varmış...bu doğru mu?eroin ile beraber subonun alınmaması gerektiğini biliyordum veya aynı gün içinde vs fakat boyle birşey ilk defa duydum ve bu yüzden bir türlü bırakamıyorum suboyada başlayamıyorum.yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler.birde subolaarı yarım yarım almayı düşünüyorum sizce günde yarım yeterli olur mu yoksa sabah akşam mı alayım?

S.a benim kardeşimde eroin folyo yoluyla içiyor son 3 aydır fakat bırakmak istiyor ve izmir katipcelebi gastanesi ametem polinkinliğine gittik faka bize somoxonu yazamıcağına yatırması gerektiğini söyle kadeşimin hiçbir sağlık güvencesi yok son 2 haftadır calışıyo o hapı yazdırıp alabilen varsa nekadarsa parası verelim yeterki kardeşim yolun başındaykn bun kurtulsun lütfen yardımcı olun allahta sizin yardımcınız olsun

A.s yonca hanım böyle şeyleri yorum atarak değil de iletişim bölümünden bize yazarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz. http://eroinehayir.blogspot.com.tr/p/iletisim.html

Arkadaşlar ben bu eroini 2 yıldır içiyorum ve 4 gün önce bıraktım bugün dördüncü günüm yani 2 lik suboxone sayesinde bırakmaya başladım ve bugün son ilacımı içtim ilacın etkisi geçtikten sonra tekrar kriz yaşarmıyım ? Yardımcı olabilirsiniz.

maalesef yaşayacaksın ama çok mu olur az mı olur bilemem. sadece sabret ve kurtul..

Ağzım açık okudum bütün yorumları ve tebrik ettim herşeyin başı inanmak ben cerrahi hemşireyim. Ağzıma maddenin hiç bi çeşidini sürmedin fakat erkek arkadaşım 2 yıldır metanfetamin kullanıyo bırakmak için çok çaba sarfediyor çok zayıfladı osteoartit Başlangıcı olmaya başladı AMATEM e gitti kendisi fakat uyutucu bi takım ilaçlar verdiler inancını yitirdi tekrar devam etti 10 gün bıraktı sonra yine başladı şuan kullanıyo ve benden yardım istiyo serum şeklinde olanı yok mudur bu ilacın yada kendim gidip ben madde bağımlısıyım desem ikna edebilir miyim kan tahlili mutlaka isteniyor mu çok teşekkürler Allah yar ve yardımcınız olsun.

Sizin almanız imkansız, idrar ve kan testi isterler. Erkek arkadaşınız için herhangi birşey yapamazsınız sadece onun yapmasına yardım edebilirsiniz yani destekçisi olursunuz. Eğer suboxone denen ilaç işe yararsa onun için sokaktan bir yerden suboxone bulun ve bıraksın. Eğer işe yaramaz ise, 6-7 gün uyutacak şekilde serum var onlardan yaptırsın sonra uyanınca full c vitamini destekli serum sonra sağlıklı beslensin ve üzerine rahatlaması için psikiyatrik ilaçlarla desteklenebilir. Fiziki olarak atlatması kolay ama önemli olan beynen ve beyin de de bitirmesi imkansız. Bu öyle bir hastalıklı tedavisi yok ama iyileşir. Eğer iyi bakarsa kendine içmezse zamanla iyileşir ama asla bitmez beyinden asla silinmez..

Hep bi hafda suboz kullanip geei uyustrcu icip geri hep birakiom die subox kullaniom bu hep basa donuo ve hep bole bi hafda birakiom buna bi cozm varsa herkes kurtulcak eminim

15gün bırakabiliyorum ilaçla yada subokxonla krize grip öle yada suboxon kullanıp 15 gün bırakıyorum ama tekrar yne başlıyorum.15gün bırakmayı başarıyorum ama ondan sonrası gelmiyor. kolay olmayan yada yapıpta başaramıcağım bişeyler değilde zor olupta başarabileceğim bi yol bi fikri olan varsa lütfen söylesin bana ne yapablirim.. torbacılara çökmekten torbacı kalmadı manavgatta mal bulmakta zor para bulmakta zor bırakmakta zor ne yapabilirim fikir verin

S.a kardeşim ben 15 yıldır bağmlıydım ve almanyada doğdum büyüdüm yani hepsini gayet iyi biliyorum bence en iyi tedavi metahdon ama türkiyede yok ,suboxona gelinçe en az 30 saat beklemen gerekiyor kulanman için eğer erken kulanırsan turbo kriz dedimiz krize girersin yani normal krizden 10 kat daha güçlü o yüzden kulanırken çok dikkat et şakası yok 2mg lan başla baktın yetmedi 2 daha artıra bilirsin

Suboxonun kafasi var eroinden 1 hafta sonra ictim o bi hafta icinde 2lik kullaniyordum. sonra 8 lik ictim feristahimi kaybettim kim diyosa kafasi yok yalan soyluyo olmaz olurmu.

amatemde tedavi kesinlikle gizli tutuluyor.korkmanıza gerek yok.gidin.sicile işlemiyor

Mail attım üstadım dönüşünü bekliyorum

ben yaklasik 2 yildir su pisligi iciyom her ictigim zamanda lanet okuyom nerden bulastim diye ben folyo icen biri degillim sigara ici yani krax seklinde kullaniyom ve devamli bi iciciligimde yok zaten bu son zamanlarda hastaligini cekmeye basladim ama folyo icen biri kadar degil hastaligim her cektigim zamamda bidaha icmiycem dedim ama hep kendmi kandirdim Allahima cok sukur isimden hic ali koymadim kendimi ailemden de kimse bilmiyor ama gecende arkdasmin ailesi ogrendi bu sefer gercekten birakma zamani geldi 2 haftadir icmiyom ve suboxsne kullaniyom icenler icin gercekten bir panzehir bu ilac kendine getiriyor seni agrin sizini hepsni aliyor su pisligi icen devamli kullanan herkes zaten ne bok oldugunu senden neleri kopardigini cok iyi bilir anlatmama gerek yok ben cok rahat suboxsne bulan biriyim ve ustnde esyayla polise yakalandiktan sonra denetim serbestlgi verdigi zaman da zaten doktor sana yaziyor bunu ve bu olay benim basima geldi ve yakinda mahkemem var sonrasinda doktora gonderip muahne etcek istiyen olursa hic bir bedel istemeden vercem ama gercekten birakmak isteyen kisiler ulassin bana esenyurt istanbulda oturuyom facede bokta adim cihan deniz diye kayitli ve ismin yaninda sikinti cok yazar hadi kalin saglicakla allah yardimcniz olsun insallah birakirsiniz hepiniz . . .

Farkindalik onemli bn acikcasi birakali 5 gun oldu suan sagima soluma donuyorum suboxla isim biteli 2 gun oldu uyuyamiyorum evet ama bugun arkaddaslarimla mangal yaktik hepsi iyi doslarim hepsi bnm icin mutluydular simdi o gunlerimi dusunuyorum profesyonel sporcuydum bn antronordum ogrencilerim vardi cok kaziklar yedim sigara icmezken ota basladim ytmedikce artti ozguvenimde salakligimda eroine bulastigimda kafasi cok guzel ismi tık demislersi fulyanin uzerinde olanindan daha snra ogrendim eroin oldugunu snra aman cnm dedim kac yil gecti ailemden gizledim kup kuru dal gibi kaldim ameliyt olmustum ona yordum halimi bi sekilde gizledim arkadaslar aynaya baktigimda diyorumki bn hergun 12 saat calisip aksam kazancimi eroine yatircak adam degildim salak gibi yari hasta beyin ucuk iste calisiyosun aksam olunca aliyosun kulaniyosun ytrken yarin birakmam lazim diyosun ne kadr suruyo bu biliyonuzmu farkindalik cok onemli birde biraktiktan sonraki pozitif halimi anlatiyim tiktan baska guzellikler vardi biliyodum ozluyodum spor salanunu cok ozluyodum :) o lanet tika harcadgm parayla aksamlari likor buldum birde subox attim kendimi oyle iyi sarladimki dedim bu maximum bes gun surcek snra ozgurum suboxusumu aldim amateme gidemedim torbacimi tuttum konustum oda birakti sasircaksiniz belki ama bnle birlikte uc kisi birakti birakmak istemeyenlerle iliskinizi kesin acimayin acinasi halde olan sizsiniz once gorev kendinizi kurtarmak bir ay verin kendinize cnku bilinciniz bes gunicerisinde cok fazla yerine geliyo fakat kucuk kucuk seyler uykusuzluklar cekebilirsiniz on gn snra bn tmizim dersiniz icinizde bi korku olur ya yine baslarsan iste o zaman bn girip boyle yazilari okuyorum kndime geliyorum ne demek ya tekrar baslarsam insan zatiftir insan gucludur piskolojik olrak kendini oyle hazirla arkadas dost seytan herkezi goruyosun eskisnden daha teccubeli ve daha zekisin aslinda aklinami geldi neden baslamaman gerektigini dusun biraktiginda neye kavusucagini dusun kucuklugunu dusun nasil kosuyodun ozgurce mutlu. Mutlu bu eroin umudunu icideki cocugu almadimi senden dusun arkads dusun hastayken kotu dusunursun bunu o sagliyo inadina bes gun dayanmalisin dusun ben birakamasaydim doslarimi tek tek arayip grev vercktin beni gotrun bi eve kitleyin yanimda olun grev bilancosu yapalim oda olmasa amateme gtcektim simdi gidipte hala birakamayanlari goruyorum sonu olum yazmis arkadas okudugumda icim ciz etti ne kadr basit binkarektersin pes ediyosun hyatin omu senin hayatini basite alma guzelleatirmek senin elinde biliyorum manotonluktan kurtulmak istiyosun kurtulamiyosun ve hep boyle kalck saniyosun hyir en fazla bes gun ki bu cok nadir eger gnde ortlama dort gram flan iciyosaniz dger trlu genelde iki tas catlasin uc gun dusunuyosun hic gcmicekmis gibi kisiye gore degisir ama genellemede bes gun dedim bn siz eger hayatinizi gercktn kazanmak istiyosaniz sonu olum filan degil birakin boyle dusunmeyi sadece direnin allah yardimciniz olacaktir allah kaldiramicagijiz yuk vermez eger size boyle zor bi yuku verdiyse sevgili kulusunuz bu sinavi gecin temizlenim cennet sizi bekliyo gercktn pakolojimizi hazirlarsaniz gerisi gerckten gelick bazen sansiZ olabilirsiniz ama bazde cok sanalisiniz dimi o sansinizi yakalayana kadr deneyin altarnatif yollarda var bu sayfayi acan arkadasa teaekkur ediyorum ben icimi doktum neden braktgiki kendimede htrlatarak yazdim allah yardimciniz olucaktir bunu bilin...

Merhaba bende bişey sormak isderim face hesabınızıbulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba bende bişey sormak isderim face hesabınızı bulamadım bana face verirseniz ordan konuşmak isderim teşekürler.

Merhaba bende bişey sormak isderim face hesabınızı bulamadım bana face verirseniz ordan konuşmak isderim teşekürler.

Merhaba arkadaşlar suboxone ilaç bulmam konusunda yardımcı olabilek varsa memnun olurum.Bu illetten kurtulmak isteyen arkadaşa destek için gerekli.

Ben amateme gitmeye cekınoyorum daha doğrusu ailemin öğrenmesini istemiyorum 2007 yılında yatmıştım zaten sizden isteğim cok istekliğim bırakmak için bana reçete olmadan yada bu ilaçı almanın başka yoku varmı mehti bey yardımcı olursanız size çok dua ederim teşekkür ederim

dirtynetworkz@gmail.com mail adresimden bana ulaşabilirsiniz. yada facebook sayfamıza mesaş atabilirsiniz. size başka türlü ulaşamam.

sayın mehti bey allah sizden razı olsun kısa bi hikayemi anlatıyım ben 4 aydır folyoda içiyordum bırakmak icin elimden geleni yapıyordum bir türlü olmuyordu cok kısa oldu gecen cuma günü burdan yorumları okudum tek tek sırasıyla yaptım aileme acıkladım normal karsıladılar agrıları atlatmak içinde parol denilen agrı kesici kulandım sabah hemen balıklı rum hastanesine gitim orda cok guzel karsılıyorlar yardımcı oluyorlar bu ileten kurtulmak için hemen idrar testi yapıldı 20 dk sonra çıktı hersey ortaya doktor suat bey bana tek sordugu soru gercekten bırakmak istiyormusun bende kafamda bitir dim o zaman sana sivoksin yazmıyorum dedi oda bagımlılık yapıyor dededi bana iki üc tane güzel ilaclar yazdı amazen falan bututn bu yola düşen arkadaşlarıma sadece sunu diyorum ben cok iyi degilim su ana ama kulandıgım zamanlardan cok cok daha iyiyim alah askına bırakın allah askına ailenize acıklayın onlar bizim en buyuk destekcilerimiz

arkadaşlar suboxone lazım çok acil parası ne ise önemli değil lütfen yardımcı olrmuusnz

Nasıl yardımcı olucağız ki? Ulaşabileceğimiz birşey vermemişsin ki, mail, telefon, whatsapp, facebook fln..? mail adresim: dirtynetworkz@gmail.com mail at halledelim

ULAN ARKADAŞ NEREDEN DÜŞTÜK BU BOKA.. 7-8SENEDİR EROİNLE DANS EDİYORUM BİR BIRAKIYORUM BİR BAŞLIYORUM.. O SUBOXONUN DA ALLAH BİN BELASINI VERSİN HASTANEYE YATIP BIRAKMAK EN İYİSİ.. SUBOXUN KRİZİ GEÇMİYOR GEÇMİYOR... ARTIK TERLEMEKTEN YILDIM! TATİLE GELDİM BIRAKMAK İÇİN DAYANAMADIM BASTIM ANTALYAYA GİTTİM 350 KM DÖNÜŞLE 700 EDER ŞİMDİ YİNE BİTTİ ANNEMİY NASIL KANDIRSAM DİYE DÜŞÜNÜYORUM... LYRCA İLAÇ VARY BAKINY ONU ÖNERİRİM KRİZİNİZİ ALIR GÜZEL DE KAFASI VAR. LYRCA İÇİN SUBOX BAGIMLILIĞI FENA.. MALIN DA KAFASI YOK NEDEN İÇİYORUM BİLMİYORUM LAN NE OLCAK HALİMİZ BİDE BEN AKILLI ZEKİ ADAMIMY 2 UNI OKUDUM BİDAHA OKUYACAĞIM Y. LİSANS SOKAYIM BÖYLE ZEKİLİĞE BEN. DANSIMIZ BİR BİTMEDİ TAŞLA MALI MKARISTIRIP İĞNEY YAPIYORUM ULAN ÖLMÜYORUM DA..2. GÜNÜMDEYİM MAL YOK AMA BEN MAL GİBİYİM GÜYA TATİLDEYİM.. 300mg 10 tane lyrca İÇİYORUM GÜNDE BÖBREKLER NE HALDE KİM BİLİR.. BİZE ACIMAYIN ABİLER ÇÜNKÜ SİZLER HAYAT KAVGANIZDA MÜCADELE EDERKEN BİZLER VURDUK MALI MUTLU MUTLU GEZDİK BİZLER HAKETTİK
HAKETTİK... SON OLARAK DİYORUM Kİ MÜPTEZEL KARDEŞLERİM HANİ YOK MU BİRŞEYİMİZ

300 ml 10 tane içilirmi kardeş ne yaptın karaciğer yalan olur.suboksanın hastalığına bende dayanamadım bir süre dalga suboksan arasında gidip geldim şimdi pellet taktırdım kurtuldum.en güzeli pellet ilk başta biraz zor olsada sonra bir bakıyorsun normal insan olmuşsun.en iyiside her kezle aran bir anda düzeliyor.

300 ml 10 tane içilirmi kardeş ne yaptın karaciğer yalan olur.suboksanın hastalığına bende dayanamadım bir süre dalga suboksan arasında gidip geldim şimdi pellet taktırdım kurtuldum.en güzeli pellet ilk başta biraz zor olsada sonra bir bakıyorsun normal insan olmuşsun.en iyiside her kezle aran bir anda düzeliyor.

HAYIRLI BAYRAMLAR ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM ARKADAŞLAR SUBOXONE UZUN SÜRE KULLANILDI MI KARACİYER YETMEZLİĞİNE NEDEN OLUYOR O YÜZDEN UZUN SÜRE KULLANMANIZI TAVSİYE ETMİYORUM ......

tansiyon ve sağlık konulu bir blogum var bu yüzden diğer sağlık konulu siteleri inceleyip araştırıyorum, blogunuzu gerçekten çok başarılı bulduğumu belirtmek isterim.

Bende biraktim ama aklimdan cikmiyor 9 gun oldu ne yapmaliyim ?

karaciyer yetmezliğine neden olan ilaç NALOXONE dir lütfen Suboxone ile karıştırmayın.

eroin yada başka opiatlardan suboxone kullanımına geçmek için kesinlikle krizde olmak gerekiyor aksi taktirde suboxonenin kendisi krizi başlatıyor ve bunun sonucu kalp krizi vs gibi tehlikeleri var. Yani yoksunluk krizinin içinde olmanız lazım son kullanımdan en az 24 saat sonra suboxone alınması tavsiye ediliyor.

S. A bu ileti bbırakanlara helal olsun bende 2 yildan fazla oldu peynir kullanali şimdiye kadar sadece 1 tane 8 subokson la bıraktım 4 gün icmedim çünki yoktu bırakmak için antalyaya tatil köyüne gittim ilk gün bulmak için zeytin köy diye bi yer var dediler 5 6 saatlik yol çıktım gittim yine bulamadım verhasile kelam 4 5 gün icmedim sonra canım çok istiyodu bizim memleket eroin merkezi antalyada ilk uçakla wan'a dòndüm yine içtim ayin onunda elazigda randevu var yatacam başta çok istekliydim şşimdi gün yaklaştıkça gitmek istemiyorum ne yapacağımı bilmiyorum annem perişan oldu artık beni öyle gördükce ne yapacam ben

Erkek arkadaşım 5 senedir eroin bağımlısı bi ara bırakmıştı ama bazı sorunlarından dolayı yeniden başladı her gün 2 doz alıyor çok uğraşıyorum ama çok zorluyo onu icmedigi zamanlar evlenmek üzereyiz ama bu sorun hallolmadan olmayacağını biliyor bu ilacı nal kullanması gerekiyo yani gerçekten bırakmayı istiyo yardımcı olur musunuz

Sa.mehti abey bende 2 küsür yıldır peynir Kullanıyorum 20 tane 2 lik suboxone var 1 tane de 8 lik var 5 gün icmedim bundan 2 ay önce sadece 1 tane 8 likle şimdi bu suboxone ile bırakabilir miyim ilacın bagamlisi olurmu yum bi cewap ver kardeşine

Arkadaşlar şu yorumlara suboxone'da eroin onunda krizi var diyen beyinsiz herifler veya bayanlar ulan beyninizde bitmemiş ki suboxone'a laf atıyosunuz!!!O pislikle suboxone u bir tutamazsınız!Suboxone u türkiyeye gelmesi için defalarca ret almasına rağmen yok bu ilacı getiremeyiz türkiyeye diyen sağlık bakanlığına inat bu ilacı pes etmeden türkiyeye getiren Profesör Dr.Murat hoca'dır.Allah bin kere razı olsun hocamız'dan,yatın kalkın bu adama dua edin!Kurtulmanızın iki yolu var bir kendiniz,bir de suboxone dediğimiz devrim niteliğindeki bir ilaç'tır.Bu amınagoduğumun pisliğini ilk önce beyinde bitiriceksiniz etrafınızdakilerin gaz'ıyla hastaneye gidip yatıp veya ilaç alıp bırakırsanız fırsat veya para bulduğunuzda gidip içeceksiniz..Gerçekten bırakmak isteyen insan olduğu yerdede bırakır.Geçin o memleket değiştirme başka yere gitme ayaklarını heryerde bırakır bırakacak olan adam veya bayan..6 yıl kullandım nefret ettim ama sadece kendimden nefret ettim gittim yattım bıraktım..ve 5 yıldan ber ağzıma sürmedim!!!Ama kendime şunu söylemedim hiç bir zaman aa ben iyi oldum bıraktım demedim.her gün şunu söylüyorum kendime BEN BİR BAĞIMLIYDIM AMA BUGÜN TEMİZ'İM ÖMRÜM BOYUNCA DA TEMİZ KALACAĞIM diyerek hergünüme böyle başlıyorum.Yok ben içmem bidaha,yok ben iyiyim artık diyenler BOK iyisiniz ömür boyu hastayız!!!Şimdi bu söylediklerime bi tane iki tane beynine soktuğum çıkar der kardeş sen içersin der!İçmem ilk önce kendinize anlatın ben bitirdim beynimde!Bir hatamıda anlatayım ders almak isteyen alsın,bunu 6 yılllık sürede bıraktıktan sonra bir hata yaptım doktor hastaneden çıktığımda demişti bana,oğlum bir duman dahi içersen eskisi gibi olursun yine krize girersin demişti.... İnanmadım doktor yalan söylüyo dedim dediği gibi bi dumanla aynı şekilde 2 saat sonra çok ağır bir kriz geçirdim hemn hastaneye gittim tedavime devam ettim ve 5 yıldır temizim..Hiçbir kuvvet bir daha içmeme sebep olamaz ..Sıkıntıymış yok sevgilimden ayrıldım,yok hayatım bombok,yok annem şöyle yaptı,babam bunu yaptı,hiç huzurum yok,herşey benimi buluyo işte ben o yüzden gittim bulaştım..SOKAYIM BAHANELERİNİZE,BAHANELERİMİZE...Öyle bi dünya yok hepiniz hepimiz isteyerek kafası nasıl diyerek hayatlarımızı siktik.Bir kere dedik bir milyar oldu katrilyon oldu..Olan ailemize oldu..İşin özü bırakmak isteyen insan beyninde bitirir ilacını kullanır hayatına bakar,ailesine işine gücüne karısına nişanlısına bakar..Yok ben bırakamıyorum diyen,benim hayatım şöyle diyen insan EN BÜYÜK YALANCI'DIR..Hepiniz hepimiz yalan makinası oluyoruz oldunuz yada biriniz çıkın diyin ki ben yalan söylmedim hiç ...

Bırakmış biri olarak sana şöyle anlatıyım kardeşim.Başta söylemek istiyorum evlenipte kendini yakma!!İçmediği zamanlar zorlayacak tabi ki ama sana şunu söyleyebilirim bunu aklından hiç atma sorunları onun en güzel,en inandırıcı bahanesi ve yalanı!!!Bağımlılığını desteklemek ve kendini acındırmak için ..Bırakmak istese emin ol sen buraya bu satırları yazmazdın.Bir bağımlı yalan makinesidir..Öyle yalan söylerki kendinden şüphe edersin inanırsın sonra da inandığına inanamazsın!Yazdığına göre şöyle söyliyim sana en az 10 sene falan geçerse belki inanıp güvenebilirsiniz anneler babalarda dahil...Şunu bil ömür boyu hasta artık.20 yıl bıraksın isterse nolur lan diyip gidip bir duman içerse,paket demiyorum sadece bir duman içerse yine en ağır kriz halini alır.Hayat zehir olur..Onun için üstüne gitmemesi lazım,uzak durması lazım en iyi arkadaşıyla bile bütün muhabbeti kesmesi lazım ve yepyeni bir hayat kurması gerekir.Her yeniden gidip içip yok benim hayatım şöyle,yok bana şunu söylediler yok ben şöyle bunalımdayım kendine bahane yaratıp içerse yok olmaz polisten savcıdan yardım isteyin alsınlar götürsünler , o ne annesinin babasının eski evladı ne senin seski erkek arkadaşın veya nişanlın sadece eski hareketlerini bağımlılığını desteklemek için taklit eden yardıma muhtaç,bahanelerinin arkasına sığınan yalan'la özdeşleşmiş bir bağımlı...Tedavi konusuna gelince doktor un söylediği sözleri harfiyen uyması lazım,yatmak en iyisi olur onun için..Tedavi uzun yıllar sürüyor..Şu yorumlarda yukarda suboxone eroin gibidir diyen mallara bağımlılığı var diyen gerizekalılara,cahillere,örümcek kafalılara kulak asmayın onlar bunu bırakmayacak olanlar.Bırakmayı denemek bir başlangıç'tır.Suboxone bağımlılık yapan bir ilaçtır.Bağımlılığı eroinin yanında %2'dir.1 gün sonra suboxone u almasa hiçbirşey olmaz...dayanır çünkü..İnşallah bırakır mutlu mesut bir hayat sürersiniz...Allah ailelerinize, size sabır versinALLAH yar ve yardımcınız olsun.Sağlıcakla kalın.

Başka uğraşlar bul kendine çektiğin acılar ı düşünerek her gününe ben bir bağımlıydım AMA BUGÜN TEMİZİM KENDİM İÇİN AİLEM İÇİN HAYATIM İÇİN İNŞAALLAH BİR ÖMÜR BOYU TEMİZ KALACAĞIM DİYEREK BAŞLA HER gününe...bırak sonu daima acı ve ölüm...

Mehti bey kesin olarak bilmediğiniz bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin ha bu mesajıda beğenmemezlik yapıpda paylaşmaktan kaçınma! delikanlı gibi paylaş.ARKADAŞLAR OKUYUN BİİLİN DİYE SÖYLÜYORUM SUBOXONE U YUTARAK ALDIĞINIZDA ETKİSİ% 0 'DIR HİÇ BİR YARARI OLMAZ.SUYA KARIŞTIRMAKLADA BİR FAYDASINI KESİNLİKLE NET BİR ŞEKİLDE SÖYLÜYORUM GÖRMEZSİNİZ!!!SADECE VE SADECE DİL ALTINDA ERİMESİNİ DİL LE HAFİFÇE DİL ALTINDA OYNATARAK ERİMESİNİ BEKLEYEREK FAYDASINI %100 GÖRÜRSÜNÜZ...!!Bir gün önce eroin içip bir gün sonra bırakıp suboxone kullanmaya başlayan insan ilk 2 gün de suboxone krizi biraz daha tetikler.Yani anlatmak istediğim suboxone'la birazcık daha az çekersiniz o acıyı ama sadece iki gün!!Hayatınızdan onca günü çöpe attınız..başta kendiniz için sonra aileniz ve sevdikleriniz en önemlisi insan gibi yaşamak için 2 gün acı çekip hayata tekrar merhaba demek ÇOK MU ZOR???HİÇ TE DEĞİL!!!

Yardim edermsnz mail attim size

«En Eski   ‹Eski   1 – 200 / 305   Yeni›   En yeni»

Yorum yaptıktan sonra, gelen cevapların bildirimlerini almak istiyorsanız, "Beni Bilgilendir" işaretinin tıklanması gerekiyor.
İfadelerİfadeleri gizle